Dečko koji obečava

ponedjeljak, 10.11.2008.

Crime Fiction (2007)

(r: Will Slocombe)

Image Hosted by ImageShack.us

Uvijek je riskantno gledati nezavisni film. Screenshotovi ništa ne govore, kao ni opis radnje, može zvučati zanimljivo, ali kako ne znaš glumačke sposobnosti redateljeve rodbine i prijatelja, nikad ne znaš, ni ocjene na IMDB ne pomažu jer tko zna - tih 50 glasova koji su napravili prosječnu ocjenu od recimo 6/10 može biti cijela filmska ekipa i svi koje oni poznaju, nikada ne znaš! Zato ja nezavisnom filmu prilazim s oprezom!

Image Hosted by ImageShack.us
Gospođo kako se osjećate sad kad vas je udario auto?!

Crime Fiction ima zanimljivu iako ne previše originalnu priču, solidnu glumačku postavu i podnošljivog redatelja...

O čemu se tu radi?
Pisac, šokiran negativnom ocjenom svog romana privijenca, nikako da napiše ništa novo. Dok je knjiga o odrastanju koju je napisala njegova djevojka postala poprilično hvaljena i popularna. Kako su pisci poprilično ljubomorni tip u napadu ljubomore ubije svoju curu, riješi se tijela te napiše knjigu o tome. Knjiga naravno postane bestseller, a onda krenu obrati...

Image Hosted by ImageShack.us
Clark Kent.

Dakle, Crime Fiction nije ni ispao tako loš. Da su imali malo više para i nešto poznatije (i bolje) glumce ovo bi postao hit. Ovako može se pogledati, onako uz koje pivo. Nije nešto posebno, a opet ne živcira.

Ocjena: 4/10



- 22:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker