Između zvijezda, između jave i sna...

...nitko nikada neće postati kao ja

30.04.2006., nedjelja

Danas sam luda, ne znam što hoću...

VAŽNO – obavezno pročitati (i razumjeti!) prije nego nastavite svim čulima upijati ostatak mog giberisha: ponovno napominjem isto što sam napisala u jednom od prošlih postova, ponukana nekim reakcijama i komentarima - čitajte ovo s dozom humora. Poznavanje značenja riječi «ironija» i «sarkazam» su u ovom slučaju dosta zgodna stvar, a ni uključivanje mozga neće biti na odmet. Hvala!


Ustao sam ujutro s glavom nateklom, i zakačio malim nožnim prstom o stol....

Ooops, kriva pjesma. Ali, zapravo, kad malo bolje razmislim, i ona se uklapa u koncepciju. Tako nekako sam se i ja probudila danas. I jučer, i prekjučer...

Jedan dio muškog dijela populacije uporno iz nekog meni nepoznatog razloga odbija priznati da postoji nešto što bi se moglo opisati kao «predmenstrualni sindrom», ili skraćeno - PMF (kako to neki vole zvati). Oni to samo koriste kako bi argumentirali svoju, unatoč svemu neutemeljenu, teoriju radnog naziva «žene-nikad zadovoljne». To što su nama hormoni potpuno podivljali i oteli se svakoj kontroli (pih, kao da smo ju ikad i imale...) ne predstavlja apsolutno nikakvo opravdanje, jelda?

Doduše, čula sam jednom tezu da su žene otprilike samo 2 dana u mjesecu normalne, no ne bih željela ulaziti u rasprave o istinitosti iste. Budimo iskreni, nama je puno gore kad dodje u pitanje period pms-a: mi ionako nikad ne znamo što želimo, a ludi hormoni samo potenciraju nevolju. Naši dečki/muževi samo trebaju s time izaći na kraj – odnosno donijeti čokoladu i nestati glavom bez obzira na pivu i nogomet s dečkima. Žene su te koje se moraju boriti s promjenama raspoloženja, iznendanim napadajima smijeha/suza/bijesa, neopisivom potrebom za hranom (eh, joše kad bismo znale kojom - pa gdje bi nam bio kraj...), glasovima u glavi, frendicama koje su odjednom od najrazumnijih osoba svih vremena postale vještice-tračerice i svim onim tjelesnim simptomima koje neću sad nabrajati jer biste ih vjerojatno smatrali suvišnim informacijama. Posebice muški dio publike (koja je, usput rečeno, tako brojna da mi se zavrtilo u glavi kad sam pročitala svu tu tursku silu komentara. Ali hej – ja sam kul :p).

Recite vi šta hoćete, ali pms bi trebalo smatrati olakšavajućom okolnošću na sudu. Otprilike kao i dubrovačko jugo. A to da se žene nikako ne može zadovoljiti uopće nije istina – tko vam je kriv kad ste nesposobni. Pa mislim, zar još niste naučili čitati misli?! D-uh!


*********************
now playing: Rammstein - Ohne dich


- 20:10 - Komentari (14) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Image Hosted by ImageShack.us


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

What's all this yak-yak about...

me.
and my alter ego (aka Sunčica). :D


Gdje ćete me (vjerojatno) moći vidjeti:

04.11.2006. Čovek bez sluha, Spierdalaj, Backstage @ KSET, Zagreb

12.11.2006. The Fire, Plan B @ KSET, Zagreb