Dečko koji obečava

petak, 18.07.2008.

Vratiće se rode a onda i postovi...

Ok, kako vidite nisam baš aktivan zadnjih dana...

Ne gledaju se filmovi, gleda se odlična srpska humorna drama Vratiće se rode. Glupo je i napominjati da će naši ovakvu seriju snimiti - NIKAD! Mislim nisam nekakav fanatik što se tiće srpskih filmova i većina razvikanih hitova mi se nije nešto svidjela, kao naprimjer Mrtav ladan mi je bezveze, te ga nisam ni pogledao do kraja. Ali Vratiće se rode je druga priča.

Image Hosted by ImageShack.us
GUCHI scena!:-)

Serija je baš svetska.

Ima tu svega, likovi su fenomenalno karakterizirani i u svakome možete nekoga prepoznati, glumci su odlični, Bjelogrlić rastura kao i uvijek, ali i svi ostali su daleko iznad naše "bečke škole" tipa Tarika, Navojeca, onog debelog što kod Zuhre glumi pedera, ali pojavljuje se i u Bitangama i princezama i ostalih kojima ni ne znam imena ali mi se diže tlak kad se počnu preseravati preko ekrana.

Image Hosted by ImageShack.us

A koja je to razlika u dijalozima, samoj kompleksnosti radnje serije, humoru, koji je svjež, originalan, a ne ovi naši debili što dijaloge pišu od viceva starih 20 godina. Stvarno se dugo nisam tako slatko nasmijao.

Image Hosted by ImageShack.us
Legenda

A ima tu i drame, melankolije, dok neke scene mame i suze na oči.
I sa tehnike strane je serija na nivou. Režija je odlična, montaža također, a fotografija je lijepo ispeglana i ugodna oku.

Image Hosted by ImageShack.us
Politička elita na okupu!

Ma uglavnom jedna od najboljih serija u zadnje vrijeme.
I definitivno najbolja serija IKADA s ovih prostora. Barem zasad.

Obavezno pogledati!


- 09:17 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker