subota, 09.04.2011.

20. kolo Regija A NK Slaven Belupo - NK Bjelovar 0 : 1

Od Sezona 2010/11

U današnjoj utakmici u Koprivnici naši dečki 'iščupali' su vrijedna 3 boda pobjedivši domaći Slaven Belupo minimalnom pobjedom 0 : 1. Idemo redom. U prvom poluvremenu naša ekipa nije se baš najbolje snašla prepustivši incijativu Slavenu. I ovoga puta puhao je vjetar, domaćima 'u leđa'. Slaven to nije uspio iskoristiti i vidjeli smo tek dvije-tri neuspješne prilike domaćih na Jurinim vratima. Odmah na početku drugog poluvremena naša ekipa uspijeva polako nametati svoju igru. Tako smo zabilježili tri ozbiljne prilike u kojima su se dvije lopte odbile od stative i jedna od prečke. Treba spomenuti i poništeni gol zbog sumnjivog zaleđa. No, u posljednim minutama utakmice Matej Hudaček preciznim udarcem glavom nabačenu loptu iz kornera šalje u mrežu i dovodi svoju ekipu u vodstvo.
Igrali su: Igrali su: Juraj Fanton, Toni Brezina, Arijan Res, Nikola Kozić, Marijo Rajić, Borna Rebić, Leonardo Mlinarić, Franko Kovačević, Fran Turković, Matej Hudaček, David Jurčević, Franjo Jaković, Nino Majdančić i Bogdan Lacković.
Čestitamo ekipi na uspješnoj igri i vrijednoj pobjedi!

U slijedećem kolu naša ekipa dočekuje NK Viroviticu, a sutra se odigrava utakmica 14. kola Regije B u kojoj naši dečki dočekuju NK Rovišće.

Objavljeno u 23:07 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta