srijeda, 20.02.2008.

jupi!!!!!!!!! novi post!!!!!!!!!

a sad ljudovi, pripremite se jer... ja pisen novi postekzubosretan
a u cast tome stavit cu van i slikicu na kraju postekica
ajme, sta ja mrzin ponediljak!!!!!!!burninmadheadbangmadpuknucubas je grozan da grozniji ne more bit! ono umisto da se ponediljkon lipo svi naspavamo
nasi dragi starci nas tiraju u skolu od koje nam se svima kaki ( malo pristojnosti ). a tamo nam je dosadno i jedino sta mozemo je spavat i umirat od dosadezijev i na kraju dobit jedinicu zbog toga, i onda nam nasi mili parentsi daju zabranu, pa umisto da " surfamo" internetom mi pomazemo u kuci!!! i tako cili tjedan, a onda opet gadni pionediljak i opet sve ispocetkaheadbang... a ako, naravno, pocnemo prosvjedovati ko ovaj smajlicblabla mozemo dobit kaznu i do 3 tjedna. a sad da skratimo ovu pricicu... znaci ponediljak je sranjeburninmadmad i najgori dan u tjednu zbog kojeg ja iman nevirovatnu zelju ugledat se na ovog frikabang a sad... slikica:
Image Hosted by ImageShack.us

pozz od Petra Panja

- 19:36 -

Komentari (5) - Isprintaj - #

nedjelja, 17.02.2008.

đuro, eo sidi i citaj

bla,bla,blablabla i tako...i tako... pric,pric
đuro preporuci me nekome (da mi dode na blog)
dosadno je kad samo ti dolazis-nije da se zalim,al neko novi dobro doide premda si ti zakonthumbupyes
ajme sta je gust pisat,lipo je,iz nekog cudnog razloga kulcooldead
ajd odo ja...necu da me optuzite da vas jeben u zdrav mozak
pa-pa od Luce Petra Pana Panj
p.s. ja neam pojma ko je mene ono jeba u zdrav mozak,jos nisam saznalaeekludbang

- 18:29 -

Komentari (2) - Isprintaj - #

eo novi postek

i tako.... on je mene izjebasretan.... e sad... ja neam pojma o cemu cu pisat... al pisat cu ja o... jos da je meni znat o komeeek
ma necu ja pisat eo van malo smajlica koji pokaztuju moje raspolozenjecerekkisssretanfinonjamizujonutthumbupdeadzubopartysmokin
pozz od Petra Panamah

- 10:12 -

Komentari (5) - Isprintaj - #

nedjelja, 10.02.2008.

ajmeeeeeeeeeeeeee

imam čudan osjećaj da me neko *ebe u zdrav mozak!!!!!!!!!!! madburninmadheadbang
samo nemam pojma ko!!!!!!!!!!!!headbangpa sad razbijam glavu zbog toga
ajd bok ponovo ću pisat kad budem imala šta pametno za reć. ili je bolje reć napisateek
bye-byemahwave

- 14:45 -

Komentari (7) - Isprintaj - #

Malo o mom uzoru

OK, svi ste vi čuli za pričicu o jednom luđaku kojemu je ime Petar Pan. On je meni zakon, ko što je Viktoria Bekem površna kuja i ko što je Chad M. Murray zgodan. Evo jedan smajlić za našu Poshgreedy i evo jednog za Chadawink. A sad jedan poseban za Petra Pana i Gudzzilu ( za svakog po jedan )thumbuppjeva Sad ću vam ja dosađivat pričama o luđaku Petru i kako je meni on posta zakon... Kad sam bila mala ( čitaj-kad sam naučila da su čudni znakovi u knjigama zapravo slova i da ih s lakoćom čita smijeh) često dam posezala za nekom knjižurinom u kojoj je bila priča o znate već kome ( ne o lordu Voldemortu iz malog Pottera). Uz Petra najdraži lik mi je bio onaj kreten Smeeludzujo. On je stvarno bio zakon i cool, a naj tren u filmu mi je bio svaki u kojem se Kuka zaderao: Smee!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naravno tada je bio ljut ko ovi smajlićimadheadbangburninmadpuknucu.
Dojadi mi više pisat. Ja san ovo napisala zato šta mi se pisalo a nisan znala o čemu da napišem...
Sad ću uzet čokoladefinofinofino i nadat se da mi zubi neće bit ovaki :zubo :
Bye-Byemahwave
Ajme meni, za ručak su mi pohani šniclinjaminjaminjami

- 10:16 -

Komentari (5) - Isprintaj - #

subota, 09.02.2008.

Malo slikica

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

- 23:07 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

O rukometašima i talijanskoj glazbi

Od jednog anonimca po nazivu Eros Ramazzoti zamolio me da napišem nešto o Erosu i našim rukometašima. Pa evo mu, pa nek gušta:TEMA BROJ 1. - RUKOMET I RUKOMETAŠI
Rukomet mi opće nije nešto posebno. Istina pratila sam Svjetsko prvenstvo, ali nešto malo. Istina i da su nam rukometaši zakon, ali ja ne volim toliko rukomet. Najdraži sportovi du mi rolanje i balanje po sobi. A od baš pravih sportova volim... a, valjda, neki. Pa, to je to što se tiče teme broj 1.
TEMA BROJ 2. - TALIJANSKA GLAZBA
Otkako nam je nastavnica iz talijanskog pustila nekoliko talijanskoh pjesama ( koje su stvarno super, super ), stvarno mi se počela sviđat ta glazba. O Erosu nemam ništa reći, jer mi nije ništa posebno. Čula sam njegovih par pjesama i baš su mi nekako... ne znam, da kasžem glupe, lagala bih... da kažem da su bezveze, opet nije istina... ma on mi se ne sviđa i točka! Ko voli nek izvoli.

Pa, dragi/draga moj/moja, nadam se da si zadvoljan/zadovoljan.
Pa-pa, sve vas pazdravlja Petar Pan!!!!!

- 21:19 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

utorak, 05.02.2008.

Pokladni utorak,jutro,2008


Ovo sad pišem ja,Petar Pan,tek da napišem nešto o "jutarnjim maškarama". Bilo ih je mnogo,ali mi je jedan kreativac baš upao u oko.Znači ovako: išla sam u milu svoju školicu (vraga je mila), kad mi pogled padne na neku ekipicu,koja se glasno cerekala. Prvo nisam opće kontala zbog čega,a onda dam ugledala razlog.Tj. bar mislim da sam ga ugledala. U svakom slučaju tip je bio zaaaakon odjeven.Naime,nosio je bijelu haljinicu,krilca i dugu srebrnu periku.Kad sam ga vidila, sljedećih 5 minuta.I tako dođem ja u školu, ekipi zaželim sretan Pokladni utorak.Prvoj sam zaželila svojoj dagoj Gudzzili,koja je bila ne maskirana.Naravno,kako to obično biva,većina njene smjene bila je maskirana i to u neko *ranje koje je prestalo biti originalno kad sam išla u 2. razred.I tako... I tako... Ma pa-pa

- 09:18 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

subota, 02.02.2008.

THE DOORS

Grupu The Doors, jednu od najutjecajnijih i najkontroverznijih rock grupa 60-ih, osnovali su 1965. u Los Angelesu dva studenta, Jim Morrison (vokal) i Ray Manzarek (klavijature), a kasnije su im se pridružili bubnjar John Densmore i gitarist Robby Krieger. Grupi se nikada nije priključio basist, tako da su njihovim zvukom dominirale Manzarekove električne klavijature te karakterističan Morrisonov dubok glas.

Glazba The Doorsa se u početku temeljila na rock&bluesu, iako je tekstopisac Ray Manzarek bio iskusan jazz-rocker što je uvelike pridonijelo osobitosti zvuka benda. Grupa je potpisala ugovor s Elektra Recordsom 1966. i izdala prvi album, "The Doors", koji je uključivao i veliki hit "Light My Fire", izdan 1967. Pjesma se odmah plasirala na sam vrh top-lista i postala njihov najveći hit, a kasnije je doživjela i velik broj obrada.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Kao i "Light My Fire", cijeli debi album je postao ogroman hit i (p)ostao jedna od najuzbudljivijih ploča psihodelične ere. Miješajući blues s klasikom, istočnim zvukovima i popom, bend je stvorio jedinstven i prepoznatljiv zvuk. Svojim bogatim i hladnim glasom te jedinstvenim, sumornim poetskim vizijama, Morrison je istraživao dubine najmračnijih i najtajanstvenijih aspekata psihodeličnog iskustva.

Godine 1967. izlazi i njihov drugi album "Strange Days", na kojem su dva velika hita: "People Are Strange" i "Love Me Two Times". Samo godinu dana kasnije izlazi album "Waiting For The Sun", s kojeg su takoder potekla dva velika hita: "The Unknown Solider" i njihov drugi američki broj jedan - "Hello I Love You".

Po mnogima, veliko razočaranje grupe The Doors predstavljao je njihov album iz 1969. godine, "The Soft Parade", s kojeg je, kao jedini hit, potekla pjesma "Touch Me". Optužena za preveliku dozu rock undergrounda na albumu, grupa je uzvratila s poslijednja dva velika albuma snimljena s Morrisonom, za koje su inspiraciju potražili u čistom bluesu. Početkom 1971. snimljen je album "L.A. Woman", ujedno i zadnji na kojem je pjevao Jim Morrison.

Od samoga početka Morrison je predstavljao centar benda, pokazavši se kao vrlo nestabilna osoba tijekom svoje kratke karijere. 1969, Morrison je uhićen zbog skidanja na koncertu u Miamiju, a taj je incident skoro uzrokovao raspad benda. Grupu The Doors cijelo je vrijeme pratio niz skandala koji su se javljali kao posljedica buntovničkog ponašanja članova i ništa manje buntovničke glazbe. Njihova je glazba oduvijek bila pokušaj odupiranja postojećim pravilima, zbog čega ju je vrlo dobro prihvaćala mlada generacija. Morrisonova skidanja na pozornici, kao i optužbe za bogohuljenje, razlozi su zbog kojih je postao neka vrsta heroja svoje generacije, ali i zbog kojih je često bio optuživan i zatvaran.

Sredinom 1970. godine Morrison se povlači u Pariz s namjerom da piše pjesme, a godinu dana nakon toga umire, navodno od srčanog udara. Dosta vremena nakon njegove smrti smatralo se da je Morrison, zapravo, izrežirao svoju smrt kako bi izbjegao odlazak u zatvor u Americi. Jim Morrison je uskoro postao kultna ličnost te je i nakon smrti privlačio veliku pozornost medija. Albumi grupe The Doors i dalje se prodaju tijekom 80-ih, ali popularnost veću čak i od one za života Morrisona postižu 1991. godine, kada je Oliver Stone snimio film "The Doors", s Val Kilmerom u glavnoj ulozi. Čak i danas, više od 30 godina nakon Morrisonove smrti, grupa The Doors i dalje prodaje zapanjujuće velik broj materijala i smatra se jednom od najvećih legendi rock glazbe.

- 20:58 -

Komentari (30) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

A TKO SAM TO JA?

Ja sam Luca...to van je dovoljno...
volim Gudzzilu,Petra Pana,svoju mammu,svoga tattu,svoju baku...necu se izjašnjavati po pitanju glazbenog izbora,ne želim se hvaliti ili da me neinteligenti ljudisvrstavaju u glazbene kategorije..to je glupo!!!font>i šta još...vrlo sam zgodna...istina živa,stavit ću vam sikicu...ma zekim se...ČOKOLADA JE ZAKON!!!bla,bla...e da,nisam homoseksualac,iako nemam ništa protiv njih,ko voli nek' izvoli...

a sad... boxsic

da,da konacno dode i taj dan u kojen ja odlucin objavit boxic, pa se sad svi lipo veselite... da,da
a u tu cast necu pisat, vec van dat malo slika:
Image Hosted by ImageShack.us

ova mi je onako zakon
Image Hosted by ImageShack.us

najbolji dogadaj na svitu
Image Hosted by ImageShack.us

najbolja na svitu... janis joplin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Image Hosted by ImageShack.us

ova mi je neka udarna
ajd pozzmahmah

box 'top 5' bitnih stvari u mom zivotu

top 5 prijatelja: 1. Zeljana 2. Ja 3. mama (ozbiljno) 4. Ivana Bilonic 5. svi ostali koje san priznala za prije i prijaneparty
top 5 jela. 1.cokolada 2.pica 3. palacinke 4. kolaci 5. pomfritnjami
top 5 glazbe: 1.rock (preko tatesmijeh) 2. pop 3. r'n'b 4. ne postoji 5. vidi 4pjevatop t5 najmrzih osoba: 1. eleonora k. 2. 3. 4. 5. ne postojebeljtop 5 gradova: 1. sinj 2. bratus 3. zagreb 4.sv.martin na muri 5. neam pojma
top 5 serija: 1. zakon brace 2.csi new york 3.osveta ljubavi 4.5. one tree hill
top 5 filmova: 1.step up 2. high school musical 3. gospodar prstenova 4.pirati s kariba 5. ne znantop 5 pjevacica: 1.JANIS JOPLIN 2. rihanna 3.4.5. ne postojei to je to