Evo sljikica =)



Ivekica je odspavala 18 sati i u komadu i kao preporođena je.. =)
Napokon sam u stanju nešto i napisati.. staviti slikice koje dugujem =) -već su me napali da ne izvršavam ono što kažem =) strpljenja, strpljenja ;-)


"Ajd nas slikaj, ajd nas slikaj =)))" (p.s. neam pojma čemu smo se tako "puknuli" smijat)



"Daaaj... sad ozbiljnu..."



"Labudić bi paaapao.... e, a ako ja ostanem bez prstića??" (ne znate vi kako oni mogu režati... =)



"Jesi se napapao? Jesi? Jesi? Nećeš valjda i meni prstiće papati? Nećeš? Zašto ideš prema meni? Zašto? Zašto mi se približav..?? Aaaaaaaa" =)))




Bez komentara... ahahhahahaah =)))



Još jedna bez komentara =)))




I tako... u slijedećem postu zumirani kritični dijelovi =))




Na okupu... Neki mokri, neki suhi =)



Još malo golotinje ;-)



Ah.... =D


TO BE CONTINUED.. =) -sa svaki put sve "gorim" sadržajem =)

Bye, bye =)

p.s. Napokon nabavila msn nakon dugooog nagovaranja pojedinaca -pa evo: ivekica007@hotmail.com


30.04.2007. | 11:29 |
14 K | P | # | ^


"Ja sam ljeopard!" =))



Mrzim ponedjeljke.. tj. inače se ne bunim previše, ali ovih dana sam toliko iscrpljena da razmišljam samo o krevetu =) -a krevet me dnevno vidi valjda na tri sata sveukupno.
Sad bi se moj umor mogao opravdati izlascima kojih je zadnji tjedan bilo puno i previše, i koji su bili toliko dobri da ih čak nemam želju ni opisivat kako ne bih umanjila njihovu veličanstvenost =D
Bilo se i na uobičajenim mjestima.. bilo se i na neuobičajenim mjestima (četvrtak -ahahahhhahhaaaa, "JA SAM LJEOPARD" =) =) =) =))
Provjerila s kumom i kakav je to osjećaj kad ti pauk odnese auto :-D
I s Martinicom kako je to kad ti mobitel upadne u neobjašnjivu rupu u separeu pa cijela momčad redara, konobara i sličnih U Black&White-u zanemare gužvu i ostale ljudove koji čekaju poslugu i "naprave lom" (ahhaaha) kako bi ti vratili tu stvarčicu =)))) -i onda spretnost pokažemo moja Mon i ja =)
Još sam neke stvari probala prvi put...
npr. Jarun.
"Izlet". Dečki se kupaju. (cure normalno ne) Dečki rade gluposti. (cure normalno ne) Dečki zajebavaju miceka. (cure normalno ne)
I onda se jave dva bisera (iliti biserke) i u trenirkama tj. kompletno obučene ulete u vodu bez ikakvog razmišljanja. I izlete van istog trenutka. I postanu svjesne šta su napravile. I koliko je ta voda fuuuuuuuuuuuj. I onda se ispolijevale čistom vodom. I legle se "sunčat" onako obučene. (u međuvremenu nagovarale miceka na slikanje =DDD "Cure neeeemojte!!" =)))
I sve bi mi to bilo smiješno da ta dva bisera nismo bile Such i ja. A dobro smiješno je i ovako. Ali nikad više. Nikad, nikad, nikad, nikad, nikad, nikad, nikad, nikad, nikad, nikad.
(slike stavljam večeras ako nađem neku normalniju =))))
Btw. s cijelog tog izleta snimljeno je 280 slikica =) -cijelog razreda (Ban gotovo gol, razrednik u potkošulji, mi cure mokre, pojedinci u razgovoru s labudovima itd.itd =)

...moram ići, editirat ću post večeras da dodam fotke i da napišem do kraja =)
booook


23.04.2007. | 10:08 |
8 K | P | # | ^


Mini, mini, mini suknja..



"Ove sezone nosi se ultra-kratko.."
"Cure, samo hrabro, pokažite noge!"
itd.. itd...
-ovo su samo neki od brojnih naslova koji se s dolaskom lijepog vremena sve učestalije povlače po svim "ženskim" časopisima. Ne moram ni spomenuti da se na svim slikama ponuda iz dućana iliti "must have" stvarčica nalaze haljinice i suknjice svih oblika, dužina i boja.
I čemu sad onda i moj osvrt na to?
Imala sam priliku prije nekoliko tjedana o tom odjevnom predmetu porazgovarati i s tri muška pripadnika, koji osim o autima i nogometu (he-he... niiiišta od prvenstva) umiju posvetiti se i drugim temama.
Nisu to bili tipični komentari ("E, jesi vidio onu malu koje nogee ima" =). Pristupili su toj temi i više nego ozbiljno.
Negdje usred razgovora povela se rasprava o tome bi li oni svojoj djevojci dozvolili da izađe u toj oskudnoj krpici. Na moje iznenađenje sva trojica su u glas odgovorila -ne!
Tvrdoglava, kakva jesam, odmah sam izreferirala milijun pitanja i podpitanja i -naravno- svoje mišljenje o tome (zbog čega mi je Škaro izričito zabranio da nosim išta iznad koljena =)
Da se razumijemo, riječ je o zrelijim pripadnicima muškog roda, a ne balavcima kojima su tek počeli divljati hormoni te padaju u nesvijest kada se u njihovu društvu stvori dugonoga djevojčica koja nije odoljela slatkoj, kratkoj suknjici.
Unatoč mome mišljenju, a i mišljenju većine cura da bi dečku za čijom se curom u minici svi okrenu (a jezik im naglo kao u crtićima izleti prema podu =))) to trebalo laskati jer je ona "njegova" -njima to smeta. Javlja se užasan osjećaj zvan ljubomora, a onom "majmunu" koji se usudio okrenuti se za dotičnom curom najradije bi "razbili zube" (ne znam zašto sam stavila pod navodnike kad mi se čini da su oni mislili doslovno).
Da ne duljim previše -mini suknja na curi koja je u vezi je znak nepoštivanja tog mladog gospodina.
I unatoč svom stavu da minica može izgledati profinjeno, nimalo vulgarno i nadasve lijepo ako ju cura zna nositi (one odvratne pojave poput dekoltirane majice i minjaka u "kompletu" te mrtvih pijanih curičaka kojima je problem sjesti skupljenih nogu neću ni komentirati -fuuuuuuuuuuuuuuuuujjj!!!!) nakon iznesenih činjenica, shvatila sam da ih ni ja (kojoj minice nisu strani pojam -ali uz uvjet da sam gore zakopčana do grla =) ne bih nosila ukoliko to mom "dragom" ne bi odgovaralo. Sad će mi borci za ženska prava prigovarati kako sam popustila, hahah.. Zapravo, to je samo mali znak pažnje prema voljenoj osobi tj. mala žrtva koja bi dotičnom gospodinu uskratila mnogo živciranja =)
Ako gledate s te strane, onda činjenica da će vama biti vruće u trapericama i nije tako strašna =)
Naravno, plažu i slično ne računam =)
Tako i ja već skoro 5 mjeseci (točnije od Nove godine -kad sam se presvukla u trenirku nakon sat i pol =) nisam obukla ništa toga tipa. Nikakvu suknjicu, haljinicu... ništa. Nije u pitanju dečko (barem ne trenutno), nego nekako nisam imala želju ;-)
Ah, čudna sam ja biljka =)
Ali i vi ste.. =)

p.s. cura koja nosi minicu nema nikakve skrivene namjere, nije laka i nije... ah, ostale ćete prepoznati =D

Eto, eto.. samo jedan mali dio razmišljanja... mogla bih navesti još poprilično mnogo primjera, predrasuda, itd.. itd.. ali povijest čeka =)

Pa-pa =)


18.04.2007. | 21:25 |
5 K | P | # | ^


Igraj curo s kamena =)))



Put u Hercegovinu...
pa definitivno mogu reći da je to bio odmor za dušu i tijelo -s obzirom da sam tih nekoliko dana provela ležeći, jedući, povremeno kafenisajući i to bi bilo to =)
Ah, i složila sam prvi (vjerojatno i zadnji) kompjuter u svom životu... naime kupili smo mojim dvjema rodicama kompjuter pa ga je trebalo složit, a s obzirom da je moj tata, a i ostatak ekipe dolje, za to nesposoban -to sam napravila ja =) i trebalo mi je čak 10 minuta, i sve je radilo,
i ponosna sam na sebe =)
Unatoč tome što su sad imali komp, internet još nije bio priključen pa sam bila izolirana od svijeta, al mogu reći da mi je odgovaralo... dakle, kad sam došla i shvatila prednosti dana koje ću provesti dolje, iskoristila sam ih na najbolji mogući način -izležavajući se (osjećala sam se doslovno kao Garfield -non stop se protežući i uvijajući se pod plahtama i dekama =)). To je valjda jedina stvar za koju u Zagrebu rijetko nađem vremena. =) S obzirom da nisam mogla zaspat (grrr..) iz razloga koji neću ni navest (ahhahha) jer se osjećam kao dijete (što i jesam, al ovo je pretjerano =) barem sam mogla ležat..
Povremeno otišli do centra Gruda u Bumerang na kavu, u Ajduka na savršeni "pureći" (mmm) i u tih nekoliko dućana -u kojima nema apsolutno ništa. Ciljam na ove s robom, nakitom, kozmetikom i sličnim, jer ovih prehrambenih ima i previše.
Postojala je velika mogućnost odlaska na Olju Karleušu u Posušje, ali svejedno se odlučih prijevremeno vratiti u Zagreb, tatica je ostao (falila mi je ta neka brzina života i sve što ide uz to.. dolje se živi po "ima vremena... polako.." -i onda cijeli dan ostaneš u krevetu)
I sad sam tu =D
Zaključak: Nigdje bez medveda. Nigdje bez auta.
(i knjiga U četiri oka s Marilyn Monroe je dobra.. Tko želi čitati o ženi koja je u stanu uvijek bila gola, pila hektolitre šampanjca i Bloody Mary-a, te mrzila svoj život i sve filmove koje je ikad snimila, žarko željela djecu i prezirala svoj imidž priglupe seksi plavuše... nek izvoli čitat =)

"Ajme što je fina ova cura. Čija li si ti?"=))))
"Ajde ne klapi!"
"Degeničit ćeš!"
"Dašta ću!"
"Jok!"
"Hoće li?" (pozdrav)
ah... =)))))

Evo pjesmice koja mi je obilježila boravak dolje (i nema veze s onim u nedjelju =) zapravo.. nema veze ni s čim.. samo se toliko puta odvrtila da bi ju i u snu počela pjevušit =)

Ne šalji piće za moj stol -bit će ti odmah vraćeno..
Vjeruj, koliko vrijedim mnogo dobro znam..

Bolje se malo raspitaj -šta volim, a šta ne volim,
osim što dobro izgledam..

To što do kasno ostajem,
da se sa društvom provodim,
ne znači da sam spremna sve da dozvolim......

Bit ću prva koja ti je rekla NE.
Nisam djevojka za jednu noć il' dvije..
Ma imaš takvih oko sebe, pogledaj..
Šta cu ti ja kad imaš pravi mali raj?

Bit ću prva koja ti je rekla NE.
Nisam djevojka za jednu noć il' dvije..
Jer put do srca najteže se pronade,
znam da je zabranjeno voće najslađe.

Ne šalji cvijeće na moj prag.
Tako mi nećeš biti drag..
Držim do sebe -ne dam da mi priđe svatko...

Nisam ni malo naivna,
znam dobro šta ćeš misliti,
ako budeš dobio me lako...


Idem uživat u metropoli.. ups, ne, u Sesvetama =)
pusaa


13.04.2007. | 13:58 |
4 K | P | # | ^


Goodbye ?!



Odlazim...
Neću pisati...

Da, čak 4 dana (što da nisam napomenula većina ne bi ni znala s obzirom na moje "razmake" između postova =))
Za nekoliko sati odoh u Hercegovinu.. rodno mjesto moga tatice zvano Grude, iliti malo selo blizu toga zvano Višnjica..
Falit ću vam? Ma kako da ne =))
Računam na to da će mi svjež zrak, promjena okoline itd. itd. izbit neke gluposti iz glave kojima se opterećujem u zadnje vrijeme, da ću dolje shvatit kako zapravo volim Zagreb, i ljude u njemu (čak i ove kojima bi sad najradije izbila zube.. hehehhe.. jer su budale.. ali ja ih volim =)

Sada da zaželim sretan Uskrs svima...
Ivekica ga je dočekala vani... prije nego li me neki napadnu da taj dan treba provesti u krugu obitelji, moram napomenuti da i jesam.. naime, nama je običaj da ujutro svi zajedno doručkujemo ono što su mamica i tatica otišli posvetiti dok samo braco i ja -spavali... zatim braco i ja zajedno idemo na misu dok mamica i tatica kuhaju ručak... i onda svi zajedno ručamo i onda neki poput mene u krevet, ostali na kauč =) i sve se svodi na hranu -ali barem smo svi zajedno =)

Vraćam se na taj izlazak.. M i M su napokon završile s korizmom u kojoj su se odrekle izlazaka pa smo morale dostojno proslaviti njihovu izdržljivost..
Iako je večer čudno počela, kako to već biva završila je "bajno" =))))
Malo Grand, malo Paradiso (malo oko palmi.... =))), malo MM, malo American i stvari se lagano vraćaju na svoje ;-)
ili napokon počinju dolaziti na svoje mjesto....................

Petak nisam bila nigdje s obzirom da je Veliki petak, a ja sam tako odgojena..

Četvrtak navečer otišla u frendovu vikendicu (iliti na Matinu njivu, ahahahha) gdje su ekipa iz razreda i ljudi s kvarta, koje nisam poprililično dugo vidjela, roštiljali...
Ne moram ni pisat u kakvom su stanju bili kad sam ja stigla s obzirom da sam ja došla navečer, a oni su tamo bili već neko vrijeme =)
Dovoljno je napomenuti gađanje tortom... hmmm..
Prisjetili se nekih događaja i događajčića, prepričavale se anegdote, pobrinuli se i da imamo o čemu pričat sljedeći put =)))

Srijeda, zadnji dan škole =)))) jeeeee =)
Navečer u Papayu na neki "Uskršnji party" =)
Naletila na ljude za koje nisam ni sanjala da bi mogli biti tamo poput npr. dečkića pred kojim su me cure slavno osramotile na Lidranu (ahahahhahaa) ma dobro... nije baš bila sramota... samo jedna jako dobra zajebancija ;-)
ili ekipicu s Tuškanca...
A i napokon izašla s mojom najdražom razmaženom i narcisoidnom :-DD

A jučer?
Pa OPET u Paradiso =)
I bilo je čak možda i bolje nego u subotu.. Maca nam smotala redara ("Ej ti!! Vrati se vamo." =) a ja i njena seka uživale.........
("Ja zgodan, ti zgodna -u čemu je problem?") Bwhahhahahaaa.. u tvojoj umišljenosti, srce.. ;-)

Budući da moji već vrište da još nisam spremila stvari,a idem za sat vremena.. moram napustiti tipkovnicu uz obećanje samoj sebi da ću kad se vratim napisat nešto razumljivije, s detaljima, a ne u natuknicama kako bi barem neki mogli donekle shvatit šta sam napisala...

Eto,
želim da mi budete dobri... čuvajte se, pazite na sebe, mislite na mene (hehehheee)
Šaljem vam puse..
javim se ubrzo..

P.S. "Ja sam Mario, dolazim iz Zagreba -to vam je jedno malo veće mjesto..."
"Ispao sam zasluženo, i statistički sam bio najslabija karika jer nisam znao odgovoriti na Danijelina pitanja!"
Ahahhaaahhhhhaaa... legendo =)))))

Pa-paaaa


08.04.2007. | 16:25 |
6 K | P | # | ^


I had the time of my life.. ahhaha



Odmah krećem na stvar.
...vrijeme radnje: subota, 31.3.2007.
...mjesto radnje: diskoteka the Best
...događaj: hercegovačka večer, dobrotvorni (!!!) koncert Mate Bulića (ahahahahhaaa... =)

Zaista iskreno, jedan od najboljih provoda ikad! Čak i meni zvuči nevjerojatno da je tako dobro moglo biti na Bulićevom koncertu (kojeg inače baš i ne volim), ali ta atmosfera... =))
Kako to inače biva, najbolje večeri počinju loše... tako je i ova moja -naime već pri polasku uspjela sam raskrvariti ranu na nozi pa je trebalo živjeti sa mišlju da ću cijelu večer sjediti jer mi je bilo nemoguće hodati u cipelicama na viiisoku petu (u kojima sam krenula). Snalažljiva kakva jesam (ahahahhaa), nazvala frendicu i otišla do nje na Ravnice po nešto u čemu mogu hodati (razmaženo moje, hvala ti puno, puno, punoo =)... Normalno da ni jedna od mojih kokoši nije htjela sa mnom pa su me čekale na Tkalči u Sunčanom satu (hmmm.. za to me mjesto vežu samo dobre stvari, uspomene... ;-) damn girl!! =)
"Ja mogu hodati, moguu hooodati!!" =))))
Sjedile malo tamo, malo šetale (ivekica je bila biser koji u ponoć jede sladoled =) i uputile se na hercegovačku..
U tramvaju: "Ja sam Bojan." -Ok! "Bojan." -Doobro. "Ja sam BOJAN!" -??? (mislim, Križić, kak´ ja i ti -ok, ok- ti i ja ne znamo tko je Bojan!!! =)))
Dalje priča nema smisla...
Savršena atmosfera, diiivni ljudi =)

"A da je sreće biiilo, ja bih s tobom... ups... ti bi sa mnom spavala......"

..ili...

AJMO SAD CURE; "Ostarit ćeš, nikad nećeš znati, jesam li se tvojom htjela zvati, jesam li se tvojom htjela zvati il´ sam samo htjela ljubovati..."
Ahahahhahaa... hmmmmm... =)

Dosta poznatih, dosta dragih ljudi..
Ma stvarno, dugo se nisam ovako opustila, zabavljala, uživala..

Potrebno je spomenuti i da je 1.april dobro prošao =)
Moje curice su odmah u ponoć krenule sa zafrkancijama na moj račun -neuspješnim, moram se pohvalit =)
Smiješno je to što su sve "fore" bile vezane uz istu osobu -i uopće nisu bile maštovite (dobro, osim možda Irenine na koji sam skoro i "pala" =))
(P.S. Tina, ti uopće nisi bila "origigi" =) heheee.. osim možda u vezi Mare -"I? I? Kakva je njegova reakcija? =) ili =(
=)))))))

Zahvaljujući subotnjem izlasku, nedjeljnom referatu iz zem.. (grrr...) i jutarnjem turnusu, poprilično sam neispavana...
Cijeli ponedjeljak u školi sam prespavala ("Tko to spava na klupici...?" =), osim u trenucima izderavanja na Ferija, smijanja Mati i curama... ili možda Luki na tjelesnom koji je bio osobito raspoložen za pokazivanje svoje vježbom usavršene (ahahahhaaa) stražnjice cijelom razredu =)

Eh, kad sam već kod tjelesnog...

Danas u svlačionu uleti Tinčica, umirući od smijeha, komentira dva klinca koja se vani -ljube, da, u usta.
Da, da, dva dečkića -cirka 2 razred osnovne, su očito previše gledali TV ili ne znam ni sama šta pa su odlučili probat..
Cijeli razred -šok.
Ne znaš je li smiješno ili žalosno...
Što je najbolje u svemu tome "učiteljice" sjede nekoliko metara dalje i uopće ne obraćaju pažnju na njih. Glavno da su one tu i da ih odgajaju i glume njihove roditelje. I za to su plaćeni.
Ah..

U srijedu moja dramska nastupa u prvoj gimnaziji...

Sljedeći tjedan idem u Hercegovinu..

I tako dalje...

I tako dalje...

Idem spavat.. (moram se riješiti ovih podočnjaka pod hitno =)
Puuuusach =)

("Vratit ćeš se Iveee.." =)))


02.04.2007. | 21:05 |
9 K | P | # | ^


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>


< travanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



da ili ne?


Opis bloga


Zasad ne znam šta da tu napišem, ali s vremenom ću valjda shvatit pa ću to malo sredit... valjda... mislim... ma hoću... e, da... barem da mi znate ime... Ivana... =)




Linkovi


Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Jedan od mojih mail-ova (jedini koji znam napamet =): ivekica000@vip.hr

..msn: ivekica007@hotmail.com

Meni draži blogovi: (zasad)
ivke.blog.hr -MOJ JEDINI, UJEDNO I NAJDRAŽI BURAZ ILITI BRACO... (SAMO ZA ONE IZNIMNO INTELIGENTNE =)
blog -MOJA SLATKA MARIE


sweethoney006.blog.hr -TTT... MY HONEY =)
highschools.blog.hr -DRAGA SUSJEDA..
animamundi.blog.hr -MIGGY-ANTIPEŠĆA
jurajacek.blog.hr -KOLE-ZAAAAKOOONNNN =)
krkica.blog.hr/ -MY DEAR DEENA
sweety666.blog.hr -MALA JEY@ =))
chuba.bog.hr -CHUBA THE LEGENDA
fluffy04.blog.hr -LEGENDARAN BLOGICH PISAN ŽENSKOM RUKOM
gadura18.blog.hr/ -ZADNJI OPIS KOJI BI JOJ JA DALA JE GADURA, VRIJEDNO ČITANJA =)
theadry.blog.hr -BLIZU SAVRŠENOSTI..
sleepyboo.blog.hr -SOOOO GOOOOD!!!
kralj86.blog.hr -JEGER BOY, HE, HE...
unikat.blog.hr -FORRRRAAAA...
ooops.blog.hr -BIG BITCH =))
heels.blog.hr -PRETJERANO DOBRO (warning: mogli bi postat ljubomorni=))

Legende 4.a
http://vratiseadolfe.blog.hr
http://djmiletrance.blog.hr
http://drkunich.blog.hr

Ovoliko vas je bilo od 10.-og mj 2006
Free Counters
Free Counters


Himna


Nije mi dosta da mi pričaš, da sve sam tebi i da sve preuveličaš.. Nisam ti ja baš bilo tko...Nije mi dosta da me moliš, kada griješiš da se kuneš da me voliš... Nisam ti ja baš bilo tko...
Jer ona naivna djevojčica odavno žena je postala, i morat ćeš se potruditi da bih ostala.. Ne treba meni samo zlato i sjajni dijamanti, i netko skupe darove da lako plati, hoću luda iznenađenja, nekoga tko me voli bez ograničenja, što je drago srcu mome da mi radi i ne razmišlja o tome... Hoću sve to... Skupa ja sam... Baš me briga znam da to zaslužila sam... NISAM TI JA BAŠ BILO TKO... Nije mi dosta da se kaješ, da kad te dugo nema sve od sebe daješ... Nisam ti ja baš bilo tko...

I...
Neka svi budu tvoji, a ti ničija... =)

<div><a href="http://minorcrisis.net/files/Seka%20Aleksic%20-%20Kafana%20puna%20dima%20%281%29.mp3">Seka Aleksic - Kafana puna dima (1).mp3</a></div>

Hosted by minorcrisis.net


Ti vodiš ljubav bez pravila ;-)


Ti si se promenila,
previše rumenila,
ispeglana kosa,
glumiš da si loša -a ja te u dušu znam..
s njim si se pojavila
-da bi se pohvalila
lažeš ga u oči,
a sa mnom ćeš poći -za sat vremena...
Oooo.. da, da, o da, da...
Da li možda on to zna?
Ti vodiš ljubav bez pravila..
-u tome si najbolja,
rođena da blefiraš
i kad gubiš dobivaš..
Ti vodiš ljubav bez pravila..
-u tome si najbolja,
rođena da blefiraš,
kada dobivaš
i kad uzimaš..
Ti si se promenila,
usne si nabacila,
hodaš ko na pisti -a pogled ti je isti
i sjaj u očima..
S njim si se pojavila,
malo ga prošetala,
samo dižeš cijenu
-prva si u svemu
i nezamjenjiva!
Oooo.. da, da, o da, da...
Da li možda on to zna?
Ti vodiš ljubav bez pravila..
-u tome si najbolja,
rođena da blefiraš
i kad gubiš dobivaš..
Ti vodiš ljubav bez pravila..
-u tome si najbolja,
rođena da blefiraš,
kada dobivaš
i kad uzimaš..

Veeljoshka girls -song =)

Ponekad se sjetim,
ožiljci me muče,
svi prokleti strahovi
srce brzo tuče,
gubim čak i nadu,
i evo sada pišem
neku sjebanu baladu...
Što će mi život?
Umjesto vina kad krene
htela bih da droga
projuri kroz vene...
Kad bi samo pogledali
u moje tmurne oči,
vidjeli bi patnju i
neprospavane noći...
Jer čemu udisati zrak
i gledati svijet oko sebe
kad te svaki bez beda
opet zajebe...
Sjećam se dana...
Znaš onih u pijesku,
i zapitam se tada
gdje sam napravila grešku?
Jebote, to samo ja
zajebem k`o i uvijek...
I, opet taj osjećaj
kada suze poteku,
a te izrezane ruke peku,
putem sam izgubila
dušu i sebe,
al` boli tebe kurac,
kažeš: "k`o te jebe,
tu su druge trebe!"
Daj, mali, šta ti briješ
da sve čekaju tebe?!




Trebaš mi...

Pogledaj kako drhtim kada gledam te... i kao da si poslijednji na svijetu ne dam te... Pogledaj moje oči, sve ti govore... kada te nema uvijek pomislim na najgore... i tijelo drhti sad, i ruke znoje se, a u stvari znam da voliš me...
Trebaš mi, trebaš mi.. ni Sunce Zemlji kao ti meni, meni... i hajde dođi pa me uvjeri, uvjeri... da sumnje ne bude u meni...
Zamisli kako mi je kad se probudim... kako mi srce lupa kad na tebe pomislim... i sumnja javi se... sa srcem bori se... a u stvari znam da voliš me...
Trebaš mi, trebaš mi.. ni Sunce Zemlji kao ti meni, meni... i hajde dođi pa me uvjeri, uvjeri... da sumnje ne bude u meni... TREBAŠ MI... TREBAŠ MI....


Ma kog me boga za tebe pitaju...

Ma kog me boga za tebe pitaju... spuštam glavu, brišem finu prašinu... I rijetke ptice pjevajući umiru... a na polju hladne kiše padaju... MA KOG ME BOGA ZA TEBE PITAJU... U SEBI MOLIM DA ME SUZE NE IZDAJU... i strašno mrzim Romea i Juliu... sve mi stvari smrde sad na prevaru... Na polju hladne kiše padaju.... na polju hladne kiše padaju... Ma kog me boga za tebe pitaju.. i suze mi na oči tjeraju... i strašno mrzim Romea i Juliu... sve mi stvari smrde sad na prevaru... a na polju hladne kiše padaju... ....


Coca-cola (bezveze naziv, ali nađoh na jednom blogu, i pjesma je dooobrrra! =)

Izgled zna da prevari
danas to u modi je
da se mlada djevojka
oblači slobodnije

Al' to ništa ne znači
tek da znaš, lepi moj
ako ti se dopadam
to je samo problem tvoj
šta te briga ko me oblači i svlači
meni znači ako ljubavlju zrači

Ref. 2x
Točno je da se napijem
i od Coca Cole
lako na dobru pjesmu otkačim
još lakše mogu da zaplačem
kad se drugi vole
al' teško mi je da se zaljubim

Izgled zna da otkrije
nekad jasne namjere
al' je često moguće
da te oči prevare

Eto u mom slučaju
pogrešno si shvatio
da je gotov posao
čim si piće platio
šta te briga ko me oblači i svlači
meni znači ako ljubavlju zrači



TI SI MI U KRVI

Pogledom me miluje
k'o da me dodiruje
i svaki put
kao da je prvi
Ja stalno mislim prestat ce
iz cista mira nestat ce
al' pozuda ne prestaje
ti si mi u krvi

Toliko dugih godina
uzimanja, davanja
ostajem posljednji i prvi
Zbog tebe sanjam Cigane
i smisljam slatke prevare
al' djavo se ne predaje
ti si mi u krvi

I ako te odvedu
Cigani cergari
ili te ukradu strasni haremski cuvari
Ako te odvedu
ja cu da poludim
bez tebe ne umijem vise jutrom da se budim

Ako te odvedu
sve ce da se srusi
Pamti me k'o prijatelja, cuvaj me u dusi
i onda
kad mislis da je prekasno za snove
za sve

Toliko dugih godina...

I ako te odvedu...