ponedjeljak, 18.02.2008.

Nisam brucošica !

Nisam nikako pisala,ali evo dala sam semestar, pa sad zadnja dva tjedna odmaram, još ovaj sam doma pa idem natrag u Zagreb. Taman sam se malo odmorila od svega. A sad će sve krenuti ponovno ! Popravila sam komp ( nisam ja naravno) pa sad mogu na net i sve, ali više ništa nemam na njemu, dobro što sam prebacile slike na laptop, nisam baš sve ali neke jesam. Sad to sve moram vraćati na ovaj, skupa sam muzikom. Tako da imam što raditi. VESNA, mogla bi se i javiti ! pozz :)

- 12:57 - Komentari (8) - Isprintaj - #

srijeda, 06.02.2008.

DOMA !

Znam da nisam duuuugo pisala...ali eto sve se pokopilo, nisam baš bila ni domam, a komp mi nije nikako rado. Sad je popravljen pa radi ČAK i net ! Uglavnom, došla sam doma i sad sam 3 tjedna doma. Idem još samo u ponedjeljak na upis ocjena.Jedna mi je upisana , dvije su sigurne, a matematiku sam tek pisala tako da čekam rezultate i upis. Nadam se da ću proći pa sam mirna do drugog semestra. Ocjene ne pitajte :) U skladu su sa mojim učenjem ili neučenjem ! Za prve kolokvije sam se bojala pa sam i više učila, za druge sam već bila umorna pa eto...
Svima šaljem veeeliki pozz i nadam se da ću vas sve vidjeti prije drugog semestra ! ONi koji su na fax-u sretno, ostalima pozz !

- 09:27 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>