TORCIDA SPLIT


Ajmo Hajduče Torcida je uvik uz tebe
Ajmo Hajduče pivat čemo samo za tebe!!



Photobucket
Boja bila boja je boja
Bila boja je najbolja na svitu
I nitko mi ne može reć da nije tako
Boja bila boja je boja






Photobucket
Za Hrvatsku i za Hajduk bila vojska tu je





Srpanj 2008 (13)
Lipanj 2008 (13)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


komentari on/of

by computer centar







Croblogeri

Glasaj za moj blog na Blogeri.hr

ponedjeljak, 07.07.2008.

Službena potvrda: Rosso vodi Hajduk u Kup Uefa

GIOVANNI ROSSO potpisao je jutros ugovor jednogodišnji s Hajdukom, uz mogućnost produženja za još jednu godinu. Rosso je proteklih 12 godina proveo u Izraelu, a prošlu sezonu u Maccabiju iz Haife. "Najomiljeniji Hrvat u Izraelu", bivši hrvatski reprezentativac naredne sezone iskustvom će pokušati pomoći Hajduku da napravi iskorak u Kupu Uefa.

Na Poljudu je Rosso odradio samo juniorski staž, no nije dobio priliku zaigrati u najboljoj ekipi. Tek sa 36 godina Rooso će zaigrati za klub u kojem je napravio prve nogometne korake. Svoje najbolja partije za boravka u Hrvatskoj pružao je u dresu Zagreba, ali već nakon četiri sezone odlazi u Izrael. Rosso je želio prigrliti izraelsku zastavu i nastupati za nacionalnu momčad, ali zbog rigoroznih zakona nije uspio ishoditi državljanstvo. 2004. godine Otto Barić ga poziva u hrvatsku reprezentaciju.

Rosso je evidentiran u Uefi, zajedno s ostatkom Hajdukove momčadi koja se nalazi na popisu za utakmice 1. pretkola Kupa Uefa protiv malteške Birkirkare. Sutra ujutro će Hajduk službeno predstaviti bivše Dinamovce, Marijana Buljata i Darija Jerteca, dok će predstavljanje Giovannija Rossa biti dan kasnije.

Još uvijek nije potpisan ugovor sa Seniadom Ibričićem, i vjerojatno nova bijela desetka neće potpisati do roka predviđenog za prijavu igrača za prvo pretkolo Kupa Uefa.



komentari (4) print #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.