utorak, 18.10.2011.

10.kolo Bjelovar - Varteks II 4 : 1 ( 3 : 1 )

U12

BJELOVAR – VARAŽDIN II 4:1 (3:1)

BJELOVAR: Knažević, Mlinarić, Kozić, Res, Kovačević, Baronić, Rajić, Nikolić, Makopek Sušec, Đipalo, Šantalab (još igrali: Trnski, Prodanić, Kos, Vrban). TRENER: Mario Kos.

VARAŽDIN II: Banić, Mašić, Kumrić, Mešnjak, mihalić, Masten, Šipoš, Jazbec, Golub, Veljavečki, Petrovečki (još igrali: Težački, Šimunović). TRENER: Mario Kovačević.

BJELOVAR – Gradski stadion.

SUDAC: Dino Sabljić (Bjelovar).

STRIJELCI: 0:1 Šipoš (7), 1:1 Rajić (18), 2:1 Kovačević (26), 3:1 Baronić (27), 4:1 Kovačević (57, 11m).

Objavljeno u 11:14 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta