Muškarci traže žene - Pravi datiranje

ponedjeljak , 14.01.2019.

Zašto muškarci više vole starije žene










Click here: Muškarci traže žene






Devojke koje traže dugoročnu vezu u potpunosti treba da budu iskrene i opuštene. Oni vole žene koje žele biti najbolje majke, supruge i svakoga dana se trude da budu što bolje. Ima svoj život Prijateljice, kolege s posla, hobiji... Konstantno odbijanje, osuđivanje ili negativan stav prema ljudima ili životu može biti jako iscrpljujuće.



muškarci traže žene

Online dating and marriage agency in Europa. Starije zene mladji muskarci Danas sve više traži. Mnogo će se lakše odlučiti na prilazak devojci koja deluje pristupačno - otkriva Srdić.



muškarci traže žene

Kakve muškarce traže žene u Srbiji? - S jakim granicama i visokim očekivanjima, znaćete kada je sigurno otvoriti svoje srce.



muškarci traže žene

Usamljenost je problem koji dana podjednako pogađa i muškarce i žena, a ako je suditi po oglasima koje žene u posljednje vrijeme objavljuju — one se ne ustručavajuna ovaj način potražiti muškarca za zabavu i sex. Ovakvi oglasi nisu rijetkost ni u novinama, a ni na internetu. I zadarske dnevne novine, te oglasnici na portalima prepuni su sadržaja ove vrste. Nema pravila, objavljuju ih i mlade žene, studentice, ali i one starije, čak i iznad 60 godina. Da li se iza nekih oglasa krije i prostitucija, teško je reći, ali je moguće. Posao je policije da se time bavi, a muškarci od kojih žene zatraže novac mogu platiti, ili jednostavno — okrenuti broj od neke druge. Razni su razlozi zbog kojih se žene odlučuju na ovaj korak. Vjerojatno im je u realnom životu problem direktno izraziti svoje želje i potrebe, pa im se onda ovaj način, putem oglasnog prostora čini mnogo jednostavniji. Muškarci se nerijetko žale kako im se nitko ne javlja na oglas koji objave, jer žene o njima misle da su zadnji očajnici koji preko oglasa traže društvo, pa čak i u svojim oglasima naglašavaju da — nisu očajnici. No kad su oglasi žena u pitanju — situacija sasvim obrnuta. Muškarci uopće ne misle da samo neugledne žene ovim putem traže društvo, o tome i ne razmišljaju previše, nego jednostavno zovu. Žene, međutim, radije zovu oglase u kojima muškarci nude konkretnije stvari, a to su — veza i brak. Jedan od muškaraca koji je dao intervju za portal Kalelarga info, u kojem je istaknuo da traži ženu, Ive Adžić iz Biograda, povratnik iz Australije, u tome je imao uspjeha. Vidjevši članak, nazvalo ga je stotine žena, a s jednom se upustio u druženje i romantičnu vezu, te je njegov život, kako je sam priznao, danas mnogo ispunjeniji.



Razlozi zasto zene vole starije muškarce?!!
Mnogi iste neće da se udaju ako su postigli neki uspijeh u životu, duže će uživati u plodovima svojeg rada a tek nakon nekog vremena kad se zasute samoće pronaći će svog života. Ima puno načina kako zena trazi muskarca. Zato prilaze oni hrabriji koji su, uglavnom, balkanski alfa mužjaci, koji imaju novac ali nemaju manire i često tretiraju žene kao ukras i ne poštuju ih. Iskrenost Par koji si može reći sve znajući da to ostaje u povjerenju je iznimno važan dio veze i podiže ju na novu razinu. Opuštenost Uživajte u njegovom društvu. Pušenje na ulici: neke muškarce ovo poprilično odbija. Kako smo već rekli za prljavo suđe možete mu kroz šalu ukazati na sudoper. Dobro je kad volimo da izlazimo na različita mesta, imamo drugačije hobije, omiljene destinacije ili volimo različitu hranu. S jakim granicama i visokim očekivanjima, znaćete kada je sigurno otvoriti svoje srce. Ako će htjeti pričati o nečemu onda će i pričati o tome i nemojte izvlačiti riječi iz njega.

[Marina viskovic ludara|Igre za dopisivanje“|Aplikacije za trčanje]






Oznake: zašto, muškarci, više, vole., Starije, žene

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.