"Prijateljica"?

utorak, 30.11.2004.

Vreme je za ucenje. Iz tog razloga u studentski grad nosim svoj lap top, radi pisanja Diplomskog i muzike, a modem namerno zaboravljam, radi sto kvalitetnijeg i efikasnijeg zavrsetka studija.

Tek sam se vratila i vec mi ponovo nedostaje blog.hr i njegovi clanovi.

Pozdrav i citamo se povremeno.

- 01:43 - Komentari (7) - Isprintaj - #

nedjelja, 28.11.2004.

Pozdrav iz Banje

Aha! Evo dokaznog materijala. Ko vidi dobro, neka cita! Prevod je dole. :)

- 20:09 - Komentari (4) - Isprintaj - #

Gore ili dole? Pitanje je sad. :)


Na blogu je dozvoljeno staviti slike tezine SAMO 20 KB i dimenzije 200 x 150 piksela. Iz tog razloga, moram da vam prevedem . :)
Dakle, GORE pishe:


Za:
Blog.hr

Puno pozdrava
svim blogerima!

Prijateljica

P.S. I ovako se moze pisati blog. I ovo se vazi, zar ne?



Verujem da ste vec mislili da sam vas zaboravila, ali evo dokaza da nije tako. Poslala sam vam razglednicu, ali se postar zagubio jer nije znao gde je Blog.hr. :)

- 20:09 - Komentari (3) - Isprintaj - #

subota, 27.11.2004.

Banja

Apatin je jedno od lepsih vojvodjanskih mesta na Dunavu i granici se sa Hrvatskom, a tamo sam upoznala nove prijatelje: Apatince, Somborce, pa i Osijecane i Vukovarce, jer im je Banja relativno blizu, a lako se prepliva Dunav cije je korito na tom delu malo vise siroko. :)

Dugo me nije bilo iz razloga sto sam vodila malog sestrinog klinca (6 god.) u Banju "Junakovic" koja se nalazi 3 km od Apatina. Banja izgleda kao pusto ostrvo na kome ima svih uslova savremenog zivota. :)
Nas dvoje smo se fenomenalno proveli, a osoblje hotela je tako ljubazno da cu prvom prilikom ponovo tamo otici na odmor, a posto je klinac bio dobar, mozda povedem i njega. :)
Takodje, u Banji ima dobrih masera i maserki (i za podvodnu, i za rucnu, i za parcijalnu masazu). Uz to sto dobro izgledaju, odlicno masiraju. :)

Ovo je ujedno i reklama, pa ko voli, nek izvoli. Naravno, pozvani su oni hrabriji koji se ne plase bubica, zeceva, sumskih miseva, fazana, visokog drveca, kupina i gljiva koje se mogu naci u sumi koja je ujedno setaliste za goste hotela.

- 18:08 - Komentari (11) - Isprintaj - #