Dečko koji obečava

petak, 11.07.2008.

Forfeit (2007)

(r: Andrew Shea)

Image Hosted by ImageShack.us
Običaj je da kao prva fotka bude golotinja ako je ima u filmu. Ovdje je nema, a nema ni zgodnih cura pa je možda i bolje da je tako! Ako ništa lijepo je vidjeti da je Newman malo smršavio!

Nemam blage veze o čemu se ovdje radi, a evo šta kaže IMDb: "An armored car guard's elaborate plan for revenge is threatened by his relationship with an old friend -- a brilliant and unpredictable television preacher." a izvjesni Ryan Hunter iz U.S. a je svoj opis naslovio: "A complicated yet good psychological drama". Ja bi tu komplicirano zamjenio sa nelogično, a dobra psihološka drama sa jeftini debilni američki film koji nema apsolutno ništa dobroga za ponuditi, likovi su kao iz erotske produkcije playboya, dijalozi iz turskih sf filmova, a čini mi se da je scenarij pisao netko tko ne živi u ovoj našoj stvarnosti, ili barem na ovoj našoj planeti. Šteta što je sve glupo na onaj ne-trashy način.

Image Hosted by ImageShack.us
Kako originalno ime za kapelicu!

Još jedan detalj, glavni ženski lik je u zatvoru, a nema nijedne scene pod tušem ili zlostavljanja od strane drugih zatvorenica ili čuvarica. Nevjerovatno!

Image Hosted by ImageShack.us
Super jebote! Baš nam ovakve face trebaju u lošim filmovima! Pobogu pa mogli su pokupit jednu od onih koje su pokupili dečki iz BangBusa, barem da održava neku napetost do kraja filma...

Film je dosadan i iako nisam neurorolog čini mi se da može oštetiti mozak.

Ocjena: 0/10



- 22:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker