tko zna....nitko nista ne zna...krhko je znanje

petak, 01.06.2007.

Maloljetni monstrumi cipelarili djevojcicu

Crna kronika 30.05.2007

Citam novine i ne vjerujem sto citam - dvojica maloljetnih monstruma zlostavljali djevojcicu. Najprije su se u svlacionici skole ta dva monstruma starih 10ak godina dogovorili da ce ju iscipelariti te da ce jedan od njih sve skupa snimiti mobitelom.

Snimka kruzi internetom i ne bi me iznenadilo da se pojavi na mailu nekoga od vas. Sve sto su ti mali monstrumi dobili su - pismena opomena monstruma koji je djevojcicu cipelario, te usmena opomena monstrumu koji je sve to snimao mobitelom. Ostala djeca su navijala i bodrila monstrume.

Ma koliko ce vam sokantno zvucati izjava za mene ova dva monstruma zasluzuju dozivotnu kaznu najstrozeg zatvora bez mogucnosti pomilovanja u samici bez kontakta s vanjskim svijetom. Da postoji smrtna kazna za ovakve monstrume dobili bi ju. Na zalost ne postoji nikakva kazna i ova dvojica ce i dalje ponavljati ovakve stvari sve dok jednog dana nekoga ne ubiju, a tada ce im i ubojstvo postati dosadno pa mozda tek kad pocine masakr i ubiju 20 ljudi, izivljavajuci svoje monstruozne ideje na njima, e onda ce se naci stotine novinara koji ce govoriti "trebalo je nesto napraviti, postojali su znakovi upozorenja ali su ih svi zanemarili".

Majka jednog monstruma svog je sina namlatila. Ma bravo. Izvrsno. I sto si, majko monstruma, time postigla? Nista. Tvoj redardirani monstrum izrast ce u jos veceg monstruma koji ce smatrati da je mlacenje i monstruozno izivljavanje potpuno dopusteno ponasanje. Zasto ga ne posaljete na psihijatrijsko lijecenje? Zar vi mislite da je vase dijete normalno i sposobno biti dijelom jedne zajednice? Zar vi smatrate da je cipelarenje male djevojcice normalno i drustveno prihvatljivo ponasanje vaseg monstruma kojeg rodiste?

Za ovakve male monstrume zaista nemam niti truncice razumijevanja niti suosjecanja. Sutra ce biti jos gore, kad odrastu radi ce jos odvratnije stvari, a nitko nista nece poduzimati.

Oguglali smo cak i na vijest da su petogodisnjaci silovali trogodisnju djevojcicu. Pa ljudi zar je to vama normalno?! Zar zelite zivjetu u svijetu u kojem cete morati od 0 do 24 biti uz svoje dijete ako zelite da ono bude sigurno? U kojem ce vase dijete morati biti zatvorenik jer ulicama hodaju monstrumi koje njihove majke samo namlate i time su valjda ispravile sve nepravde? Gadi mi se takvo drustvo :(

01.06.2007. u 13:03 • ŠaputanjaOtisak#

<< Arhiva >>

< lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari da/ne?

Opis bloga

Prije ili kasnije smrt ce ti oteti sve sto imas i svakoga koga volis, stoga nauci voljeti sada one i ono sto imas. Samo tako mozes odagnati smrt iz svog zivota...


CURRENT MOON