nedjelja, 18.12.2011.

2.mjesto na dvoranskom prvenstvu "Petica"



Jučer su u Garešnici odigrane utakmice zavšnice dvoranskog prvenstva MUK-a "Petica". Naša ekipa plasirala se je u finale prvenstva gdje je poražena od ekipe HNK Daruvar i tako osvojila 2.mjesto. Odličnoj ekipi iz Daruvara čestitamo na zasluženom prvom mjestu, kao i našoj ekipi na vrlo dobrom drugom mjestu. Ovim natjecanjem naša ekipa završila je sa aktivnostima za ovu godinu.
Na "Petici" su igrali: Jurica Baronić, Mario Rajić, Arijan Res, Alessandro Kos, Leonardo Mlinarić, Juraj Fanton, Marin Nikolić, Marijano Prodanić, Franko Kovačević, Nikola Kozić i Borna Rebić, dok su na završnici izostali Ivan Trnski i Makopek-Pušec.

Idemo redom:

u četvrtfinalu naša ekipa sastala se je sa ekipom Rovišća I u kojoj je pobjedila rezultatom 4 : 0. Golove su postigli Franko Kovačević (3) i Jurica Baronić.

Polufinalna utakmica odigrana je sa NK Križevci rezultatom 2 : 1 za Bjelovar. Oba gola postigao je Franko Kovačević.

Finale: NK Bjelovar : HNK Daruvar 2 : 3
Golove za Bjelovar postigli su Arijan Res i Jurica Baronić.

Konačni poredak "Petice":

1. HNK Daruvar
2. NK Bjelovar
3. NK Križevci
4. NK Garić
5. NK Slaven Belupo
6. NK Hajduk Pakrac
7. NK Bjelovar (2000.g.)
8. NK Rovišće I



Objavljeno u 23:05 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta