Kako poslati video preko vibera - Čakovec

petak , 14.12.2018.

Evo kako da vas više niko nikada ne prati na Viberu (FOTO)










Dating Site: Kako poslati video preko vibera






Pre nego što rešite da podelite svoju trenutnu lokaciju, obavezno razmislite kojim osobama želite da omogućite tu informaciju. Kada ste shvatili kako poslati fotografiju preko Vibera, kao i kod slanja obične poruke, imate kvačicu koja će označiti da je vaša fotografija dostavljena. Prvi način možete isključiti tako što ćete kliknuti na ikonicu strelice, koja se nalazi levo od ikonice za slanje poruka.



kako poslati video preko vibera

Viber je definitivno jedna od najpopularnijih kada je reč o dopisivanju, ali nažalost mnoge od njih zahtevaju pristup informacijama o našoj lokaciji u svakom trenutku. Prvi način možete isključiti tako što ćete kliknuti na ikonicu strelice, koja se nalazi levo od ikonice za slanje poruka. Nakon toga odaberite maleni znak + koji vam se pojavljuje u dnu ekrana, pokraj prostora za upis poruke. Pored svake poruke koju pošaljete ako je deljenje lokacije uključeno pojaviće se ikonica, na koju je potrebno kliknuti kako bi se prikazalo trenutno mesto na kom se nalazite.



kako poslati video preko vibera

Kako poslati fotografiju preko Vibera - korištenje Vibera za početnike - Ovaj mali vodič kako poslati fotografiju preko Vibera vodi vas korak po korak kroz korištenje ove društvene mreže, a zasigurno ćete vrlo brzo savladati uporabu iste! Kada korisnik instalira i pokrene Wink, automatski će se uključiti kamera koja će omogućiti beleženje ili.



kako poslati video preko vibera



kako poslati link
Nakon toga odaberite maleni znak + koji vam se pojavljuje u dnu ekrana, pokraj prostora za upis poruke. Da biste shvatili kak o poslati fotografiju preko Vibera, pokrenite vašu Viber aplikaciju pa odaberite ikonu za slanje poruka te odaberite primatelja kojem želite poslati fotografiju. Viber je definitivno jedna od najpopularnijih kada je reč o dopisivanju, ali nažalost mnoge od njih zahtevaju pristup informacijama o našoj lokaciji u svakom trenutku. Pored svake poruke koju pošaljete ako je deljenje lokacije uključeno pojaviće se ikonica, na koju je potrebno kliknuti kako bi se prikazalo trenutno mesto na kom se nalazite. Ovaj mali vodič kako poslati fotografiju preko Vibera vodi vas korak po korak kroz korištenje ove društvene mreže, a zasigurno ćete vrlo brzo savladati uporabu iste! Kada je ona ljubičaste boje znači da je deljenje lokacije uključeno, a kada je sive znači da je isključeno. Ovo će poslati poruku o vašoj trenutnoj lokaciji, a korisnik kojem ste poslali ovakvu poruku neće biti u mogućnosti da konstatno vidi gde se nalazite. Prvi način možete isključiti tako što ćete kliknuti na ikonicu strelice, koja se nalazi levo od ikonice za slanje poruka. Kada korisnik instalira i pokrene Wink, automatski će se uključiti kamera koja će omogućiti beleženje ili.

[Displayport hookup|3dm license_key.txt download|Free dating sites one night stands]






Oznake: kako, poslati, fotografiju, preko, Vibera, &, korištenje, za, početnike

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.