Crna gora apartmani petrovac - Susret s djevojkom

nedjelja , 23.12.2018.

PETROVAC, CRNA GORA - LETOVANJE










Click here: Crna gora apartmani petrovac






Čišćenje apartmana: jednom dnevno Izmena peškira: na drugi dan. Idealan je za četvoročlanu porodicu. Petrovac krase male, sa stilom urađene kućice i dvorišta koja su puna ukrasnog zimzelenog drveća.



crna gora apartmani petrovac

Svi oni koji su otkrili draži porodičnog letovanja, prostranstvo plaža i mir koji Petrovac nudi svojim gostima, vraćali su se ponovo. Brojni zalivi, duge plaže i male peskovite uvale, nalepše su u ovom delu Jadrana. U izuzetno mirnom ambijentu, prepunom zelenila i stoljetnih maslina, skrajnuta od glavnih gradskih saobraćajnica, predstavlja pravo mjesto za ugodan i prijatan boravak.



crna gora apartmani petrovac

Smeštaj: Petrovac, Crna Gora - U ponudi imamo: 1. Sa preko 300 sunčanih dana u godini, prelijepim pješčanim plažama i raznovrsnom bujnom vegetacijom, Petrovac...



crna gora apartmani petrovac

Petrovac je znamenito mesto koje dotira još iz rimskog doba. Nalazi se južno od Sv. Jedno vreme je nosio naziv Castel Lastva po tvrđavi Castio. Grad se širi oko peskovitog zaliva, poznat je po vrhunski čistim plažama, parkovima, putevima i šumama. Petrovac krase male, sa stilom urađene kućice i dvorišta koja su puna ukrasnog zimzelenog drveća. Netaknuta priroda je specifičnost Petrovca, a poznat je i po rimskom mozaiku iz 3. Petrovac jeste mali grad, ali ima veoma velike i lepe plaže, tako da ima dovoljno mesta za odmor i provod. Tri najveće plaže u Petrovcu su: Gradska plaža — najveća u Petrovcu,Lučice — udaljena je 500 metara od Petrovca u pravcu Bara, i plaža Buljarice — na 2 kilometra od Petrovca. Petrovac nudi širok izbor kafea, barova i poslastičarnica koje predstavljaju nezaobilaznu ponudu. Tradicionalna kuhinja puna morskih plodova, ribe, paste i zeleniša očekuje svakog posetioca koji dođe u ovo letovalište. Toplo i kristalno bistro more, sa predivnom peskovitom plažom, idealno je mesto za odmor. Hoteli Petrovac Crna Gora.



Montenegro Crna Gora Petrovac
Šume iznikle u kamenjaru okružuju svaki zaliv i svako od skoro desetak sela koja su smještena na južnim stranama okolnih brda. Apartman se sastoji od dnevne sobe sa trosedom i foteljom na razvlacenje, kuhinje sa trpezarijom, spavace sobe sa duplim lezajem, kupatila i dve terase. Idealni su za porodični odmor. Od glavne gradske plaže udaljena je svega 150 m a od plaže Lučice oko 500m. Apartmani su novoizgrađeni,savremeno premljeni,što uz ljubazne domaćine i pristupačne cene predstavlja pravi izbor za Vas. VILLA RASPOLAZE SA CETIRI PETOKREVETNA APARTMANA. Na samo 80m od plaze, mozete uzivati u komfornim i opremljenim apartmanima. Kuća je oko 250m od plaže, 150m od pošte i zdravstvenih usluga, a samo 100m od prodavnice! Mi se već decenijama bavimo turizmom tako du su naši apartmani upravo smještaj koji tražite. Takodje, Petrovac ukrašavaju brojni prirodni, kulturni i istorijski spomenici koji ukazuju na burnu istoriju ovog mjesta. Takodje smo u mogucnosti, organizovanja izleta, plovidbe camcem, ribolov i sve ostale sadrzaje, vezane za more.

[Kako se dopisivati|Poznanstva i veze u sibenik|Salata od rotkve i prase!!! — Coolinarika]






Oznake: Petrovac

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.