Tipovi nedimko

srijeda, 04.01.2006.

Novi mjesec januar

Ovog mjeseca ću predlagati tipove identično prošlom mjesecu.

SINGL DANA
U singlu leži dobitak. Način igranja na singl ću vrlo jednostavno objasniti. Svaki dan igram jedan singl, par u koji sam najviše siguran, bez obzira na kvotu. Početni ulog mi je 10 novčanih jedinica. Ukoliko pogodim singl igram slijedeći sa ulogom koji mi je jednak cijelom dobitku u prethodnom singlu. Ukoliko promašim krećem iznova sa početnim ulogom. Nakon tri ili četiri dana potrebno se sabrati i naznačiti ukupnu dobit, zatim je prepoloviti, jednu polovinu staviti u banku, a druga polovina će nam predstavljati novi ulog.
Ovaj način igranja na singl je dosadan i traje, ali se ne gubi mnogo love, a mogučnost većih dobitaka je srazmjeran broju pogodaka u seriji i broju dana.
Mislim da će biti jasnije kada krenem sa prijedlozima.


LISTIĆ DANA
I ovaj mjesec ću predlagati listić dana kao u prethodnom mjesecu. Način se temelji na principu da što više dobijaš to se i ulog penje do određenog limita koji ti postavljaš, a kad gubiš ulog je isti ili manji.
Suština je u slijedećem:
Igra se običan listić čija ukupna kvota nije ispod 3.(nije bitno koliko parova na listiću imaš).

Upiše se tablica brojeva : 1, 2, 3, 4, 5.

Ulog na listiću je uvijek suma prvog i zadnjeg broja u tabeli.

Npr. Igram prvi listić sa ulogom 1+5=6.

U slučaju dobitka na listiću, u tablicu upisujem naredni broj tj. 6 i igram slijedeći listić sa ulogom koji je jednak sumi prvog i zadnjeg broja u tabeli tj. 1+6=7.

U slučaju pada listića, u tabeli križam prvi i zadnji broj, i igram novi listić sa ulogom koji je jednak sumi prvog i zadnjeg broja u tabeli tj. 2+4=6.

Niz se završava kada u tabeli ili dođem do broja 10 ili iskrižam sve brojeve. Nakon toga krećem ispočetka.


Nadam se da ću uspjeti dati prijedloge za svaki radni dan u ovom mjesecu.


SRETNO SVIMA I SAMO NAPRIJED

- 12:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #