nedjelja, 16.02.2014.

HNŠK Moslavina - NK Bjelovar 0 : 7

Od Sezona 2013/14


Danas su u Kutini gostovale 3 ekipe NK Bjelovara, pa tako i naša U-14. U sklopu priprema pred drugi dio prvenstva odigrane su utakmice na terenu sa umjetnom travom po vrlo lijepom i toplom vremenu. HNŠK Moslavina sa svojim starijim pionirima natječe se u I.HNL Središta Zagreb i trenutno drži 11. mjesto na tablici od ukupno 16. U današnoj utakmici igrali su svi naši pioniri osim ozlijeđenih Filipa Ocvireka, Marina Jedvaja i Jurice Baronića koji već duže vrijeme izbiva sa terena zbog operacije koljena i oporavka. Naša ekipa nakon zime i dvoranskih utakmica dobro je odigrala utakmicu iako se primjećuje lagani nedostatak uigranosti i discipline što će se u slijedećim utakmicama, sigurni smo, popraviti.

Od Sezona 2013/14


Ostvarena je pobjeda visokim rezultatom 0 : 7, a golove su postigli: Marijo Rajić 2, Franko Kovačević 2, Karlo Darojković 1, Marin Nikolić 1 i Filip Makopek 1. Bilo je još nekoliko sigurnih prilika, ali su lopte odlazile pokraj i iznad vratnice, dok Marko Knežević i Juraj Fanton nisu imali mnogo "posla". Igrali su još Nino Majdandžić, Marko Čupić, Mateo Jakšić, Nikola Kozić, Luka Mikšec, Marijano Prodanić, Alessandro Kos, Siniša Đipalo i Patrik Šantalab.

Od Sezona 2013/14


Slijedeća pripremna utakmica trebala bi se odigrati u subotu u Sesvetama.

Objavljeno u 18:40 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta