Profesorka se skida na casu - Brzog datiranja

petak , 21.12.2018.

PROFESORKA NA ČASU POKAZALA BRUS, A ONDA JE PODIGLA HALJINU... Đacima ispale vilice do poda (VIDEO)










Click here: Profesorka se skida na casu






Nikoli… Bio je to sin pomocnika ministra policije. Istog trena me je zbacio na kolena i izvukao svoju ogromnu kurcinu ispred moji usana. Cuti i pokri se usima!



Profesorka se skida na casu

Situacija je bila krajnje ekstremna a moja ovlascenja ni benigna… Taj bes u ocima. Nije sa neke strane feer....



Profesorka se skida na casu

Profesorka Rajna Dragićević održala govor koji će studenti pamtiti celog života - Kunem se osecala sam se 100 kilograma laksa iako imam samo 50. Kako tako olako shvatate ovu situaciju....



Profesorka se skida na casu

Inspekciji se obratila M. Oni počinju histerično i podrugljivo da je imitiraju, a profesorica ih u tome podržava. Majka ističe da je A. Direktorka škole Vesna Jocić potvrdila je da je upoznata s ovim događajem. Ona ističe da je zbog kraja školske godine i zaključivanja ocjena povećan pritisak na djecu, ali i na nastavnike. Po povratku u učionicu A. Mislim da je A. Prosto je neobično da bude takva reakcija samo zato što je dobila slabu ocjenu. Predložila sam majci da poslije male mature sjednemo s psihologom i razrednim starješinom i nađemo najbolje rješenje u interesu djeteta — kazala je direktorka. Ona je još dodala, da se sve ovo dogodilo četiri dana pred kraj školske godine. Mislim da moje kolege sasvim korektno obavljaju svoj posao. Mi imamo i predavanja od strane MUP-a na aktuelne teme, kao što je i nasilje, tako da su i učenici i nastavnici upućeni u ovakve oblike ponašanja. Naložila sam ostalim profesorima da daju svoju izjavu, tako da ću ispitati cio slučaj do kraja — naglasila je direktorka.



Guzaa part 1
Imala sam utisak da nebi mogla ni da vrisnem sve i da mi skloni ruku s usta. Da bi znao te nabrojane nauke, potrebna je inteligencija, a kao što neko reče, sa prosečnom bi mogao da pročitaš dva puta psihologiju i da je odmah naučiš. Premrela sam od straha. Isprovocirana ponasanjem pojednih ucenika na casu naljutila se i pocela da proziva i pita sve od pocetka drugog plugodja doduse skracivala nam je lekcije i samo neko treba da sedne da uci i deli jedinice.... Koji ste vi mozgovi! Ako se potrudite, videćete da će vas đaci poslušati, jer VI STE PROFESORI! Doduse njih nikad nije bilo previse ali, istini za volju, njih par mi je zivot cinilo gorcim milion puta vise svi ovi ostali zajedno. Spustio je glavu do mene…. Ali uglavnom odbrojavam sekunde do kraja... Često se može čuti kako profesori svojim najboljim učenicima savetuju da što pre odu odavde.

[Najjeftiniji sex razgovori|Erotika|Muskarci sex]






Oznake: Profesorka, rajna, Dragičević:, održala, govor, koji, e, studenti, pamtiti, celog, života

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.