četvrtak, 29.12.2005.

Bok svi blogeri evo se javljam da se ne brinete da sam napustio blog ili tako neku ludu stvar. Evo sad ću iskoristit ovu piliku da vam otkrijem jednu tajnu koju već 100% znate ali nema veze, naime veliki sam fan Harrya Pottera. Ništa to bi bilo sve, e samo još nešto, napisat ću vam povjest BAUKA (jedno biće bez oblika):
Bauk je dobro poznat u narodnoj predaji sjeverne Engleske kao duh promjenjiva oblika koji se, iako nevidljiv, može pojaviti u obliku čovjeka, životinje,kostura ili ćak demona. Većina bauka, poput onog kojeg prof. Lupin drži u ormaru u školi Hogvarts, uživa plašiti ljude. Neki su tek nestašni, u svojim pokušajima da unerede kućanstvo, više nalik duhovima bukaćima. Predaja kaže da možete biti sigurni kako je jedna od tih nametljivih stvorenja u blizini ako se vrata zatvore bez ikakva razloga. Ako svjeće iznenada utrnu, ako pomagala nestaju ili ako kućom odzvanjaju neobjašnjivi zvukovi. Ostali, nešto pakosniji bauci vrebaju uz mraćne ceste i zastrašuju usamljene putnike te ih kadkad ozljeđuju ili ćak usmrčuju.
Bauk je rođak, iako bi neki rekli i da je zao blizanac, mnogo dobroćudnijeg browniea. Brownies se u engleskim narodnim predajama pojavljuju kao kućni pomagacč koji osjećaju veliku odgovornost za domove u kojima žive te gospodaru kuće donose veliku sreću. Oni če poćistiti nered, dovršiti zapoćete poslove, zamjesiti kruh, požeti žito, ćuvati ovce te popravljati oruđe i krpati odjeću. Za svoje usluge sake večeri imaju pravo dobiti zdjelicu mljeka i kolač. Obilniju ponudu shvaćaju kao uvredu, a brownies-a je vrlo lako uvrjediti i rasrditi. Ako ih uvrjedite njihovo bi mjesto trebao zauzeti bauk.
Kaže se da su kućni bauci mrki, dlakavi i ružni te da imaju vrlo velike šape i stopala. Da bi njihov izgled bio potpun odjevaju se u dronjke. Ako se smatralo da su neku kuću zaposjeli bauci, njezin se vlasnik večinom silno trudio rješiti ih se. No, bauci su bili vrlo uporni, pa je obitelj katkad bila prisiljena preseliti se, nebili im pobjegla. No čak ni to nije uvjek djelovalo: jedna prićica govori o seljaku kojem je baukovo divljanje toliko prisjelo da je spakirao svoju imovinu i s obitelji krenuo put novog doma. I dok je izlazio kroz vrata, iznenađeni ga je susjed pitao, napušta li svoj dom. Prije no što mu je seljak stgao odgovoriti, glas iz dubine njegova kovćega veselo je odvratio: «Da selimo se!» Razoćarani seljak i njegova obitelj okrenuli su se i vratili u svoj dom zakljucivši da bauku ne mogu pobjeći.
Image Hosted by ImageShack.us

By: NEW BLOOD

P.S.Sljedeči ću put pisat o Feniksu

| 11:39 | Komentari (7) | Isprintaj | #

petak, 23.12.2005.

YING YANG

Pozdrav svim ćitateljima, evo samo se javljam da se ne brinete. Kako sam ja jedini na ovom svjetu koji ništa ne sliuša odlućio sam poćet slušat LINKIN PARK, zato što mi ga svi prporučuju. Nagovorio sam tetu (jedva jedvice) da mi kupi mp3 plaier (naravno za božić) pa ću moć skidat s internerta albume. Ah da zaboravio sam ono njavažnije. Vjerujete da se sreća može vrlo lako preobrazit u vraga, pa evo vam dokaza. Kao što sigurno znate danas toćno u 2.00 zvonilo je zvono slobode, i mi naivna djećica udrila skakat bacat petarde sve dok se nije dogodilo ono najgore, jedan kreten je išo glumit baju pa je u ruci držao malu megu (petarda) toćno onoliko vremena koliko joj treba da eksplodira. Nakon što mu je vrh kažiprsta bio u komadićima pao je na pod u nesvjest. Ija cjeli zbunjen bacim torbu i udrem trćat po dežurnog. Nakon toga je sišla razrednica i poslala nas kući, tako da dalje neznam što se događalo. Imate moju rjeć da je istina (za one koji ne vjeruju).

Image Hosted by ImageShack.us

P.S.

Kad je sve tako crno napisat ću vam moje pismo djedici:
Dragi djede obećajem da više nikad neću tući mlađe od sebe
P.S. Možeš li mi donjet boksaćke rukavice


P.S.S.Kako vam se sviđa novi dizajn

Image Hosted by ImageShack.us

| 17:18 | Komentari (6) | Isprintaj | #

četvrtak, 22.12.2005.

NEMOŽEŠ DA VJERUJEŠ

Bokca ljudi evo samo se javljam da ne mislite da sam nestao ili tako nešto. Kod mene se ne događa ništa posebno, dosadno je do zla boga. Ipak me nešto mući. U mom razredu ima jedna cura (ljiga) kojoj se ja sviđam. Ta mi neda ni sekunde mira. Kud ja pođem tu i ona, pa me ispituje, pa me dira po kosi uuuuuufff. S njom je jednostavno nemoguće živjeti, i tko meni pukne film i usred sata se izderem na nju da me ostavi na miru. Image Hosted by ImageShack.us I naravno svi udru u smjeh, profa mi upiše opasku. Šta da ja sad tu ućinim, dođe mi da joj betoniram noge i bacim je u more.
Ako imate iskustva bio bih vam zahvalan za pomoć.

P.S.(što god to znaćilo)Može li mi netko objasnit ka ko se mjenja pozadina (nemojte mi preporućivat tutor blog nego nešto preciznije)

SRETAN BOŽIĆ I NOVA GODINA SVIMA BLOGERIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

| 10:56 | Komentari (15) | Isprintaj | #

srijeda, 21.12.2005.

EVO I MENE

BOK SVIMA BLOGERIMA! Evo i ja sam se konaćno odlučio otvorit svoj blog. Nadam se da će te me čitati sa osmjehom na licu, i da će te me komentirat. Kisssssssssssssss svima.

| 12:41 | Komentari (2) | Isprintaj | #

Sljedeći mjesec >>