Dečko koji obečava

subota, 05.07.2008.

Boarding Gate (2007)

(r: Olivier Assayas)

Image Hosted by ImageShack.us

Ovo je jedan od onih filmova koje možete pogledati a i ne morate. Ok, hm, ustvari, svaki je takav, jeli?! Nego mislio sam reći ako ga pogledate, ok, ubili ste sat i pol vremena relativno zanimljivo. Asia Argento ni u jednoj sceni nije potpuno gola, ali je barem većinu vremena ili polu gola ili se češka po pici ili se ponaša jebežljivo. Michael Madsen je odličan, podsjetio me da ga dugo nisam vidio, pa ću morati malo istražiti njegovu bogatu filmografiju. Priča je poprilično kaotična, u biti izgleda kao da su zajedno umiksana barem tri dosta različita filma. Tu je erotična ljubavna drama između Sandre i Milesa (Asia i Madsen), pa je tu i priča o bračnom paru uvoznika namještaja - švercerima drogom iz Kine od kojih Asia (hehe, kakva igra riječi!:-) potkrada, lik je skuži, ali kao već je znao i oni već duže imaju ljubavnu vezu, a tu je i jedna priča koja je kao, labava, poveznica između ove dvije ali neću u detalje da ne spojlam.

Image Hosted by ImageShack.us
Češ češ...

Trivija, u filmu se govori čak tri jezika engleski većinom, ali tu je nešto francuskog i kineskog, koji nisu titlovani. A iznenadio sam se i vidjevši da je Asia čak i režirala par filmova, koji i nisu tako loše ocjenjeni, to ću svakako čekirati, baš me zanima...

Image Hosted by ImageShack.us
Božanske sise

Uglavnom, kako rekoh Boarding Gate je zanimljivo filmsko iskustvo, ugodno za oko, samo na trenutke naporno - zbog loših (pulp pa skoro i trashy) dijaloga između Sandre i Milesa, sa krajem koji nas ostavlja zbunjene ali opet nekako ne marimo.

Ocjena: 6/10



- 22:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker