Pula oglasi za stan - Susretit će se u sredini

ponedjeljak , 14.01.2019.

Stan PULA. VERUDA. ETAŽA KUĆE., Pula, Stan










Click here: Pula oglasi za stan






S prednjih terasa pogled na more. Dvosoban stan sa Dnevnim boravkom i kuhinjom, te kupatilo i spavaca soba. Treći stan ima 23 m2 koji se sastoji od jedne spavaće sobe, kupaonice te kuhinje s dnevnim boravkom i s izlazom na terasu gdje se nalazi roštilj. Proteže se kroz dvije etaže prizemlje i kat.



pula oglasi za stan

Stan sa dvoristem i parkirnim mjestom. VERUDA, blizini centra Pule s pogledom na more! Nadamo se da ce svima omoguciti dugotrajno i lijepo stanovanje...



pula oglasi za stan

Stan PULA. VERUDA. ETAŽA KUĆE., Pula, Stan - Daljnjim korištenjem Index Oglasa, suglasni ste s korištenjem kolačića. Uz brojne znamenitosti vezane uz ovaj grad, najpoznatija građevina je ipak Arena koja se ujedno može nazvati i pulskim simbolom.



pula oglasi za stan

Nalazi se na 7. Proteže se kroz dvije etaže prizemlje i kat. U prizemlju se nalaze 4 apartmana. Površina stana je 64m2,stan također ima balkon te stanu pripada mala prostorija za potrepštine. Ukupna površina stana iznosi 130m2. Centralno grijanje na plin i lož ulje. Više info na: www. Nalazi se u centru Pule, svega 300 metara od Arene. Povrsina poslovnog prostora je 196,32m2. Prostor je pogodan za ordinacije, urede, kao skladisn Prodavatelj: ID: 508875.



5 Stan, Vodnjan, prodaja - Nekretnine Maris - AG 5011
Dvosoban stan sa Dnevnim boravkom i kuhinjom, te kupatilo i spavaca soba. Cijena ovisi o duljini perioda i broju osoba Rezije: cca 400kn može varirati preko zime Iznajmljuje se stan na novoj verudi na duze vrijeme. S prednjih terasa pogled na more. Daljnjim korištenjem Index Oglasa, suglasni ste s korištenjem kolačića. Stan je dostupan od 1. Nalazi se na 7. Na katu se nalazi stan koji se sastoji od dvije spavaće sobe s izlazom na terasu, kuhinje s dnevnim boravkom i trpezarijom te kupaonicom. Nadamo se da ce svima omoguciti dugotrajno i lijepo stanovanje... Nalazi se u centru Pule, svega 300 metara od Arene. Privatnost i mir zajamcena. U prizemlju se nalaze 4 apartmana.

[Nezavisne novine najnovije vijesti|Mali oglasi zadar zaposlenja|Upoznavanje u bosni i hercegovini]






Oznake: stan, pula, VERUDA., ETAŽA, kuće

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.