Što žene vole u krevetu - Pronađi pratnju

srijeda , 09.01.2019.

Evo šta žene žele u seksu!










Click here: Što žene vole u krevetu






Međutim, reči koje žene često žele da čuju su veoma gadne. Vole vidjeti spolovilo Muškarci vole kad je očito da žena voli njihovo spolovilo, bez obzira na veličinu i izgled.



što žene vole u krevetu

U jednom istrazivanju na ovu temu, ucestvovalo je preko 1000 zena , te su dobijeni ovi odgovori : ZELIM DA ME MUSKARAC POLAKO SKIDA Ukoliko vas u posebnim prilikama obuzme vatra i zelite sto prije da strgnete odjecu jedno drugom i bacite se u akciju, imajte na umu da to zene vole laganije. Erekcija se ponekad jednostavno ne dogodi kad je žele kao što se ponekad dogodi kad je ne žele i baš kao i ženama, i muškarcima treba predigra.



što žene vole u krevetu

Šta muškarci vole, a žene žele u krevetu? - Prevedeno: žene vole predigru.



što žene vole u krevetu

Iako muskarci stalno lupaju glavu na temu, sta to zene najvise u krevetu vole, konacno su dobijeni odgovori! U jednom istrazivanju na ovu temu, ucestvovalo je preko 1000 zena , te su dobijeni ovi odgovori : ZELIM DA ME MUSKARAC POLAKO SKIDA Ukoliko vas u posebnim prilikama obuzme vatra i zelite sto prije da strgnete odjecu jedno drugom i bacite se u akciju, imajte na umu da to zene vole laganije. One zele da ih polako svlacite , kao da ih odmotavate kao neki poklon.. Jedna od ispitanica je izjavila da zeli da je njen partner skida polako , da joj se sav posveti , dok je ne izludi , a onda je ima kao neki specijalni poklon.. ZELIM DA JE MUSKARAC GLAVNI U KREVETU Oko 90 % zena izjavilo je ovu recenicu. Muskarac mora biti glani u krevetu. Ta potreba je vezana za iskonski nagon njeznijeg pola da se jaci pol brine za njih. Jedna od njih je cak izjavila, da uopste nije potrebno da dodje do penetracije , vec sama pomisao na to da su samo bolizu tome. Preuzimanje uloga moze biti oslobadjajuce, kocnice popustaju i nekako se cini da vise uzivamo u vlastitoj koze , kada smo na kratko neko drugi. VOLIM KADA IDE POLAKO PA UBRZA Staticnost u krevetu, veliko NO NO! Zene vole da osjete razne vrste pokreta, razlicitog intenziteta i brzine, bas kao i muskarci. Partnerove ruke , jezik , usne … one zele da svi delovi tijeloa ucestvuju, imajte to uvijek na umu. MORA DA JE NAJBITNIJA Zene zele da su posebne , najbolje za vas. Razmazite je i mazite. Neka se oseti kao da je jedina na svijetu. Vratit ce vam duplo. Uvijek zelim prvo njegov jezik u sebi.. Lizanje je jedan poseban stepenik intime. Kada dozvolimo osobi da nas tako dozivi, stvara se povjerenje. Dovoljno da ga nikad ne preskocite.? Predigra mora da pocne i van sobe Sigurno ste culi da je za mnoge zene inteligencija veliki afrodizijak. Da , zene pali pamet. Stoji to , da zenu pale i misici , lijepe oci, osmijeh i snazne ruke, ali znajte da njihovo paljenje pocinje mnogo ranije prije odlaska u krevet. Poljubac najbolje otkljucava zensku strast , jer on u zeni moze probuditi osjecaj da je cijeli svijet njen..



Kako poljubiti djevojku/Smuvati Ep.2
U prosjeku postaje duža i šira za po pet centimetara. Da li kondom pomaže da seks potraje? Dišite zajedno, uzmite dah kada to isto učini ona. Upotreba seksi igračaka široko je rasprostranjena među ženama, ali i muškarcima, a značajno se povećala posljednjih 50 godina. Želi da partner polako otkriva njeno tijelo, lagano je dodiruje i miluje. Zato nije neobično da neki muškarci možda smatraju da ako tijekom penetracije žena ne doživi orgazam, da očito nisu dorasli zadatku.

[Kebacina|Parovi srbija sex|Kako jebat]






Oznake: magazin

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.