Univerzitet u Travniku - Pronađi pratnju

utorak , 18.12.2018.

Privatni fakulteti – Travnik










Click here: Univerzitet u Travniku






U prilog tome ide i podatak da je jedan asistent zadužen za pet studenata. Please report errors and inaccuracies taking into consideration the above criteria.



Univerzitet u Travniku

See the uniRank degree levels and areas of study matrix below for further details. Disclaimer: This University profile has not been officially reviewed and updated by Univerzitet u Travniku's representatives yet; we cannot guarantee the accuracy of all the above University information. I više neka ta famozna Agencija izda akreditacije i provjeri postojeće i zbog roditelja i studenata a i svih fakulteta već jednom!!



Univerzitet u Travniku

Privatni fakulteti – Kiseljak - Eto mislim da je sve receno sa ovim. Ja sam mozda malo vise drzak kad su u pitanju diplome od tih kvazi fakulteta, al sta mogu kad znam kolko sam ucio na ekonomiji da bih zadovoljio na ispitu..



Univerzitet u Travniku

Studenti Internacionalnog univerziteta Travnik obavili praksu u Turističkoj zajednici SBK-a - Internacionalni Univerzitet Travnik Studenti Ekonomskog fakulteta, smjer Turizam i hotelijerstvo, tokom proteklih nekoliko sedmica, imali su priliku teorijsko znanje koje su stekli na nastavi primijeniti u praksi kroz rad u Turističkoj zajednici Srednjobosanskog kantona. FOTO Internacionalni Univerzitet Travnik VIDEO TRAVNIK : Erasmus + program mobilnosti: Studenti Internacionalnog univerziteta Travnik posjećuju univerzitete širom Evrope TNT PORTAL Pogledajte priču o našim studentima koji su boravili u Litvaniji u okviru Erasmus + programa mobilnosti. Naslovnica Vijesti Centralna VIDEO TRAVNIK : Erasmus + program mobilnosti: Studenti Internacionalnog univerziteta... VIDEO TRAVNIK : Erasmus + program mobilnosti: Studenti Internacionalnog univerziteta Travnik posjećuju univerzitete širom Evrope Od R. Predavanje će biti održano u ponedjeljak, 11. Erasmus + program mobilnosti: Profesor iz Litvanije Raimundas Kalesnykas održao predavanje na IUT-u - Internacionalni Univerzitet Travnik Profesor Raimundas je izrazio veliko zadovoljstvo što je njegovo predavanje privuklo veliki broj studenata. Također je prijatno iznenađen aktivnim angažmanom studenata u diskusijama, izvrsnim znanjem o legalnim predmetima i dobrom poznavanju engleskog jezika. Internacionalni Univerzitet Travnik Predstavnici Internacionalnog univerziteta Travnik učestvovali na međunarodnoj naučnoj i stručnoj konferenciji o korporativnoj sigurnosti u u Skoplju - Internacionalni Univerzitet Travnik Na Konferenciji se govorilo o digitalnoj transformaciji poslovanja korporacija, mogućnostima i odgovorima na sajber terorizam, ali i sistemima za osiguranje ljudi i imovine u kompanijama, kao važnoj komponenti u cilju efikasnog poslovanja. Internacionalni Univerzitet Travnik Studenti Saobraćajnog fakulteta Travnik osvojili prvo mjesto na ovogodišnjoj Saobraćijadi TNT PORTAL Uspjeh studenata Saobraćajnog fakulteta Travnik prenijeli i mediji. Naslovnica Vijesti Centralna Studenti Saobraćajnog fakulteta Travnik osvojili prvo mjesto na ovogodišnjoj Saobraćijadi Studenti Saobraćajnog fakulteta Travnik osvojili prvo mjesto na ovogodišnjoj Saobraćijadi Od R. Studenti Saobraćajnog fakulteta Travnik osvojili prvo mjesto na ovogodišnjoj Saobraćijadi - Travnik-grad. Studenti Irfan Zec i Zulfo Čajdin osvojili su prvo mjesto iz...



Univerzitet u Travniku dobio plaketu Evropskog pokreta
Nemam ni jednu žalbu na upravu, profesora , asistenta i ostale uposlenike. CharlesBukowski wrote:Moj poznanik za godinu i pol zavrsio fakultet. Na ovoj stranici možete vidjeti spisak privatnih fakulteta u Travniku. Dok sam ja studirao, rijetko si koga mogao da sretneš u vozilima JGP-a da priča o faksu, uopšte o studiranju. Ovo je početak nastavka uspješnog rada i obaveza da u narednom periodu osiguramo kvalitet visokog obrazovanja koji će biti vodilja na našem putu ka izvrsnosti! Disclaimer: This University profile has not been officially reviewed and updated by Univerzitet u Travniku's representatives yet; we cannot guarantee the accuracy of all the above University information. Sad planira da upise postdiplomski. Sve neki kvazi inžinjeri, doktori, pravnici.... Koliko je to ozbiljna trgovina dokazuje i ugovor koji potpises s njima a u njemu izmedju ostalog stoji i to da ukoliko dovedes jos troje, dobijas popust u placanju....... Ovako,kako sam gore napisao se ponasaju osobe koje imaju stelu,pa se hvale po gradu kako su 5 puta otisli i dobili dipl.

[Udane za avanturu|Halo oglasi ona trazi njega novi beograd|Licni kontakti srbija sa slikom]






Oznake: forum, Klix.ba

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.