utorak, 08.10.2013.

9. kolo I.HNL Sjever NK Bjelovar - NK Slaven Belupo 2 : 1

Eto, danas je "pao" i Slaven Belupo i bez pretjerivanja 2 kola prije završetka jesenskog dijela prvenstva možemo reći da su naši dečki jesenski prvaci!

Od Sezona 2013/14


Od Sezona 2013/14


U ovoj utakmici nismo imali prilike vidjeti "lijepi" nogomet jer se radilo o utakmici koja je odlučivala jesenskog prvaka. Obje ekipe igrale su čvrsto, borilo se je za svaku loptu. Niti jedna ekipa nije dominirala, bila je to "rovovska" bitka. Ipak, više sreće i uspjeha imali su naši dečki. Poveli su u prvom poluvremenu pogotkom Filipa Ocvireka. U drugom poluvremenu Ocvirek je povisio na 2 : 0. Slaven je uspio smanjiti na 2 : 1 u drugoj polovici drugog poluvremena, te je tim rezultatom utakmica na kraju i završila.

Od Sezona 2013/14


Posebno treba istaknuti sportsko navijanje sa dviju tribina, one gradskog stadiona i one druge od navijačke skupine "Bagra".
Nešto sasvim drugačije od onog u Varaždinu...

Od srca čestitke igračima i treneru!

Od Sezona 2013/14

Objavljeno u 16:47 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta