"Prijateljica"?

nedjelja, 05.09.2004.

Sigurno se pitas zasto ti nisam tako dugo pisala. Nisam mogla, jer sam tek juce dobila tvoje pismo. Ocigledno se negde “zaglavilo”, jer, kao sto vidim, pisala si ga pre dvadeset dana. Ako i ovo moje pismo bude tako dugo putovalo, mozda te i ne zatekne u internatu, jer si rekla da uskoro dolazis kuci.

Kod mene se nije puno toga promenilo za ovih mesec dana. Novo je to sto vise ne idem s P. Ovoga puta on je kriv. Cini mi se da kada smo drugi put krenuli, da je on hteo da mi se osveti sto sam bila bezobrazna (i to prilicno) prema njemu kad smo isli prvi put. Ispricat cu ti ukratko zasto vise ne idemo. Isli smo 3 nedelje i sve je bilo super, a onda je njemu izgleda doslo iz d. u glavu da treba da bude bezobrazan. Bio je u M. sa svojim drustvom (igrali su poker). Onda sam ja dosla i pozdravila ih sve. On je samo odgovorio sa onim “ Cao”. Kasnije smo svi (celo drustvo) otisli u L.. P. je bio tamo oko 5 min., a onda se pokupio i otisao kuci bez ijedne reci. Odlucila sam da mu to ne oprostim. Znaci, za P. sada vazi isto sto i za S. – nikad vise!

Ali, kao sto nijedna ljubav nije savrsena, nije ni B. i S. I oni su raskinuli pre 2 nedelje. B. uporno tvrdi da vise nikad nece ici sa S., a S. opet tvrdi da ce biti ponovo zajedno pa maker i u starackom domu.

Videla sam tvoju sestru pre 3 dana. Imala je potpuno plavu kosu. Juce sam je ponovo srela u L. i imala je svoju staru boju kose. Ako se bude tako cesto i dalje farbala, za par godina ostat ce celava.

Sto se tice skole, vise-manje sve je u redu. Imala sam 2 keca do juce, ali sam juce poravila jednog (iz sociologije). Na tromesecju nisam imala ni jednu opomenu (keceve sam dobila posle sednice). Osim tih ocena imam jos jednu trojku i jednu peticu. To je isuvise malo ocena za ovo doba godine, ali to je zbog toga sto sam u zadnje vreme vise bila pored skole, nego u skoli. Pozdravila te B. Pisi mi.

- 13:11 - Komentari (9) - Isprintaj - #