Dečko koji obečava

petak, 10.10.2008.

Big Brother: Gaudina priznala da je imala spolni odnos s demonom?

Image Hosted by ImageShack.us

Gaudina (34), danas je na trosjedu koji je Big Brother kući darovao Leung Suaksaki, proslavljeni tajvanski glumac, rekla da je njezin zadnji dečko bio "pravi vražićak"!
Nekoliko prisutnih stanara se na to nasmijalo, dok su se neki odmah počeli križati. Najburnije je reagirao Trovarije (22) koji je odmah otrčao u wc i zabio glavu u wc šolju, od sigurne smrti jedva ga je spasio Plašo (31), koji je kasnije u ispovjedaonici priznao da je to učinio samo da ga Trovarije ne bi nominirao i ovaj tjedan. Podsjetimo: Trovarije još uvijek Plaši zamjera što mu je u analni otvor gurnio narodnu kobasicu već druge večeri po dolasku u Big Brother kuću.
I dok se po dnevnim novinama javljaju žene sa sličnim ili različitim iskustvima iz nekoliko crkvi se čula protestna nota odsvirana na orguljama.
Fra Đepmi Puni je izjavio da to nije u "duhu onoga što bi jedna kršćanka trebala raditi" dodao je da bi najpoštenije bilo da se ovaj "bogohulni program" ukine a nagrada dodijeli njegovoj crkvi Svetog Tijela Marijinog.
Udruga žena za pravo izbora podržava Gaudinu i traži da je se ne sudi po spolnim partnerima nego po tome što je postigla u životu ili barem po njezinoj pretpostavljenoj vrijednosti za ljudsku zajednicu u budućnosti ako se nekad odlući postići nešto.

BIG!
BIG!
BIIIIG BROTHEEEER!



A sada kao i uvijek na kraju reportaže iz Big Brother kuće pogledajmo i ovotjedne nominacije:

Image Hosted by ImageShack.us

ili

Image Hosted by ImageShack.us

izbor je ponovno na vama!
Ovaj tjedan izaberite da li Big Brother kuću napušta Premijer (5) koji je ušao u kuću kada se Trola (29) udavila u bazenu. Premijer je od prvog dana bio trn u u oku većini stanara i nisu ga uopće prihvaćali kao dobru zamjenu za Trolu. Ponajmanje Roki (33) koji je par puta uhvaćen kako je odmjeravao Trolu dok je obuva čarape...

ILI

Big Brother kuću napušta Pinikijo (2) omiljeni komplet za sjedenje od orahovine.
Bit će ovo zanimljivo jer je Trovarije (22) još jučer izjavio da će se udaviti u wc šolji ako izbace njegov omiljeni set za sjedenje.

Ne propustite petosatni show u nedjelju kada će se znati tko ovaj tjedan napušta Big Brother kuću! Show ukljućuje i gutače vatre te gaženje uspavanog slona valjkom! Nedjelja! Pogledajte!

Sutra: igra iznenađenja u Kući! Gađanje naranđama!
Ne propustite!

Skini BigBrother himnu "Očima te vidim" i osvoji podmetač za frižider s likom svog omiljenog stanara!

BIG!
BIG!
BIIIIG BROTHEEEER!
Samooo na Maaalaaavizijiiiiiii!


Očima te vidim jer gledam teee (veeee)
Ah! Ah! (U-hmmm!)
Očima te vidim!!!
(Aaa-ha!)


BIG!
BIG!
BIIIIG BROTHEEEER!!!!


- 21:57 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker