Kako instalirati viber na samsung - Stvarne djevojke

nedjelja , 30.12.2018.

Mob&IT










Click here: Kako instalirati viber na samsung






Viber je besplatni servis koji služi za razmjenu poruka i poziva između dva ili više korisnika. Pa da počnemo, prvo što će vam trebati jeste instaliran Android SDK koji možete skinuti , a upustvo za instalaciju možete videti.



kako instalirati viber na samsung

Ovo služi da se Viber uvjeri kako ste vi vlasnik tog broja telefona. Viber je moguće koristiti i na računalu, no tek nakon što ste ga instalirali putem mobitela. Korijenite G Pad 8.



kako instalirati viber na samsung

Kako instalirati Viber na telefonu? (VIDEO) - Viber je jedan od današnjih najpopularnijih društvenih chat platforma jer omogućuje korisnicima pozivanje koristeći 3G ili WiFi Besplatno, na bilo kojem mjestu na svijetu.



kako instalirati viber na samsung

Nakon što su sa skinute popularne telekomunikacione aplikacije. Štaviše, prema poslednjim, nepotvrđenim informacijama koje imamo, ni nemački ni američki korisnici nemaju pristup ovim aplikacijama putem Gugl pleja. Još nije poznato šta je uzrok problema, ali se pretpostavljalo da bi trebalo da počnu da se naplaćuju. Uostalom, 'WhatsApp' se na -u i sada plaća. Međutim, to objašnjenje nije potpuno, pošto se iz Srbije i sada vide mnoge aplikacije koje se plaćaju, iako niko ne može da ih kupi - rekao je za Telegraf dobro obavešteni izvor blizak operaterima mobilne telefonije. Međutim, ako se ispostavi da je tačno da ni Amerikanci ni Nemci ne mogu da ih vide, postaje vrlo verovatno da je u pitanju greška koja će brzo biti ispravljena. Na slici priloženoj ispod možete videti da na američkom Plej storu nema ovih app-ova. Foto: Google Play Međutim, to da je nemoguće instalirati ove programe na mobilni telefon u Srbiji nije potpuno tačno. Zapravo, da budemo precizniji, moguće je zaobići ovu zabranu. Predstavićemo vam dva načina. Kako nam je ukazao jedan čitalac, postoji i drugi način. Instalirajte aplikaciju koja se zove. Nakon toga otvorite instaliranu aplikaciju i promenite zemlju u kojoj se nalazite, ali vodite računa da to bude neka od zemalja iz koje ovi app-ovi mogu da se instaliraju, na primer Velika Britanija ili Italija. Ugasite aplikaciju i ponovo je startujte. Sada bi Gugl plej trebalo da bude onakav kakav je u Italiji slika ispod. Skrinšotovi su načinjeni u Srbiji, sa telefona u domaćoj mreži. Ako vam ne uspe iz prve, pokušajte ponovo.



Viber install to Samsung galaxy S2, S3, S3, S4, S5, S6
E sad,jedino sto nisam do sada probao je da obrisem viber iz telefona,izlogujem se sa app store,ulogujem se novim nalogom,skinem opet viber i onda prijavim svoj broj,aktiviram i okacim sliku koju hocu... Ali u poslednje dve nedelje, ljudi iz Srbije ne mogu u pretrazi Play Store-a da nađu ove aplikacije. Slijedi ih za novosti i ažuriranja, pretplati se na izravne poruke. Možete koristiti 1TopSpy pratiti vaš telefon: backup podataka ili zapisa izgubila mobitel. Pojaviće vam se stranica na kojoj vam WhatsApp želi dobrodošlicu i upućuje vas na kojim se sve to platformama može instalirati WhatsApp. Često se dešava da sistem telefona sam registruje kod u primljenoj poruci tako da nećete morati ručno da unosite. Nakon nekoliko sekundi putem SMS primit ćete kod s kojom aktivirate aplikaciju. Naveli su i da ne znaju o čemu se radi i da oni nisu povukli aplikaciju sa Play Store-a.

[Flert sex|Crnogorski oglasi za nekretnine|Starije tete slike]






Oznake: korijen, LG, g, pad, 8.3

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.