Točka s koje nema povratka

nedjelja , 09.02.2014.

Godinama opterećena djecom i kućom imala je malo volje za romantične trenutke s njim. Branila se od boli emotivno nedostupnim držanjem, što je njega, kao i činjenica da ga ona ne cijeni odvelo u očijukanje i flert s drugim ženama da bi se bar malo osjetio ponovo živim. Nju je to slomilo, i došli su do dna.

No smogao je snage i razuma i krenuo dalje. Našao je novi dodatni posao, pribavio kapital od svojih prijatelja i izgradio temelje, te im omogućio romantičnih tjedan dana na Mediteranu, daleko od brige i djece.


Počelo je kao medeni mjesec, no ona je odjednom odlučila udaljiti se od njega i manipulirati. Ustrajno odbijajući nježnost i dodire, uputila ga je na liječenje jer on očito ima problema!!!???. Prostak jedan samo na to misli!!!???


Čekaj malo. Brige kuća djeca - nema. Hotel na mediteranu - soba za ljubavni par, samo njihova. Danima prije - guštaju se napokon malo mira. On povrijeđen i zbunjen njenim zahlađenjem - ona kaže da je lud. Rekla je da prema njemu kao muškarcu ne osjeća privlačnost. Pametnom dosta!?

Posumnjao je na njezino vezanje s kolegom iz istog hotela, što je ona čudom se čudeći zanijekala pitanjem kako je uopće mogao tako nešto pomisliti! Kako? A kako je ona iz čista mira prestala biti njegova ljubavnica??? Uzrok mora postojati.

Tu je puklo.
Dalje ne ide.
Tada je tumarajući ulicama Catalunye rekao sam sebi da je gotovo i da se želi toga držati.
To je bio duboki i istiniti, temeljni osjećaj.

OD TADA JE PROŠLO 16 MJESECI.
Ako je takva kraljica nek si nađe drugog viteza.
Po mogućnosti malo sirovijeg krkana koji će joj zviznut šamarčinu na vrijeme.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.