Upoznavanje hrvata u njemackoj - Đakovo

ponedjeljak , 11.02.2019.

UHIĆENO TROJE HRVATA: Organizirali lanac prostitucije u Njemačkoj










Dating Site: Upoznavanje hrvata u njemackoj






Tereti ih se da su od 2016. Prvooptuženog iz Kaštela optužnica tereti da je tijekom prosinca 2016. Prema njihovim uputama žrtva je od klijenata naplaćivala dogovorene novčane iznose.



upoznavanje hrvata u njemackoj

Optuženi su da su na taj način stekli protupravnu imovinsku korist u iznosu od najmanje 1. Nakon što su žene stigle u Njemačku nametnuli su im svoje uvjete rada te su ih seksualno i financijski iskorištavali, kreirajući oglase na internetskim stranicama gdje su naveli kontakt na koji su se oni sami javljali i dogovarali sa zainteresiranim klijentima vrijeme, mjesto i cijenu pružanja seksualnih usluga. Tereti ih se da su od 2016.



upoznavanje hrvata u njemackoj

UHIĆENO TROJE HRVATA: Organizirali lanac prostitucije u Njemačkoj - Kad je optuženi od zatražio njene fotografije za izradu profila za oglašavanje, ona je odbila tu ponudu. Dvojac iz Zagreba optužen je i da su od listopada 2015.



upoznavanje hrvata u njemackoj

Dvojica muškaraca i jedna žena optuženi su da su u Njemačkoj organizirali lanac prostitucije, tako što su ženske osobe upućivali u hotele i apartmane u Njemačkoj gdje su pružale seksualne usluge, a tamo su im nametnuli svoje uvjete rada suprotno upoznavaje te ih seksualno i financijski iskorištavali. Tereti ih se da su od 2016. Nakon što su žene stigle u Njemačku nametnuli su im svoje uvjete rada te su ih seksualno i financijski iskorištavali, kreirajući oglase na internetskim stranicama gdje su naveli kontakt na koji su se oni sami javljali i dogovarali sa zainteresiranim klijentima vrijeme, mjesto i cijenu pružanja seksualnih usluga. Prema njihovim uputama žrtva je od klijenata naplaćivala dogovorene novčane iznose. Optuženi uponavanje da su na njemackoj način stekli protupravnu imovinsku hrvata u iznosu od najmanje 1. Dvojac iz Zagreba optužen je i da su od listopada 2015. Prvooptuženog iz Kaštela optužnica tereti da je tijekom prosinca 2016. Cijena seksualne usluge iznosila je sto eura po klijentu, a upoznavanje je od te zarade uzimao 20 posto na ime pružanja zaštite i organizacije. Kad je optuženi od zatražio njene fotografije za izradu profila za oglašavanje, ona je odbila tu ponudu. Trojac je uhićen u veljači ove godine u zajedničkoj akciji nekoliko policijskih uprava i Ravnateljstva policije, a dvije od tri mlade djevojke koje su iskorištavali za prostituciju su zatrudnjele.



Koliko novaca je dovoljno za pristojan život u Njemačkoj ?
Kad je optuženi od zatražio njene fotografije za izradu profila za oglašavanje, ona je odbila tu ponudu. Tereti ih se da su od 2016. Trojac je uhićen u veljači ove godine u zajedničkoj akciji nekoliko policijskih uprava i Ravnateljstva policije, a dvije od tri mlade djevojke koje su iskorištavali za prostituciju su zatrudnjele. Cijena seksualne usluge iznosila je sto eura po klijentu, a prvookrivljenik je od te zarade uzimao 20 posto na ime pružanja zaštite i organizacije. Prvooptuženog iz Kaštela optužnica tereti da je tijekom prosinca 2016. Dvojica muškaraca i jedna žena optuženi su da su u Njemačkoj organizirali lanac prostitucije, tako što su ženske osobe upućivali u hotele i apartmane u Njemačkoj gdje su pružale seksualne usluge, a tamo su im nametnuli svoje uvjete rada suprotno dogovoru te ih seksualno i financijski iskorištavali.

[Dating hilton head|Ultrasound dating accuracy|Najbolji sajt za upoznavanje]






Oznake: UHIĆENO, troje, Hrvata, Organizirali, lanac, PROSTITUCIJE, u, Njemačkoj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.