Spiralne Bolesti

08.10.2004., petak


budna sam i spremna
bas lijep dan. danas me posjetio moj Veliki Brat. bilo je lijepo, bio je dobar. zao mi je sto vise nemamo onakav odnos kakav smo imali dok smo zivjeli skupa. s ponosom izjavljujem da mi je promijenio sve zarulje :))) napokon!
osjecam se radisno (iznenadjenje!), idem to iskoristiti.




- 14:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

bravo ja!
upravo sam oprala sudje. hm, sad znam zasto mi je uvijek nered u stanu. ocito me manija spremanja hvata u neobicna doba :D
slusam azru, pjevusim, plesuckam (isuse, kako glupa rijec), jedem kekse... razmisljam o tome kako je imati Penis. nije da se zalim na svoje genitalije, samo razmisljam kako bi bilo super zaista posjedovati oh-taj-predmet-velikog-li-zenskog-obozavanja. ipak, vjerujem da bih se brzo vratila na staro. ili bih postala vočko. hm.

imam veliki problem. naime, otkad mi se ptica ugusila u wc skoljci (majkemi nisam kriva :D), uvijek pogledam sadrzaj wc-a prije nego sto sjednem (ok, ovo zvuci bolesno). sve bi bilo u redu da mi prije jedno tjedan dana nije pregorjela zarulja. nekako sam i to rijesila paleci svjetlo (takodjer glupa rijec) u hodniku. naravno, neki dan je izgorila i jebena zarulja u hodniku. ja sam beznadan slucaj. e sad, ne bi bio problem promijeniti zarulju da se skupa sa zaruljom ne odvrce i jebeno grlo. a ja (..nemam dara :P) ovakva smotana se ne usudim dalje prckati (gdje ih nalazim ovakve?) po tome... beznadan slucaj. osim sto vise ne mogu obaviti svoj ritual prije sjedanja na wc, pocele su me prati paranoje... bas sam se danas sjetila (uvijek mi na wc-u naviru sjajne misli) nekog filma u kojem je neki ogroman stakor izletio kroz wc. trt, odustajem.

sutra (danas, zapravo) je neradni dan. zasto?



- 04:35 - Komentari (4) - Isprintaj - #

07.10.2004., četvrtak


nista zanimljivo kod mene...
-jos jedna moja bolestina- danas je bio tako OBICAN dan. nista vazno, nista pretjerano vrijedno sjecanja nije se dogodilo. obavila sam manje-vise sve sto sam trebala i to je to. ipak, ima nesto dobro u tim obicnim, bezveznim danima. od dosade kojima su prozeti, uhvati me uzasna napaljenost. i tako sam provela danasnji dan na mahove se dosadjujuci, na mahove s rukom u gacicama, na mahove u telefonskim razgovorima... eh, tezak je zivot :D


hvala bogu na kineskim restoranima s dostavom! kao totalni anti-talenat za kuhanje (cak i po receptima) i lijena guzica (iako mala i cvrsta :D), odusevljena sam spoznajom da mogu jesti nesto fino i lagano za malo para i malo truda.

kvragu, sama sam i bojim se nastaviti citati knjigu (strašna je :D). idem pit.

- 22:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

06.10.2004., srijeda


jednostavno moram to jos jednom reci!!
BOLI ME KURAC :D :D

sad sam sretna :))


.
- 14:09 - Komentari (2) - Isprintaj - #

bolme kurac!
evo ga! ne izvrsavam svoje obveze, ne stojim iza onoga sto sam rekla, ne da mi se nista, previse pusim, nemam para.
jebote, sama sebi zvucim kao egle. egle! egle!
ah da, gledam big brother. i sabrinu. i dadilju. *shy*

evo, olaksala sam dusu.

napokon sam se natjerala da sredim mail, posaljem neke odgovore koji su trebali biti davno poslani i tako. prijateljica mi je nedavno otisla u ameriku na godinu dana. moram priznati da mi nedostaje vise nego sto sam ocekivala. hvala bogu, barem postoji internet i slicno, pa nismo skroz izgubile kontakt.
ne znam sto da kuham. ima netko neku ideju? samo da je jestivo :D
- 13:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #