ponedjeljak, 24.01.2011.

Trofej Banja Luka 2011 - 2.mjesto

Od Trofej Banja Luka 2011


Kao što ste već mogli pročitati u prošlom postu naša ekipa 1999. godišta osvojila je 2. mjesto na jakom međunarodnom turniru u BiH: "Trofej Banja Luka 2011.". U konkurenciji od 16 ekipa iz BiH, Srbije i Slovenije naši dečki bili su jedini sudionici iz RH, a finale su ostvarili odigravanjem slijedećih utakmica:

utakmice u skupini
NK Bjelovar - FK Mladi vukovi, Kikinda (SRB) 6 : 1
NK Bjelovar - FK Sloboda. Tuzla (BiH) 1 : 2
Nk Bjlelovar - FK Sloga, Srbac (BiH) 3 : 1

četvrtfinale
NK Bjelovar - FK Partizan, Beograd (SRB) 4 : 3 penale (2 : 2 u regularnom dijelu utakmice)

polufinale
NK Bjelovar FK "Savo Soldatović", Novi Sad (SRB) 2 : 0

finale
NK Bjelovar - FK Sloboda, Tuzla (BiH) 1 : 2

Za najboljeg golmana proglašen je naš Juraj.

Od Trofej Banja Luka 2011


Na turniru su igrali slijedeći igrači: Jurica Baronić, Mario Rajić, Toni Brezina, Arijan Res, Franko Kovačević, Tomislav Srbljinović, Borna Rebić, Nikola Kozić, Mateo Romek, Juraj Fanton, Fabio Kovačević i Leonardo Mlinarić.
Čestitke igračima i treneru na izuzetnim rezultatima, a roditeljima veliko HVALA za financijsku i logističku potporu koju su pružili na ovom turniru.

Za kraj video snimka izvođenja penala u utakmici sa Partizanom. Prvi penal koji je naš Jure obranio nažalost nisam stigao snimiti.




Objavljeno u 00:43 • Komentari (3) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta