Video poruke za viber - Stranica za upoznavanje

subota , 22.12.2018.

Kako vratiti Viber Poruke iz iPhone / iPad










Click here: Video poruke za viber






Ne sme da je , , vrši , rastavlja, pokušava da dobije , vrši izmene nad aplikacijom, bilo kompletne ispravke, ili bilo kog dela njih. Decembar 20, 2016 — Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, uskoro će predstaviti svoju ažuriranu verziju, koja će korisnicima ponuditi tri nove funkcije na njenoj platformi. U početku, razgovori su bili dostupni samo za Ajfon i Android aplikacije, sa obećanjem da će mogućnost razgovora biti obezbeđen u sledećim verzijama aplikacije za Bada, Simbijan i Windows Phone, bez govora šta će biti sa Serijom 40 ili BlackBerry OS. Već postoji mogućnost da možete da i pristupite im kasnije uz pomoć PIN-a.



video poruke za viber

Ovaj program vam omogućava da potpuno besplatno razgovarate sa svojim Viber prijateljima. Ponekad se može slučajno izbrisati Viber poruke za jednog ili drugog razloga. To omogućuje da program skenira vaš iPhone za izgubljene ili izbrisane Viber poruke. Kako pratiti WhatsApp, Viber i Facebook poruke online Kako 1TopSpy rad?



video poruke za viber

Kako vratiti Viber Poruke iz iPhone / iPad - Korisnik se prihvatanjem uslova korišćenja licence izričito slaže da sudovi u državi Njujork imaju isključivu nadležnost nad tužbama ili sporovima sa Viber-om ili u vezi sa korišćenjem aplikacije.



video poruke za viber

Pre nego što nadogradite Viber na novu verziju možete u našoj galeriji pogledati kako onsad izgleda. Ali to, naravno nije sve! Viber je uveo samobrišuće poruke! Pomoću , koja se slično Viber Igrama instalira zasebno, , omogućeno je podešavanje vremena za koje će se poslata poruka izbrisati sa ekrana i iz aplikacije kontakta kojem je poslata. Interval u kojem se nudi pregledanje poruke je jedna, tri, sedam ili 10 sekundi. Samobrišuća poruka šalje se iz dodatnog Viber menija, iz kojeg se šalju i sličice, fajlovi i druge Viber zanimacije. Klikom na Wink logo otvara se blenda kamere i omogućava fotkanje ili snimanje kratkog videa dužim pritiskom na Record dugme, koji se mogu dopuniti tekstualnim porukama i poslati uz definisano vreme nakon kojeg će se izbrisati. Wink poruke ne mogu da se sačuvaju dužim pritiskom na Wink link niti je moguće videti njihov sadržaj dok se ne klikne na Wink logo. Viber ovim korakom koliko-toliko želi da zaštiti privatnost korisnika i verujemo da je ova opcija uvedena za razmenu poverljivih, ali i onih škakljivih fotki i videa. Da bi funkcionisao, Wink zahteva da posedujete Viber verziju 5. Wink je još jedan primer pružanja mogućnosti kontrole našim korisnicima, ali na zabavan način.




Videopozivi su dostupni na mobilnom sustavom Windows 10. Kvalitet usluge Ne garantuje da neće postojati tokom korišćenja njihovih usluga ili prekidi i greške tokom korišćenja istih, kao i da greške u radu aplikacije ili pružanju usluga moraju biti ispravljene. Možete preuzeti 1TopSpy App BESPLATNO i koristiti suđenje 48 VRIJEME Puno featuers u: Koji su pro i kontra od Mobitel špijun: Jednostavno preuzeti besplatno i instalirati na telefon. Dostupan je na svim mobilnim platformama, a najljepša stvar kod njega je što vam uopće ne treba nikakav telefonski provider da biste ga koristili. TheTruthSpy Ova aplikacija vam omogućava da pratite sva kretanja na nečijoj mobilnoj spravi.

[Letovanje crna gora privatan smjestaj|Sex čat|Razgovor sa korisnikom:Malenović Milan — Vikipedija, slobodna enciklopedija]






Oznake: Obaveštenje, za, Viber, poruke

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.