Dečko koji obečava

subota, 12.07.2008.

Fear House (2008)

(r: Michael R. Morris)

Image Hosted by ImageShack.us
Iako je ženska ispred ogledala nije skužila da je ruka koja je dira malo blijeda i nimalo nalik onoj njezina prijatelja na kojeg se potajno pali... no, bilo je i gorih izgovora da se pokaže dobra sisa... što je svakako pohvalno i šteta što nije bilo i više napaljivanja cura od strane duha... i zašto ja ovo sve pišem ispod slike a ne u osvrtu...?

Ah, uklete kuće! Baš dugo nisam gledao neki o duhovima opsednutoj kući, a evo konačno i jednog niskobudžetnog koji pokušava napraviti "nešto novo". Nešto novo je pod navodnicima jer je osnovni twist pokraden iz odličnog The Others, a radnja teče upravo onako kako bi očekivali od jednog filma s duhovima, hrpa debila dođe u neku staru kuću koju navodno opsjedaju duhovi, te ubrzo otkriju da nije samo navodno. Prva padne jebozovna plavuša, ali čim ona ode, cura s naočalima skida naočale i ona postaje najhot cura, te nas "drži" do kraja filma.

Image Hosted by ImageShack.us
Kako pedersko šuljanje... i obratite pozornost na "ružnu naočalku"

Image Hosted by ImageShack.us
Oh, tko je sad odjednom ova zgodna cura?!

Što se tiće golotinje, jedino se vidi jedna zgodna lijeva sisa koju mazi ženski duh i to je to. Izgled duha i nije tako loš s obzirom na očito novčano ograničenje, šteta što nešto para nisu uložili i u bolji casting.

Image Hosted by ImageShack.us
Ok, scena "poludjela invalidska kolica" je vrijedna gledanja! :-)

Još jedno nezavisno sranje.

Ocjena: 1/10 (zgodna cura s naočalama i dobra lijeva sisa=1 bod)

BONUS:

Baš sad vidim da je neki lik iz Belgije napisao dosta dobar osvrt na film na IMDb-su.
Prenosimo neke dijelove:
Is this the year 2008?

I have seen a lot of bad movies, but this must be the worst. The special effects (if you can call them special effects) are terrible. I can't believe this is a movie made in 2008. When you see it you'll think it is made in 1970 or so. How low budget can you go. To bad for the wasted time...
Never the less, I watched the movie completely since I hadn't anything else to do. Some parts of this movie is even humoristic.

Author: gaddiel_v from Belgium
Meni je jedino bilo smiješno kad je lika spržila struja. Udari struje su uvijek smiješni. A da i scena s "opsjednutim" invalidskim kolicima.
Belgijancu priča čak i nije loša, očito nije gledao Uljeze.




- 23:58 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker