< rujan, 2008 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Srpanj 2010 (1)
Lipanj 2010 (2)
Kolovoz 2009 (7)
Srpanj 2009 (2)
Studeni 2008 (4)
Listopad 2008 (1)
Rujan 2008 (5)
Kolovoz 2008 (14)
Srpanj 2008 (28)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

by Lolypop Design

Opis Bloga

OvDjE MoZeTe PrOnAcI sWe O SwOjIm IdOLiMa I sAzNaTi sTO sWe IgRa U KiNiMa ,Te PrOcItATi RaSpOrEd PrOjEkCijA Za kInA "Cinestar" i "MoviePlex"!
20 KoMmOvA I ULaZiS u LiNkOvE !

Linkichi

Billov@ M@l@fino
LeNcYnut
Ruby Designgreedy
LolyPop Designnjami




četvrtak, 25.09.2008.

Fran Drescher

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Ekipa "Dadilje"Nakon toga par se useljava kod prijatelja Dana Akroyda, a nedugo zatim Fran odlazi u kratkotrajni posjet svojoj prijateljici i slavnoj manekenki Twiggy u Englesku. Kako je Twiggy tada još uvijek bila aktivna što na filmu, što na pistama, Fran je većinu svog boravka u Londonu provela vrijeme čuvajući njezinu kćerku. Upravo se tada rodila ideja o seriji “Dadilja”, koju je Fran napisala zajedno sa Peterom, koji je seriju režirao i producirao. Tijekom jednog avionskog leta prema Parizu Fran je medu putnicima uočila tadašnjeg šefa CBS-a te ga uspjela nagovoriti da posluša njezinu ideju o humorističnoj televizijskoj seriji. Nakon što ga je impresionirala svojom upornošću, inteligencijom i šarmom, šef te velike televizijske kuće dozvolio je Fran da započne s ostvarenjem svojeg projekta koji je premijernu epizodu imao 1993. Zanimljivo je da je upravo ovaj susret bio prikazan i u jednoj epizodi serije, baš kao i mnogi drugi djelovi Franina života, kao recimo članovi njene obitelji koji su gostovali u brojnim epizodama

Fran i Peter MarcPriča o Mary Poppins iz Queensa odmah je postala hit, a zahvaljujući uspjehu serije Fran je ostvarila uloge u filmovima “Sakupljajući dijelove” s Woodyjem Allenom i “Beautician And The Beast” s Timotyjem Daltonom, kojeg je i sama koproducirala. Glumila je i u Coppolinom filmu 'Jack' s Robinom Williamsom. 1997. godine napisala je i objavila svoju knjigu “Enter Whining”, popraćenu mnogobrojnim fotografijama iz svih razdoblja svog života, u kojoj priča o svom životu i uspjehu u Hollywoodu.

Fran promovira knjigu "Cancer Schmancer"Nevolje su počele 1999. rastavom od Petera s kojim je u braku bila više od 20 godina. Zadnju sezonu “Dadilje” živjeli su odvojeno, a nedugo nakon zavšetka serije i braka za glumicu su počeli zdravstveni problemi. Dijognosticiran joj je rak maternice i hitno je podvrgnuta operaciji. Danas je od tog nemilog događaja prošlo pet godina i rak se, nasreću, nije vratio. Fran se sada smatra potpuno zdravom i izliječenom i više ne mora provoditi nikakva daljnja testiranja. Sretna što je preživjela rak i svjesna da postoji golemi broj žena koje se bore s tom zloćudnom bolesti, Fran je odlučila napisati svoju drugu knjigu - 'Cancer Schmancer'. U njoj vrlo otvoreno i humoristično opisuje svoju bitku s rakom, zbog čega je postala inspiracija ženama diljem svijeta.

Fran i ChesterNo tek što je ponovno stala na noge zadesila ju je nova tragedija – smrt njenog psića Chestera. Patuljasti špic Chester bio je uz Fran, ne samo kao ljubimac, već i kao glumački partner. Tako se uz Fran pojavio u brojnim reklamama, a ulogu je imao osiguranu i u mnogim epizodama “Dadilje”, kao ljubimac C.C. Babcock. Iako nema djecu, Fran tvrdi da joj je njezin pokojni Chester u tom smislu bio sasvim dovoljan. Nakon Chesterove smrti, Fran je nabavila novog, ovog puta ženskog, najboljeg psećeg prijatelja - Esther. “Obožavam Esther. Neki na premijere vode muževe, ja dolazim u pratnji svoga čupavog prijatelja”, zaključuje kroz smijeh.

Serija "Living With Fran"Danas je Fran ponovno u prvom planu – i izgleda jednako dobro kao i prije 10 godina! Prošlo je 12 godina otkako je Fran prvi put uletjela u domove diljem Amerike sa serijom “Dadilja” – a godine kao da je zaobilaze. Njena tajna je što se još osjeća mladom u srcu. Nedavno se u Americi u udarnom terminu počela njena nova serija “Living With Fran”, koju su obožavatelji prihvatili, a ni kritike nisu loše. Fran glumi razvedenu dekoraterku, majku dvoje djece, koja počinje izlaziti sa dvostruko mlađim, 29-godišnjem Rileyjem. “Imam najbolji posao u Hollywoodu, mogu se ljubiti sa ovim frajerom svaki dan”, kaže misleći na svog partnera u novoj seriji. “Living With Fran je serija utemeljena na mom privatnom životu, jer moj lik dolazi u srednje godine, razvodi se od supruga i tek se tada pokušava naći. Udala sam se za svoju srednjoškolsku ljubav. Nisam imala mnogo iskustava u ljubavnim vezama i tek sam se u svojim kasnim 30-tim našla pred izlascima, pokušavajući shvatiti koji je zapravo moj tip muškarca. Čak sam išla i na nekoliko izlazaka na slijepo. Jedini problem je što to nije bio izlazak na slijepo i za frajera – oni većinom znaju sve o meni.”



| Celebrity Stars (2) | ...x... | ...x... |

<< Arhiva >>