Dečko koji obečava

petak, 17.08.2007.

Guinea Pig 6: Devil Woman Doctor (1990)

(r: Hajime Tabe; originalni naslov: Za ginipiggu 6: Peter no akuma no joi-san)

Govno koje grize
Da, ovo je govno koje grize

Ne mogu reći da sam se baš puno nasmijao uz ovu japansku gore komediju, ali ipak bilo je to zabavnih 45 minuta. Film je koncipiran tako da nas kroz kratke priče o bolestima vodi simpatičan doktor transvestit. Tako upoznajemo obitelj koja boluje od rijetke bolesti koja uzrokuje da im glava eksplodira ako se uzrujaju. Doktor(ica) im pokušava pomoći, ali oni ne uspijevaju prešutjeti njezine (njegove?) uvrede i uskoro im svima redom eksplodiraju glave, čak i novorođenoj bebi. Uz segment sa zombijem koji nastavlja živjeti sa svojom ženom ovo je ujedno i najsmješniji dio filma.

Zombie romantika
Romantična scena dijeljenja hrane

A osim toga imamo tv prijenos gurmanske kanibalističe večere, koja između ostaloga uključuje i ljudski mozak u soja umaku s peršinom, očne jabučice u želatini, varivo od tumorom zaražene jetre, i mnogih drugih delicija. Tu je i uspješna operacija odstranjivanja tetovaže koja se pomiće po tijelu.

Operacija
Operacija otklanjanja tetovaže uspjela!

Zatim je tu tip koji ima čudan poremećaj, naime kad riga iz usta mu izađe nešto kao jaje a kad se ljuska razbije u njemu je rigotina! Ima tu još mnogih drugih zanimljivih poremećaja i bolesti ali neću sada sve da vam otkrijem. Film završava sa veselom scenom nabacivanja s "čeličnim tortama" - nešto kao obična torta samo sa dosta velikih eksera.

Čelične pite
Slap stick humor za kraj: nabacivanje čeličnim pitama!

Ovo je definitivno najbolji iz Guinea Pig serijala. I ako niste slabijeg želuca svakako pogledajte.

Ocjena: 7/10



- 22:25 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker