Ranko Ostojić - gradonačelnik Splita Neslužbeni klub za Ranka Ostojića

petak, 13.03.2009.

Denis Kuljiš napisa nešto o Ranku Ostojiću

Napisa je Denis Kuljiš nešto o Ranku Ostojiću. Živo i zanimljivo. Al Denis ka Denis, zagrebačke kavane su mu bile i ostale glavno lovište za informacije. Uvik je bija bolji pripovjedač nego novinar. I vidi se da ne živi u Splitu. Za razliku od njega naš neslužbeni klub ima podružnice i u Splitu i u Zagrebu. Dobro da se potrudija, a mi smo sili i ovdi ispod napisali ono šta je falija, da se javnost nebi dezinformirala.

Onesin Cvitan: prvi gradonačelnik Splita iz HDZ-a nakon izbora 1990., profesor upravne znanosti na Pravnom fakultetu u Splitu. Kao partijskom kadru omogućeno mu je pohađanje poslijediplomskog studija i sa završenom višom upravnom školom.

Na drniškom području Hrvatsku je napadao 9. korpus tzv. jna, vojske republike srpske tad nije bilo stvorena je kasnije a zapovjednik je bio ratni zločinac Ratko Mladić

Parlamentarni (Zastupnički dom) i predsjednički izbori održani su u kolovozu 1992. Izbori za Županijski dom održani su u veljači 1993.

Nakon skandala oko poslova svog supruga, Ingrid Antičević Marinović pozvana je na Iblerov trg gdje je Ivica Račan tražio i dobio njezinu ostavku na mjesto koordinatorice SDP-u 9. izborne jedinice. Za uzvrat joj je omogućio političko preživljavanje. Koordinator je postao Ranko Ostojić, još u prosincu 2006. dok je Račan bio živ. Nakon što je postao 1. na listi u 9. izbornoj jedinici (svih je predložio Zoran Milanović) povukao se 1. kolovoza 2007. s mjesta člana uprave Slobodne Dalmacije i postao šef investicije zgrade i tiskare u Dugopolju.



- 13:00 - Komentari (13) - Isprintaj - #