Image hosting by Photobucket

utorak, 14.03.2006.

Pravica, pravda i pravo

Image hosting by Photobucket

Ne mogu a da ne komentiram ove gluposti oko blogova, učitelja, državnih tajnika i inih.

"Meni su osobno blogovi izraz neke osobe koja nema baš puno svoga privatnog života.Te bi se osobe trebale okrenuti društvu, a ne samom blogu", smatra Jani Pravica, predsjednik Vijeća učenika XVIII. gimnazije Zagreb.

Ovakva izjava mladog aktivista, odnosno demagoška frazetina u stilu bivše nam države stvarno te navede da se zapitaš: “Gdje ja to u kurcu živim?”. Nesuđeni SKOJ-evac, koji nema svoje mišljenje, već lupeta napamet naučene, profesorima dopadljive dupeuvlakačke izjave kao ova, nažalost u Lijepoj Našoj daleko će ga dovesti. U nas je poltronstvo narodni običaj i hrana iskompleksiranih egomanijaka koji nažalost odlučuju.
Stoga zapamtite dječaka znakovitog imena Pravica, jer bit će njega za koju godinu što u saboru što u višim instancama, do kojih se dolazi samo “njegovim putem”. Stavljam na kocku pola pakla da je tako.

Još jedan biser:

"Sadržaji bloga mogu biti brisani ukoliko se pošalje poruka sistem-administratoru, a ako je to drastičnijeg oblika onda se može prijaviti i policiji. Policija će od sistem-administratora tražiti adresu, uspostaviti kontakt s T-comom, dobiti podatke i može dati prijedlog za podizanje kaznene prijave", rekao je državni tajnik Ministarstva obrazovanja Želimir Janjić.

Ovo još više boli, samim tim što dolazi iz usta tajnika Ministarstva za obrazovanje itd. Takvo nepoznavanje materije o kojoj se bulazni je sramotno. Davanje izjave zbog nje same je navika naših političara, jer oni ionako smatraju da su Bogom dani i da sve što oni kažu narod uzima kao činjenicu bez razmišljanja i promišljanja.
Uvjerenje da je T-com “vladar” interneta, prijetnje istim, te prijetnje cenzurom i kaznenim prijavama graniče s kretenizmom. Po gospodinu Želimiru se vidi ne samo da je pomalo “pust”, već i da je najvjerojatnije do mjesta na kojem sjedi došao prokušanim metodama koje koristi i mladi mu sljedbenik Pravica. O tome koliko je lako zaobići Želimirov nadzor ne bih sada, jer oni koje ovo zanima to i znaju (a i nije da je potrebno neko znanje). O željama gorespominjane gospode da Hrvatska bude druga Kina (mislim na želje za cenzurom interneta) mogu samo reći :”Pustite vodu dečki, viri vam papir iz usta.”

I na kraju pitanje za ravnateljicu škole, psihologa (ako ga imaju), pedagoga i ostale nadležne u toj školi u kojoj je djevojka pokušala samoubojstvo nakon sranja s blogom: “Tko će odgovarati za emocionalnu štetu nanešenu toj djevojci i gdje ste vi gospodo stekli svoje zvanje?”

Voli vas vaš Nečastivi !!!




- 10:02 - Slobodno me popljujte (0) - Tiskaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.