Izgled himena - Pronađi pratnju

ponedjeljak , 17.12.2018.

Ginekologija...










Click here: Izgled himena






Bitno je da budemo svesni teškoća na koje nailazimo , makar to značilo i da ih zabeležimo pismeno , da bismo u danima kada se osećamo bolje mogli da ih rešimo. Teo je imao brata Ignacia koji je takođe bio član Lože ali je umro. Ovaj tamni krug kože čine areola i bradavica.



izgled himena

Karakteristike prirodnih usjeka na himenu su: - samo iznimno dopiru do baze himena, a nikad ih nema na sluznici rodnice - rubovi su oštri, tanki i bez ožiljnih promjena - nalaze se na svim mjestima na himenu - završetak usjeka ima oblik tupog kuta Do razdora himena može doći i na druge načine, a ne samo spolnim odnosom, npr. Pomučićes se, oko nje, na početku, ali, ne brini, sve će ti se kasnije isplatiti!



izgled himena

Seks s nevinom devojkom! - Oko areole mogu da rastu sitne dlačice koje sa godinama ili usled upotrebe kontraceptivnih pilula potamne i ojačaju.



izgled himena

Svima jedan veliki pozdrav. Znam da mi kao muskarcu mozda nije bas mesto ovde,ali sam smatrao da na moje pitanje najbolje mogu zene da odgovore. Radi se o sledecem...... Imam 16 godina a moja devojka 17. U dobroj smo vezi koja ima izgleda da potraje. Normalno posle izvesnog vremena smo se odlucili na seksualne odnose. Ono sto mene zanima jeste gde se nalazi himen? Prvi put kad smo bili u krevetu sam samo sa prstom radio da ne bih povredio devojku. Pocelo je da je boli pa smo prestali. Ako mi mozete dati malo detaljnije informacije o svemu ovome...... Hvala vam svima unapred! Mislim da je dobro sto si se javio ovdje da pitas za informaciju, i evo saljem ti slike normalnih oblika i vrsta himena najcescih. Kao sto mozes da vidis, himen je opna koja se nalazi na samom ulazu u vaginu, obicno je elasticna manje ili vise i obicno prilikom prvog seksualnog odnosa, puca i malo krvari. To obicno nije praceno velikim bolom, i znacajnim krvarenjem, i nije potrebno da se ide ljekaru. Prije nego ostvarite seksualni odnos, potrebno je da oboje procitate neka shtiva... Drugo, zenski seksualni odgovor je drugaciji od muskog, i bilo bi dobro da prije nego pocnete sa seksom znas kako zensko tijelo funkcionise. Naravno da je sve individualno, ali... Ne zelim da zvucim kao stara majka... To je prvenstveno u interesu tvoje djevojke, njenog zdravlja i vase buduce veze a isto tako formiranja tvog odnosa prema zenama za tvoj cijeli preostali zivot. Mi smo davno napustili eru u kojoj se smatralo da ako je zena seksualno aktivna a posebno ako uziva u seksu da treba i da ostane u drugom stanju i postane majka. To je vrlo moguce i najgore sto moze da se desi Vama dvoma na pocetku seksualnog iskustva. Trauma nezeljene trudnoce nikome ne treba u 16 ili 17, pa cak i kasnije... Prvog mjeseca sa pilulama je potrebno koristiti kondom. Najljepsa recenica iz tvog pisma je Imam 16 godina a moja devojka 17. U dobroj smo vezi koja ima izgleda da potraje.... Srecno i uzivajte u ljubavi. ObGyn ako zelis slike anatomije zenskih polnih organa 'google it' Odusevljena sam pitanjem i saznanjem da se mladi danas interesuju kako i sta da urade. Obicno se jave kad je vec kasno. Eraser, puno srece zelim tebi i tvojoj devojci i nadam se kao sto si napisao da ce ta veza potrajati. Svaka cast za ovakvo angazovanje i pitanje! Nemoj se libiti da pitas za bilo sta sto te zanima i kad himen bude istorija. Svaka cast mladicu tako se cuva zdravlje i brine za sebe i osobu sa kojom si! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!



Himen imperforado
Iscedite višak vode pre nego što ga ponovo stavite. Na dodir , hladnoću ili pri seksualnom uzbudjenju bradavice očvrsnu i napupe a koža areole se izbrazda. Praćeno uspjehom u prijašnjim projektima, Maite dobiva glavnu ulogu u sapunici Mi Pecado hrv. Sačekati da devojka počne da... Ne žive na Marsu! Prošle nedelje kupila sam spekulum da bih mogla da vidim svoj grlić materice.

[Honorarni poslovi zagreb|Društvena mreža imdb|Hr center]






Oznake: Ginekologija...

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.