subota, 22.01.2011.

Trofej Banja Luka 2011 - 1.dan

Naša ekipa odigrala je prvu utakmicu i ostvarila prvu pobjedu protiv ekipe FK Mladi vukovi iz Kikinde (Srbija) sa rezultatom od 1: 6. Dečki su igrali disciplinirano i onako kako smo ih već navikli gledati. Protivnici iz Kikinde bili su opasni do samog kraja utakmice, ali nisu uspjeli ozbiljnije ugroziti naš gol. Golove su postigli Franko Kovačević (2), Tomislav Srbljinović (2), Jurica Baronić i Leonardo Mlinarić.

Od Trofej Banja Luka 2011


Put do Banja Luke protekao je dobro (o klupskom novoregistriranom kombiju nećemo puno pisati, nije mogao dalje od Prespe...) , bilo je putem snijega, ali je cesti ok i može se normalno voziti. Turnir se održava u Banja Luci pod balonom na umjetnoj travi, a koliko smo uspjeli vidjeti, organizacija turnira je dobra.

Nakon utakmice otišli smo do našeg hotela ( sa 4 zvijezdice) u dvadesetak kilometara udaljenim Laktašima, obavili prijavu u hotelu i ostavili stvari. Maločas smo se vratili nazad u hotel na zasluženi odmor nakon dobrih ćevapa. Ekipa se odmara odnosno bar bi se trebala odmarati za drugu današnju utakmicu u 16:40 protiv NK Slobode iz Tuzle. Ono što smo u kratkom vremenu na turniru uspjeli vidjeti je da Partizan iz Beograda ima veoma kvalitetnu ekipu pa nam je jasno zašto bi tu ekipu trebalo izbjeći već na početku zavšnog dijela turnira.

Od Trofej Banja Luka 2011


Slijedi nastavak poslije druge utakmice...

Objavljeno u 13:32 • Komentari (0) • Isprintaj#

<< Arhiva >>

Opis bloga

Školu nogometa "dr Anđelko Višić" u Bjelovaru polazi nekoliko godišta malih nogometaša, a jedni od najuspješnijih su oni rođeni 1999. godine. Pod stručnim nadzorom i budnim okom svojeg učitelja, trenera i nadasve prijatelja djece Maria Kosa ostvarili su već zavidne sportske rezultate. Blog je otvoren sa namjerom da na ovom mjestu zajedno pratimo sportske uspjehe (i neuspjehe) naših malih nogometaša i saznajemo informacije o rasporedima treninga i utakmica. Postovima će se javljati trener Mario i zainteresirani roditelji, a nadamo se i prigodnim i konstruktivnim komentarima i prijedlozima, sve u cilju da damo maksimalnu podršku našim nogometašima i treneru.



Broj posjeta