nikolina29

srijeda, 31.05.2006.

Doista, tvoje pisanje je umjetnost, koja strast, svaka čast. Znaš kaj mi je jako žao? To kaj su ti obrisali prošli blog i one sve odlomke iz tvojeg prošlog ljubavnog života. Htjela sam si copipejstat i spremit i bum! - nestalo. Ak imaš još uvijek te odlomke, daj ih stavi ponovno, jer su stvarno super. Čula sam da nisi bila samo s onim fakerom Valentom nego i sa Zoranom Ferićem. Je l to istina? On mi izgleda ko neki dobroćudni penzioner, a tak i piše. Kak si uopće mogla izdržati s takvim tipom? (Imela 31.05.2006. 00:49)

Evo Imela, na tvoje veliko inzistiranje:


28.05.2006., nedjelja
jer me čupate za jezik!
U prethodnom sam postu napisala da je 'priča Valent' zaključena, gotova, svršena priča i da se neću upuštati u raspravu o njemu, ili još gore, iznositi prljavi veš na ovom blogu, a u skladu s najnovijom blogomodom iznošenja intimnog jala i ozlijeđenih taština. Ali, vi mene vučete za jezik, posebno Angelina, koja koliko vidim dobro poznaje situaciju. Zbog vas ću kopirati dio jednog mejla koji sam sačuvala za uspomenu, a koji će vam na najplastičniji način prikazati u što sam se ja tada (ne tako davno) upustila i kako je u biti sve krenulo, odnosno zorno ćete vidjeti vještinu kojom je nanjušio moju ondašnju ranjivost i priliku za sebe i svoj penis. Dakle, samo par ulomaka iz impozantne, uglavnom obrisane korespondencije:

...to naglašavam i zbog toga jer sam primijetio da nam se stari repovi čudno pa i posesivno pletu u slobodu življenja i odlučivanja. Takvim repovima treba reći Ne! Takve repove treba pedagogijski upozoriti da život uvijek ide dalje. I da bez obzira na prošlost život traje upravo sada, a sada to smo mi, ti i ja, ljubavi moja najdraža. Njoj ili njemu, blago i prijateljski, ali odlučno, treba reći: "OK, čovječe, bilo je super, ali sada sam u sasvim drugom filmu. Moj život je samo moj, i ja ću ga živjeti onako kako to meni odgovara. Ako to ne razumiješ, sorry, ali ja još uvijek želim potrčati ispod duge i to ću, tako mi svega, i učiniti!" Tako im treba reći, moja nježna čelična damo. Jer ako im to isto kažeš manje odlučno, oni će se praviti da ne razumiju i dalje će sisati naše dragocjene sokove slobode. Vjerojatno si primijetila kako se ti slabi, konfuzni i nesretni ljudi, tako očajnički prilijepe uz nas. Uz nas, recimo to otvoreno i bez lažne skromnosti, uz nas koji smo jaki i koji imamo snažnu osobnost ili ono što se u tekućem esperantu naziva personality. I onda, tako prilijepljeni, žive od naših sokova kao dugotrajni nametnici nadajući se da nećemo primijetiti njihova sitna lukavstva, njihovu sitnu koristoljubivost i njihovu zapravo sasvim nepotrebnu prisutnost. Mislim da sam bio dovoljno jasan. Oni naposljetku moraju shvatiti da mi, za razliku od njih, živimo u paradoksalnom ali lijepom i svjesnom transu slobode.

Da, da, draga moja Nikolina, vrijeme je za odlučan pristup. Naravno, to se podrazumijeva, gornji odlomak ne odnosi se na prave prijatelje i prave prijateljice. Ali njih je, kao što znamo, doista malo. O, moja Nikolina, vrijeme je da se krene. Vrijeme je za promjene, vrijeme je za nas, kao što sam to već spomenuo. Ljubav je u zraku, kako to lijepo kaže pjesma... love is in the air... to je očito. Nedavno me je netko, da se ubijem ne mogu se sjetiti tko, pitao u slengu da jesam li se ja tebi upucavao. Dakako, odgovorio sam da nisam, što je i istina. Bilo mi je zamorno hvaliti samoga sebe i reći: ja se ne upucavam, ja pucam, a djevojka osjeća i odlučuje je li pogođena ili nije. Ako i nije, ja ne dosađujem ali i dalje pucam. Bez obzira na ovaj ratnički rječnik, neskromno ću dodati, tako rade pravi muškarci. Na ovom mjestu, draga moja Nikolina, pun opravdanog i kvalitetnog samoljublja...

... no, prije pričanja priče o našoj ljepoti moramo raščistiti dvije stvari, dvije važne stvari, jer ne želim da neke prividne nedoumice proizvedu makar i imitaciju mrlje na našoj radosnoj i u svakom smislu perspektivnoj vezi. Prvo, ono o guranju, naime o onome što su ti neki znanci ili prijatelji rekli o meni. Najkraće, smisao je dakle da je meni najbitnije samo da ga uguram. O, kako jednostavno! Prejednostavno. Odgovor je oštar i jasan, i ima svoje da i svoje ne. Da, nekad u ranom pubertetu, u studentskim danima i hipi danima, pa i u kasnijim usputnim, takozvanim sportskim vezama, bio sam sklon svoj iznimno hedonistički habitus i svoju prštavu seksualnu energiju razrješiti ubrzanijim pristupom orgazmu. Pri tome nisam ništa forsirao, samo sam čista srca nudio svoje cvijeće utkano u seksualnu revoluciju....


Ima još...

31.05.2006. u 21:38 • 3 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 29.05.2006.

nemam bložne sreće :(

Koliko vidim obrisali su mi blog (nikolina28.blog.hr). eeknohrvatska
Razlog? Ne znam. Bit će da se nešto događalo u međuvremenu, dok sam pila kavu (pa i pivo) s jednom simpa curom koju sam upoznala preko bloga, zamolila me da ne spominjem imena ni nadimke. Zato ću ime spomenuti tek sutra ;) ipak smijeh
Razmišljam o mogućim razlozima brisanja bloga; možda je moj poziv blogeraša na blogohisteriju po komentarima urodio nečijom burninmad nervozom, pa je administrator poduzeo svoje despotske mjere bon-ton-higijene mouthwash.

Ako se blog može vratiti, molila bih administratora da to i učini. mah




Baš sad malo još razmišljam o svemu tome, o toj kaljuži u kojoj se krećem, o tom jalu u ljudima, o toj ništavnosti prosječnog hrvatskog pojedinca. Spamerska gamad, otkud vam energija za sve to?
Ne mogu nikako dokučiti gdje se kriju motivi da netko sustavno blati moje ime i izaziva jeftine spačke. Na kraju krajeva ja sam od krvi i mesa, ja upoznajem ljude i s njima ispijam pića, ja se onda moram opravdavati i objašnjavati kako to nisam bila ja, kako je to nečija infantilna igrica za laku noć. Svašta, ali da vam svejedno priznam jednu sitnicu, nije mi toliko stalo do spamerske namještaljke i nije me strašno nešto pogodilo. Jer, dragi moji, koliko se god ja vama činila loša osoba, jamčim vam da sam bolja od većine vas, oh, od debele većine vas!

Neka tek bezgrešnik kamen hiti na me!!! Amen!




VRUCHI DODATAK!!

Jedna blogerica napravila je baner za moj blog. Ako želite biti cool kao ona, i na cool listi kao ona, mogli biste početi sa stavljanjem tog banera u vaš box, baš kao ONA. Evo vam kod pa kopirajte ga ravno gdje želite:

Image Hosted by ImageShack.us

29.05.2006. u 23:55 • 32 KomentaraPrint#

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


Komentari da/ne?

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv






kako dalje?
Moram li?




tješite me na email

razmjena banera:

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

pizde:
anabella cerek
manistra
blueville
rahatli
Zrinsko pismo
Xiola Bleu

jaja:
moljac
terorist
inhibitor
!TomMek!
Čadež
45 lines
droljac
plavi telefunken
lepi cane od '82.

bog:
znanost i biblija
Vatikan
Galerija demona
Kabbalah
British Monarchy
Centre for liberal strategies
Darksites
Darwin Awards
Dave Barry
Dita von Teese
Donne
Hitman
House of Leaves
History of Mathematics
Hugh Syme
I cite Zizek
Illuminated Timeline
Lacan
Laetitia Casta Links
Leonor Fini
Manson
Metacritic