By: Nessy. ^^
< lipanj, 2009 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Prosinac 2009 (1)
Listopad 2009 (1)
Rujan 2009 (1)
Kolovoz 2009 (1)
Srpanj 2009 (4)
Lipanj 2009 (4)
Svibanj 2009 (4)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Opis bloga

Lady Gaga blog

Brojač poseta
Counter
Counter

AKO NEKOG ZANIMA OTVORIO SAM BLOG O SEBI
DNEVNIK JEDNOG MADA FAKA NECE


Ovaj sajt posetite ako su vam potrebne proverene reči pesama Lady GaGe :

LADY GAGA LYRICS

1000 mora daleko...
moj drugi blog... o Tokio Hotelu

Lady GaGa Net


Češki blog


Lady GaGa Web

Linkovi

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr

MoJe sLiKe









*** Lady GaGa - Mission 2 - Skandal GaGa ***

Lady Gagu iznenadni uspeh nije zatekao, jer je svaki korak planirala i bila je spremna na sve. Na dobre i loše strane. Novinari su iskopali sve moguće i nemoguće činjenice o njoj. Evo nekih zanimljivih stvari.

* Iako u svakom intervjuu odbija da kaže svoje pravo ime, zapravo se zove Stefani Joanne Angelina Germanotta. Prijatelji su joj nadenuli nadimak Gaga po kultnoj pesmi Radio GaGa.

Image and video hosting by TinyPic

* I pored činjenice da je Katolikinja i da je pohađala neki tip verske škole ( zajedno sa sestrama Hilton ), to je ne ometa da radi stvari koje se sukobe sa njenom verom. Unaokolo hoda odevena samo u bodi, javno je priznala da je biseksualka, jer naprosto obžava sex, podržava gej – parade, a kada su je pitali šta bi poručila rimskom Papi, kratko je odgovorila:
„Samo zato što sam katoličke veroispovesti ne znači da verujem u instituciju kakva je Vatikanska crkva. Ne bih ništa poručila Papi, ali zato imam jednu poruku za celu gej – populaciju. Obožavam vas i podržavam u potpunosti. Predivni ste i značajni za ovaj svet. Počastvovana sam što mogu da slavim danas sa vama... ( ovo je izjavila na jednoj gej-paradi )

Image and video hosting by TinyPic

* Pre izdavanja CD-a radila je kao kompozitor pesama za zvezde poput PCD i Britney Spears. Čak je trebala da bude i članica Pussycat Dollsa ali je odbila tu ponudu jer ne bi mogla da podnese da bude nečiji prateći vokal. Ja se slažem sa njenom odlukom! Ona je stvorena da bude centar sveta! Prvi CD „The Fame“ ( „Slava“ ) je izdala za produkcijske kuće koje pominje u prvim taktovima svog prvog hita „Just dance“.
„Red One... Convict...“
Njen talenat je primetio poznati reper Akon.

Image and video hosting by TinyPic

* GaGa ne krije da inspiraciju nalazi u svemu ( ponekad i u posuđu ), a neko moje mišljenje je da je najviše uticala Dale Bazzio.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic


Zanimljiva je činjenica da je ona ceo dan GaGa. To nije samo njena scenska šminka. I u prodavnicu ide tako odevena. Zbog toga je imala problema sa njurokškom policijom, jer je kako oni kažu “Ometala red i mir”. Nije ona to ometala, nego nešto u nečijem donjem vešu, al ajd… xD Takođe, problem je nastao i kada je u svojim kožnim pantalonama htela da se slika ispred jedne ruske crkve. Ono što je pisalo svuda po novinama da je htela da uđe nije tačno! Htela je samo da se slika ispred jer joj se dopala arhitektura, ali se odjednom pojavilo mnoštvo ljudi koji su joj pretili ( znate onaj gest prstom ).
“Pretpostavljam da to znači ‘kurva’ na ruskom!” – rekla je Lady GaGa. Kakav lik! Obožavam je!

Image and video hosting by TinyPic



* Poznata je po svom egzibicionizmu. Neko vreme je čak radila i kao striptizeta i pozvala rođenog oca na svoj šou, jer smatra da je to umetnost. Ali, ona smatra da njen egzibicionizam nije samo u odeći. “Egzibicionista sam i kada sam zakopčana do grla”.
Pored toga, ne krije ni da je konzumirala teške droge, ali sama se odvikla. Danas se kaje zbog toga, ali gleda vedriju stranu toga. „Da se nisam drogirala danas ne bih bila ono što sam!“

Image and video hosting by TinyPic

* Kada su je u jednoj emisiji pitali da li ikada nosi pantalone, ona je verovali ili ne, odgovorila potvrdno. Da bi dokazala svima istinitost te izjave pokazala im je svoju novu kreaciju. Skroz tanke pantalone ispisane frazom “No pants”. xD

* Internetom kruži priča da je GaGa hermafrodit ili prostijim rečnikom da ima 2 polna organa. Ta priča takođe nije tačna! Kada su je pitali u jednoj emisiji da li je to tačno ona je rekla:
"Da, imam kur*c veliki kao kod magarca!"
Ja sam se 3 sata kidao od smeha. Neko je provalio da je hermafrodit, a ona je to prokomentarisala u šali, a pošto polovina sveta ne ume da uključi mozak svi misle da je to istina. A pošto je njoj bitno samo da se priča o tome i ne poriče...
Najsmešniji komentar na jednom sajtu mi je bio od jednog dečka:
"Ma, jeb*o bih je i da ima 2 ku*ca! " xaxaxaxa
Meni je jako smešna ta priča... I ljudska glupost... Na 3 slike joj se naborao bodi i svi kažu da ima i muški polni organ, a niko ne shvata da pored toga ima 2 miliona slika na kojima se ništa ne vidi...
A i da je istina meni bi bilo svejedno.. Voleo bih je još više! xD

To je to...
Za kraj vam ostavljam još 2 slike... Lady GaGa sa tamnom kosom... Meni je prva slika užasna, ali je zato druga.... ufffff! zujozujozujonaughtynaughtynutnut

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Mission complete...




|petak, 12.06.2009. , 15:56|

||.komentari. (60) || Da | Ne || ^^






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.