subota, 03.09.2011.

4.kolo NK Bjelovar - NK Međimurje 3 : 1 ( 1 : 0 )

BJELOVAR – MEĐIMURJE 3:1 (1:0)
BJELOVAR: Fanton, Brezina, Mlinarić, Res, Rebić, Kovačević, Baronić, Rajić, Nikolić, Prodanić, Đipalo (još igrali: Knežević, Kozić, Kos, Šantalab, Trnski). TRENER: Mario Kos.

MEĐIMURJE: Kaselj, Filipović, Radiković, Antonović, Đaković, Glavina, Horvat, Pintarić, Marčec, Zanjko, Pajić (još igrali: Grubić, Švenda). TRENER: Marinko Horvat.

BJELOVAR – Igralište Žir.

SUDAC: Saša Mikša (Ždralovi).

STRIJELCI: 1:0 Kovačević (16), 1:1 Zanjko (42, 11m), 2:1 Kovačević (48, 11m), 3:1 Kovačević (60).

Objavljeno u 20:10 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta