subota, 12.03.2011.

16. kolo Regija A NK Mladost Ždralovi - NK Bjelovar 1 : 1

Od Sezona 2010/11


Danas je u Ždralovima sa početkom u 10h odigrana prva utakmica nastavka prvenstva Regije A odnosno 16. kolo. Vrijeme je bilo sunčano i toplo, jedino je potpuni ugođaj kvario neugodan vjetar. Znamo da se ne radi tek o pukoj prvenstvenoj utakmici već i o svojevrsnom gradskom derbiju u kojemu se rivali žele dodatno dokazivati. Ako se prisjetimo, Mladost je u 1. kolu u kolovozu prošle godine na gradskom stadionu odnio pobjedu rezultatom 1 : 2, pa je za pretpostaviti da je taj poraz bio dodatni motiv za pobjedu u Ždralovima.
Mladost je u prvom poluvremenu iz brzog kontranapada poveo 1 : 0. Iako je naša ekipa držala loptu u svojim nogama gotovo 70% vremena igrajući od noge do noge izostala je efikasnost u napadu. U prvom poluvremenu vidjeli smo tek jedan udarac prema golu koji je nažalost završio visoko preko gola. U drugom poluvremenu naša ekipa nastavlja istom discipliniranom igrom, ali bez efekta u završnici napada, dok Mladost nastoji brzim kontranapadima povećati prednost. Tek negdje drugoj polovici drugog poluvremena udarcem Franje Jakovića Bjelovar izjednačava na 1 : 1. I dok su domaći roditelji i navijači u gledalištu hvalili igru naše ekipe, mi smo se nadali još jednom golu, tim više što je naša ekipa i dalje dominirala svojom igrom. Utakmica je završila neriješenim rezultatom što je dobar rezultat kada se igra protiv odlične ekipe Mladosti, ali nama u gledalištu ostao je gorak okus nakon gole činjenice: broj udaraca prema protivničkom golu može se nabrojiti na prste jedne ruke.



Objavljeno u 22:43 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta