Dečko koji obečava

srijeda, 23.07.2008.

Neka druga stvarnost

Još uvijek se gleda "Vratiće se rode", mada moram priznati nekako su mi opali od cirka desete epizode. Do tad je svaka epizoda bila savršena, pa sam zato i napisao onaj euforični post. Mislim, ok je serija i dalje, samo nešto fali, malo se razvuklo...

Nego:
upravo kada pomislim da neću pogledati više nijedan reality show, jer su svi isto sranje, ameri me sjebu i naprave I Survived a Japanese Game Show! Vjerovatno je svatko od vas vidio barem jedan klip iz nekog od suludih i urnebesno zabavnih japanskih game showa. Kakve ideje imaju ti japanci jebote! Kao Igre bez granica na cracku! Recimo.
E sad, pametni ameri su se sjetili unovčiti i to! I evo ti ideje.
10 glupih amera prijave se za reality show ni nemajući pojma da će zapaliti za Tokio i tamo učestvovati u jednom od najluđih game showa ikada!
Ok, možda ne najluđi japanski game show, ali najluđe što bi ameri mogli podnijeti!:-)



Ludnica.

Zabavno je vidjeti amere kako glume oduševljenje kada im njihov vodič kaže da imaju tu povlasticu da uđu u prostore legendarnog Toho studija. Nitko od njih nema blagog pojma... A tek kad krenu igre! Kakve ideje! Ovo se treba obavezno gledati. Dosad je prikazano pet epizoda i postaje sve napetije.
Kreću standardna sranja iz svakog realityja, neki taktiziraju, neki ispadnu šupci, a neki ne kuže da se mora učiniti sve da bi se pobjedilo, jer "to je samo igra". A još nešto mi je zanimljivo, nevjerovatno je kako su se ti glupi ameri brzo snašli i kako se bore, ne odustaju. Bit će zanimljivo do kraja..


Službena stranica

wiki




Inače evo kako otprilike izgledaju PRAVI japanski game showi:















- 20:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker