Na Rubu Znanosti

15.01.2006., nedjelja

NLO laž ili stvarnost

Ima jako puno teorija o tome što su NLO-i, ali pošto sam našao dvije uper stranice neću se raspisivati o tome nego ću vam da ti ta dva linka + (linkovi su na hrvatskom). Imam samo jedno pitanje. Jesu li vama NLO-i stvarnost ili laž? Pri tome morate razlikovati NLO od ˝svemiraca˝ aliena ili kako ih već zovete!!!
Da ne odugovlačim evo vam linkovi Ufologija te Kronologija NLO-a

14.01.2006., subota

LD Lucid Dreams

Lucidno sanjanje je sanjanje nekoga sna kada smo svjesni onoga što sanjamo, vjerojatno će te reći i što je tu misteriozno, ali kada smo svjesni da sanjamo imamo priliku da upravljamo svojim snovima. Što više svi možemo naučiti kako kontrolirati svoje snove. Napominjem da ako ćete pokušati LD on nije bjeg iz stvarnosti on vam može samo pomoći da unaprijedite sebe. Evo ovo je kratka definicija do daljnjega ću pokušati prevesti dio oko induciranja (poticanja) lucidnih snova. A ako dobro vladate engleskim jezikom ostavljam vam ovaj link Puno o LD-u na Engleskom

Misteriji

Da bih opravdao nazivovoga bloga prikupljam podatke o nekim misterijima koji su jače ili slabije poznati, ako imate kakvih prijedloga ili vas zanima neki misterij ostavite pitanje ili prijedlog o tome misteriju!!!

Sljedeći mjesec >>