Gospode za udaju - Susretit će se u sredini

četvrtak , 27.12.2018.

Upoznavanje radi braka










Click here: Gospode za udaju






Spol: Žensko Orijentacija: Heteroseksualna Tražim: Vezu Zdravo, imam 55 godina. Ti sam Gospode Spasitelju na sveti način izvrši tajanstveni i čisti brak među nama da budemo složni dušom i telom, da međusobno obogaćujemo svoj bračni život, da jedno drugo ne ostavimo osiromašene i upropaštene, već da kao supružnici budemo pobožni, jednodušni i zadovoljno srećni. Sjedini me sa takvim koji bi me iskreno, supružanski ljubio celog života.



gospode za udaju

Povoljan je period i za sudske procese. Sjedini me sa takvim koji bi me iskreno, supružanski ljubio celog života. Gospode, Bože Večni, Ti si rastavljeno doveo do jedinstva i ustanovio međusobnu neraskidivu vezu muškarca i žene.



gospode za udaju

Dobrodošli :) - Daj Gospode da me pronađe onaj koji razlikuje ljubav od strasti i pohotljivosti.



gospode za udaju

Molitva za udaju Gospode, Bože Večni, Ti si rastavljeno doveo do jedinstva i ustanovio međusobnu neraskidivu vezu muškarca i žene. Od Tebe biva da se žena radi pomoći i produženja ljudskog roda, zato daj i meni, Gospode, da se sretnem i združim sa čovekom koji me razume i kom bih mogla sve reći. Sjedini me sa takvim koji bi me iskreno, supružanski ljubio celog života. Daj Gospode da me pronađe onaj koji razlikuje ljubav od strasti i pohotljivosti. Daruj mi Gospode ženika koji će uvek iskati i tražiti moju dušu i moje srce, a ne samo moje telo. Ti sam Gospode Spasitelju na sveti način izvrši tajanstveni i čisti među nama da budemo složni duhom i telom, da međusobno obogaćujemo svoj bračni život, da jedno drugo ne ostavimo osiromašene i uporopaštene, već da kao supružnici budemo pobožni, jednodušni i zadovoljno srećni. Preslavni Gospode, još Ti se molim da onome koga traži duša moja i meni, daruješ da u naš život unesemo radost i Tvoj mir, da nađemo neprolaznu ljubav kojom nas Ti ljubiš i da uživamo u zdravoj i dobroj deci. Molitva za ženidbu Gospode, Bože Večni, Ti si rastavljeno doveo do jedinstva i ustanovio međusobnu neraskidivu vezu. Od Tebe biva da se muž sjedinjuje sa ženom radi pomoći i produženja ljudskog roda, zato daj i meni, Gospode, da se sretnem i združim sa ženom koja me razume i kojoj bih mogao sve reći. Sjedini me sa takvom koja bi me iskreno, supružanski ljubila celog života. Daj Gospode da pronađem onu koja razlikuje i pohotljivosti. Daruj mi Gospode nevestu koja će uvek iskati i tražiti moju dušu i moje srce, a ne samo moje telo. Ti sam Gospode Spasitelju na sveti način izvrši tajanstveni i čisti brak među nama da budemo složni dušom i telom, da međusobno obogaćujemo svoj bračni život, da jedno drugo ne ostavimo osiromašene i upropaštene, već da kao supružnici budemo pobožni, jednodušni i zadovoljno srećni. Preslavni Gospode, još Ti se molim da onoj koju traži duša moja i meni, daruješ da u naš život unesemo radost i Tvoj mir, da nađemo neprolaznu ljubav kojom nas Ti ljubiš i da uživamo u zdravoj i dobroj deci. Možete da se nadate nekim novim informacijama koje ćete dobiti od nadređenih. Bićete zadovoljni onim što čujete. Povoljan je period i za sudske procese. Možete da se nadate srećnim okolnostima. Uspećete da ostvarite dodatnu zaradu ili da dobijete neki bonus na poslu. Pred vama je povoljan... Veoma ste izričiti u svojim namerama i saradnici vam ukazuju poštovanje. Pred vama je period u kom možete postići dosta važnih stvari. Držite se svoje analitičnosti. Pred vama su važna dešavanja. Ovo polje vam je stabilno postavljeno, znate dobro na čemu ste i kakvo... Pred vama je veoma povoljan period u kom možete da dokažete svoje poslovne sposobnosti. Ubrzo ćete nadoknaditi velike troškove koje ste napravili u prethodnom... Možete da očekujete sasvim mirnu i opuštenu situaciju, bez ikakvog stresa. Posavetujte se s osobom od poverenja i rešićete sve svoje nedoumice. Veoma vam je važno da ostanete maksimalno posvećeni i fokusirani.



Devojka za udaju
Preslavni Gospode, još Ti se molim da onoj koju traži duša moja i meni, daruješ da u naš život unesemo radost i Tvoj mir, da nađemo neprolaznu ljubav kojom nas Ti ljubiš i da uživamo u zdravoj i dobroj deci. Od Tebe biva da se žena sjedinjuje sa mužem radi pomoći i produženja ljudskog roda, zato daj i meni, Gospode, da se sretnem i združim sa čovekom koji me razume i kom bih mogla sve reći. Preslavni Gospode, još Ti se molim da onoj koju traži duša moja i meni, daruješ da u naš život unesemo radost i Tvoj mir, da nađemo neprolaznu ljubav kojom nas Ti ljubiš i da uživamo u zdravoj i dobroj deci. Datum: 2018-04-20 vrckava,mala plava,, lijepog vitkog stasa,njezna ali i strasna ,,sto probudis u meni to i dobijes,,nazovi bez poruka Datum: 2018-04-19 Profinjen dodir i jedinstveno uzbudenje. Možete da očekujete sasvim mirnu i opuštenu situaciju, bez ikakvog stresa. Datum: 2018-05-25 Senzualna djevojka nudi senzualna druzenja. Ti sam Gospode Spasitelju na sveti način izvrši tajanstveni i čisti brak među nama da budemo složni duhom i telom, da međusobno obogaćujemo svoj bračni život, da jedno drugo ne ostavimo osiromašene i uporopaštene, već da kao supružnici budemo pobožni, jednodušni i zadovoljno srećni. Ako zelis da ja gutam tvoju spermu se javi!!. Daruj mi Gospode ženika koji će uvek iskati i tražiti moju dušu i moje srce, a ne samo moje telo.

[ZAVRŠEN JE FORUM+, FORUM MLADIH KATOLIKA HRVATSKE 2013.|Posao za studente u sarajevu|Oglasi radio virovitica]






Oznake: Starije, žene

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.