subota, 05.03.2011.

NK Bjelovar prvak zagrebačke malonogometne lige "Mara 2011" !

Naši mlađi pioniri 1999. godišta odigrali su danas posljednju utakmicu zagrebačke malogonogometne lige i pobjedom nad NK Zagorec iz Krapine rezultatom 1 : 0 osvojili prvo mjesto. Jedini gol, ali dovoljan za osvajanje prvog mjesta postigao je Borna Rebić, a ništa manje nisu zaslužni i slijedeći igrači: Juraj Fanton, Toni Brezina, Arijan Res, Nikola Kozić, Mateo Romek, Alessandro Kos, Marijo Rajić, Jurica Baronić, Leonardo Mlinarić, Franko Kovačević, Marko Knežević, Patrik Šantalab, Ivan Vrban, Marin Nikolić i Marijano Prodanić.

Od ZMNL MARA 2011


U ligi je sudjelovalo 12 ekipa: NK Zagorec (Krapina), NK Kustošija, NK Jarun, NK Lokomotiva, NK Trnje, NK Lokomotiva II, NK Dubrava, NK HAŠK, NK Otočac, NK Duga Resa, NK Rudeš i NK Bjelovar. Naša ekipa ostvarila je 11 pobjeda sa 66 datih i 8 primljenih golova odnosno 33 maksimalna boda. Drugo mjesto osvojio je naš već stari poznanik iz prošlih zagrebačkih liga i zimskog kampa u Vodicama - NK Zagorec iz Krapine sa 9 pobjeda, jednom neriješenom i jednom izgubljenom utakmicom, te osvojenih 28 bodova. Treće mjesto osvojila je NK Kustošija sa 8 pobjeda i 3 poraza odnosno 24 boda.
Za najboljeg igrača lige proglašen je naš Mario Rajić.

Od ZMNL MARA 2011


Možda će zvučati neskromno ako kažemo da je naša ekipa ponovo pokazala da igra najljepši nogomet i da je i ove godine zasluženo osvojila prvo mjesto.
Čestitke igračima i treneru, a roditeljima posebna zahvala za solidarnost, te financijsku i logističku podršku.

Objavljeno u 22:39 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta