NK ILOVAC

27.02.2008., srijeda

SKUPŠTINA NSKŽ U PETAK 14. OŽUJKA

Redovna sjednica skupštine Nogometnog saveza Karlovačke županije bit će održana 14. ožujka. Na dnevnom redu bit će nekoliko radnih točaka, među kojima su usvajanje izvješća svih komisija koje djeluju u Savezu. Očekuje se primanje u redovno članstvo Ženskog nogometnog kluba Ilovac, a više će riječi zasigurno već sada biti o sustavu natjecanja u idućoj sezoni. Sjednica će biti održana u prostorijama Školske sportske dvorane na Rakovcu, s početkom u 19 sati.

- 07:54 - Komentari (4) - Isprintaj - #

26.02.2008., utorak

7. OŽUJKA IZVLAČENJE PAROVA KUPA ZA KADETE I JUNIORE

Tijekom proljetnog dijela sezone bit će odigrano i nekoliko kola kup natjecanja za kategorije kadeta, juniora i seniora. Kod seniora će 16. ožujka na rasporedu biti susreti četvrtfinala, a sastat će se Ogulin - Karlovac, Croatia '78 - Vojnić '95, Slunj - Duga Resa i Kupa - Vrlovka. Izvlačenje parova prvog kola za kadete i juniore bit će održano u petak 7. ožujka, s početkom u 18,15 sati.

- 07:53 - Komentari (4) - Isprintaj - #

25.02.2008., ponedjeljak

MLAĐI PIONIRI NEODLUČENO S JASKOM, JUNIORI BOLJI OD KRAŠIĆA

Mlađi pioniri i juniori Ilovca ovog vikenda imali su na rasporedu prijateljske utakmice. Mlađi pioniri su igrali protiv Jaske, utakmica je završila bez pobjednika 1:1. Strijelac jedinog pogotka za Ilovčane bio je Armin Bašagić.
Juniori su igrali protiv Krašića. Ilovac je slavio minimalno 1:0, premda je promašeno još pregršt prigoda za postizanje pogodaka.
Narednog vikenda kadeti i juniori će u subotu igrati protiv Jaske, dok će istog dana mlađi pioniri i pioniri odmjeriti snage sa Zrinskim.

- 10:16 - Komentari (1) - Isprintaj - #

PLENUM KLUBOVA 7. OŽUJKA

Plenumi klubova svih županijskih liga bit će održan u petak 7. ožujka. Plenum klubova 2. i 3. ŽNL bit će održan u 17 sati, a Prve ŽNL u 18,30 sati, u prostorijama Nogometnog saveza Karlovačke županije. Na dnevnom redu bit će razmatranje izvješća svih Komisija NSKŽ za jesenski dio te kalendar natjecanja za proljetni dio sezone.

- 07:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

23.02.2008., subota

ILOVAC SLAVIO 5:1 U DUGOJ RESI

Nogometaši Ilovca danas su odigrali četvrtu pripremnu utakmicu i pokazali dosad najbolju predstavu nakon zimske pauze. Na gostovanju u Dugoj Resi Ilovčani su slavili 5:1 protiv konkurenta za osvajanje naslova. Posebno je dojmljivo bilo prvo poluvrijeme, koje su Ilovčani dobili s 4:0. U prvih 45 minuta Duga Resa nije ozbiljnije zaprijetila Sarapi. Ilovac je poveo prekrasnim pogotkom Kovačića s visine 20 metara, a do kraja prvog dijela poentirali su Josip Grubešić glavom nakon kornera te Planinac u dva navrata udarcima s visine 15 metara. U nastavku je domaćin smanjio golom Kukića, zatim je Sarapa istom igraču obranio jedanaesterac, a konačnih 5:1 postavio je Josip Grubešić.
Danas je Ilovac nastupio bez ozlijeđenih Barića, Lapova i Kosovca.
Sastav: Sarapa (Vinski), Milanković (Šimićak), Klišanin, Bosiljevac, Vucelić (Gec), J. Grubešić, Kovačić (Goršić), Pevac (Vuković), O. Grubešić (Protulipac), Planinac (Aščić), Pršlja (Lipošćak).

- 19:09 - Komentari (2) - Isprintaj - #

22.02.2008., petak

ILOVAC SUTRA U DUGOJ RESI

Nogometaši Ilovca sutra će odigrati četvrtu pripremnu utakmicu. Ilovčanima će protivnik biti momčad Duge Rese, jedan od konkurenata za osvajanje prvog mjesta u 1. Županijskoj ligi. Utakmica će biti odigrana na igralištu u Dugoj Resi, s početkom u 15 sati.
Trener Sanjin Lucijanić opet neće na raspolaganju imati kompletan igrački kadar, s obzirom da nekolicina igrača ovih dana ne trenira zbog gripe i upitan je njihov nastup u Dugoj Resi.

- 07:25 - Komentari (2) - Isprintaj - #

21.02.2008., četvrtak

IDUĆU SRIJEDU PLENUM MLADEŽI HNS-a

PLENUM LIGA MLADEŽI SREDIŠTA ZAGREB i će se održati u SRIJEDU 27.02.2008. godine u prostorijama «SAVA CENTAR» Sesvete, V. Vidrića 12 (igralište NK «RADNIK» Sesvete) sa početkom u 16.00 sati.
D N E V N I R E D
1. Otvaranje Plenarne sjednice.
2. Analiza rada proteklih sezona, izvješće sa polusezone jesen 2007.
3. Stručno selektivni proces u HNS Središte Zagreb
4 Tema -- Uloga delegata u org. i provedbi nogometne utakmice mladeži.
5 Tema – PNI (izmjene-dopune), potreba za edukativnim stručnim usavršavanjem.
6. Administrativno tehnički zahtjevi, vođenje natjecanja u comet sustavu 2008/09..
7. Razno

- 12:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

JUNIORI PROTIV KRAŠIĆA, MLAĐI PIONIRI S JASKOM

Dvije selekcije mladeži NK Ilovca ovog vikenda na rasporedu će imati pripremne utakmice. U subotu će mlađi pioniri igrati protiv Jaske, na pomoćnom igralištu NK Ilovca, s početkom u 11 sati. Juniori će u nedjelju igrati protiv Krašića, također na pomoćnom igralištu NK Ilovca, s početkom u 11 sati.
Kadeti i pioniri će ovog vikenda imati međusobni dvoboj, dok će limači i djevojke trenirati u dvorani.

- 11:27 - Komentari (1) - Isprintaj - #

20.02.2008., srijeda

KARLOVAC BOLJI OD ILOVCA 4:1

Nogometaši Ilovca danas su izgubili u prijateljskoj utakmici od Karlovca 4:1. Oba trenera, Sanjin Lucijanić i Igor Pamić, nisu izvela najbolje postave. Lucijanić je zbog privatnih obveza bio bez braće Grubešić, poslovne obveze spriječile su Kosovca, dok su Milanković i Planinac također zbog poslovnih obveza stigli tek na drugi dio susreta. U takvoj situaciji u veznom redu su od prve minute zaigrala tri juniora - Protulipac, Dmitrović i Pevac, koji su odigrali vrlo korektno, ali je do izražaja došla protivnikova iskusnost. Osim toga, Barić i Kovačić nastupili su pod temperaturom. Prvi dio završio je rezultatom 3:0, a drugom dijelu svaka momčad postigla je po jedan pogodak - za Ilovac je strijelac bio Planinac.
Sastav: Sarapa (Vinski), Klišanin, Vucelić (Gec), Bosiljevac (Skukan), Lapov, Protulipac (Valentić), Kovačić (Vuković), Pevac (Aščić), Dmitrović (Planinac), Barić (Milanković), Pršlja (Lipošćak).

- 18:15 - Komentari (6) - Isprintaj - #

19.02.2008., utorak

ILOVAC SUTRA PROTIV KARLOVCA

Nogometaši Ilovca sutra će odraditi treću pripremnu utakmicu. Nakon Ogulina i pobjede 2:1, te neodlučenog ishoda 1:1 s Vrlovkom, sutra će protivnik biti trećeligaš NK Karlovac. Susret dva gradska rivala bit će odigran na pomoćnom igralištu stadiona Branko Čavlović Čavlek, uz početak u 15.30 sati. Očekuje se da će trener Sanjin Lucijanić na raspolaganju imati sve raspoložive igrače.

- 11:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

16.02.2008., subota

ILOVAC I VRLOVKA BEZ POBJEDNIKA

U drugom pripremnom susretu Ilovac je danas igrao protiv Vrlovke iz Kamanja. Na teškom pomoćnom igralištu NK Ilovca susret je završio bez pobjednika 1:1.
Ilovac je u susret ušao oslabljen zbog neigranja nekoliko standardnih igrača - zbog privatnih obveza nedostajali su braća Grubešić i Sarapa, a zbog poslovnih Dmitrović i Kosovac. Prvi dio završio je prednošću Ilovca, nakon pogotka Barića u zadnjoj minuti poluvremena. U nastavku je trener Sanjin Lucijanić dao priliku svim igračima, što su gosti iskoristili i protiv većinom juniorske postave izjednačili pogotkom Štajcera.
Sastav: Vinski, Klišanin, Vucelić, Bosiljevac, Lapov, Kovačić, Milanković, Pevac, Planinac, Pršljo, Barić (još su igrali Štefanac, Jarnević, Valentić, Vuković, Aščić, Lipošćak, Goršić, Protulipac).

- 18:17 - Komentari (5) - Isprintaj - #

14.02.2008., četvrtak

ILOVAC U SUBOTU PROTIV VRLOVKE

Nakon što je u prvoj pripremnoj utakmici Ilovac bio bolji 2:1 od četvrtoligaša Ogulina, u subotu je na rasporedu druga prijateljska utakmica. Protivnik će Ilovčanima biti županijski prvoligaš Vrlovka iz Kamanja, koju je Ilovac u prvom dijelu sezone nadvisio 2:0 u gostima. Utakmica će biti odigrana na pomoćnom igralištu NK Ilovca, s početkom u 15 sati.
U odnosu na prvu utakmicu, treneru Sanjinu Lucijaniću bit će na raspolaganju ozlijeđeni Nikola Barić i Peđa Milanković. Zbog bolesti je upitan nastup nekolicine igrača. Očekuje se da prigodu dobiju Tomislav Skukan (Vatrogasac) i Leo Vuković (Mladost), koji se u Ilovcu nalaze na probi, a trener će kroz pripreme donijeti odluku hoće li ostati u klubu.

- 13:15 - Komentari (3) - Isprintaj - #

10.02.2008., nedjelja

ILOVAC BOLJI OD OGULINA

U prvoj pripremnoj utakmici nogometaši Ilovca danas su zaigrali protiv NK Ogulin, drugoplasiranog sastava 4. HNL središte. Ilovčani su iznenadili favoriziranog protivnika te nakon svega četiri održana treninga slavili s 2:1. Ilovac je poveo odmah u 1. minuti pogotkom Olivera Grubešića. Već u idućoj minuti bilo je 1:1. Oliver Grubešić imao je u 5. minuti još jednu veliku prigodu, kad se našao sam pred golmanom Klasanom, ali u ključnom trenutku se zapetljao. U nastavku je Ogulin imao terensku inicijativu, ali bez većih prigoda. Ilovac je igrao odgovorno te prijetio iz kontranapada.
U drugom dijelu susreta oba trenera, Sanjin Lucijanić i Đoni Tafra, uveli su sve raspoložive igrače. U takvoj konstalaciji snaga Ilovac je u samoj završnici postigao i drugi pogodak, strijelac je bio Zoran Aščić.
Danas su zbog ozljeda nedostajali Peđa Milanković i Nikola Barić.
Sastav: Sarapa, Klišanin, Vucelić, Bosiljevac, Lapov, J. Grubešić, Planinac, Kovačić, O. Grubešić, Pršlja, Kosovac (još su ušli: Vinski, Aščić, Pevac, Lipošćak, Valentić, Protulipac, Šimićak).

- 19:27 - Komentari (12) - Isprintaj - #

08.02.2008., petak

SENIORI ILOVCA U NEDJELJU PROTIV OGULINA

Seniori Ilovca također će biti aktivni ovog vikenda. Nakon tjedan dana priprema odigrat će svoj prvi susret u 2008. godini. Protivnik Ilovčanima bit će NK Ogulin, drugoplasirani sastav 4. Hrvatske lige. Utakmica će se igrati u nedjelju, od 14.30 sati, na pomoćnom igralištu NK Karlovca. Zbog ozljede neće zaigrati Nikola Barić, dok su ostali igrači na raspolaganju treneru Sanjinu Lucijaniću.

- 09:35 - Komentari (0) - Isprintaj - #

JUNIORI SUTRA PROTIV OGULINA

Juniori NK Ilovca će nakon tjedan dana priprema sutra imati svoju prvu pripremnu utakmicu. Pod vodstvom trenera Ante Šulentića igrat će protiv vršnjaka Ogulina. Utakmica će se igrati na pomoćnom igralištu NK Ilovca, s početkom u 11 sati.
Kadeti i pioniri će prije toga, od 9 sati, odigrati međusobni dvoboj, također na pomoćnom ilovačkom igralištu.

- 09:33 - Komentari (2) - Isprintaj - #

05.02.2008., utorak

RASPORED PRVENSTVA LIGE MLADEŽI ZA DJEVOJKE

8. kolo, 5. travnja
Mladost - Dinamo Maksimir
Ilovac - Agram
Plamen - Pregrada
Jack pot - Sesvetski Kraljevac
9. kolo, 12. travnja
Jack pot - Mladost
Sesvetski Kraljevac - Plamen
Pregrada - Ilovac
Agram - Dinamo Maksimir
10. kolo, 19. travnja
Mladost - Agram
Dinamo Maksimir - Pregrada
Ilovac - Sesvetski Kraljevac
Plamen - Jack pot
11. kolo, 26. travnja
Plamen - Mladost
Jack pot - Ilovac
Sesvetski Kraljevac - Dinamo Maksimir
Pregrada - Agram
12. kolo, 3. svibnja
Mladost - Pregrada
Agram - Sesvetski Kraljevac
Dinamo Maksimir - Jack pot
Plamen - Ilovac
13. kolo, 10. svibnja
Ilovac - Mladost
Plamen - Dinamo Maksimir
Jack pot - Agram
Sesvetski Kraljevac - Pregrada
14. kolo, 17. svibnja
Mladost - Sesvetski Kraljevac
Pregrada - Jack pot
Agram - Plamen
Dinamo Maksimir - Ilovac

- 10:48 - Komentari (2) - Isprintaj - #

04.02.2008., ponedjeljak

ŠULENTIĆ TRENER JUNIORA, KOVAČIĆ KADETA

Nakon što je Dario Mrzljak kao igrač i trener otišao u NK Zrinski Ozalj, ostalo je nepopunjeno mjesto trenera juniorske selekcije. Na izvanrednoj sjednici Upravni odbor donio je odluku da će mjetso trenera juniorske selekcije popuniti Ante Šulentić, dosadašnji trener kadeta, dok će na njegovu poziciju trenera kadeta zasjeti Igor Kovačić, koji je dosad vodio limače. Ostale trenerske pozicije su nepromijenjene: seniori- Sanjin Lucijanić, pioniri - Tomislav Kuzman, mlađi pioniri - Sanjin Lucijanić, limači - Josip Grubešić i Vladimir Milčić Dorin, golmani - Mladen Gurović.

- 07:28 - Komentari (3) - Isprintaj - #

03.02.2008., nedjelja

KRENULE PRIPREME SENIORA - MILANKOVIĆ PONOVNO TRENIRA, MRZLJAK OTIŠAO U ZRINSKI OZALJ

Jutros je održan prvi sastanak seniora NK Ilovca u 2008. godini. Sastanak s igračima održali su direktor kluba Alen Vrbanić i trener Sanjin Lucijanić. U odnosu na kadar od jeseni nedostajao je Dario Mrzljak, koji se vraća u NK Zrinski Ozalj. Nakon godinu dana odsustva u momčad se vratio stoper Peđa Milanković, kao i mladi vezni igrač Zoran Aščić, a do kraja tjedna bi se pripremamam trebao priključiti i Leo Vuković (Mladost). Očekuje se, u sklopu suradnje s NK Karlovcem, i dolazak ponekog igrača koji neće biti u najužem izboru Igora Pamića. Prvu pripremnu utakmicu Ilovac će narednog vikenda igrati s NK Ogulinom.
Kadar za proljeće: golmani: Vlatko Sarapa i Matija Vinski.
Braniči: Dino Klišanin, Peđa Milanković, Dubravko Bosiljevac, Goran Vucelić, Darko Lapov, Mladen Pevac, Tomislav Sladin.
Vezni igrači: Josip Grubešić, Oliver Grubešić, Igor Kovačić, Leo Vuković, Zoran Aščić, Denis Planinac, Matko Kosovac, Nenad Dmitrović, Alen Šimićak, Viktor Protulipac.
Napadači: Nikola Barić, Stipo Pršlja, Tomislav Lipošćak, Dino Goršić.

- 12:58 - Komentari (7) - Isprintaj - #

02.02.2008., subota

KADETI I JUNIORI KRENULI S PRIPREMAMA

Kadeti i juniori NK Ilovca danas su odradili prvi trening. Prozivka je obavljena na igralištu u Ilovačkoj šumi, a zatim je odrađen i prvi trening. Kod juniora tek jedna igračka promjena, Deni Hodak odlazi u NK Vatrogasac. Kadeti su dobili četiri pojačanja za proljetni dio - u klub su stigli Luka Stepić (Kupa), Matej Perak i Mijo Turković (Karlovca) i Damir Leko (Vatrogasac).
Prvu pripremnu utakmicu Ilovčani će imati naredne subote protiv vršnjaka NK Ogulina.

- 12:55 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

TRENERI SELEKCIJA NK ILOVAC
Seniori: Sanjin Lucijanić 098/392-098
Pomoćni trener: Ante Šulentić 098/1927-806


Juniori: Ante Šulentić 098/1927-806

Kadeti:

Pioniri: Denis Štanjer 092/101-7848

Mlađi pioniri: Josip Grubešić 098/494-375

Limači: Josip Grubešić 098/494-375

Prstići: Danijel Bičanić 098/890-750

UPRAVNI ODBOR NK ILOVAC
Predsjednik: Darko Stanković
Dopredsjednik: Stjepan Mrežar
Ivan Polović
Članovi: Goran Franković
Tomislav Kuzman
Miroslav Latin
Davor Vinski
Mladen Vinski
Mladen Vrbanić
Sportski direktor: Alen Vrbanić
Tajnik: Igor Gec