29.08.2007., srijeda

57.


INSTITUT ZA

ODVIKAVANJE


Fran Nischt se javio oko kraja radnog vremena. Ili mu je završilo ili je posvršavao sve poslove, pa kratio vrijeme dok još sjedi u uredu. Prije toga je besumnje pogledao profil Mlade domine na „Iskrici“ jer je ondje pisalo ono na što se okomio na samom početku:


Petak, 16.09.2005. u 15:45
Pošiljatelj: fran_nischt
Primatelj: Mlada domina

Ne, ne, nije dobro! Kad napišeš "Dopisivanje je vrhunac druženja za mene" i kažeš da tražiš muškarce koji bi se pokoravali on line, onda je to sasvim jasno - ništa od toga. Da bi dodala u prepiske tračak stvarnosti, moraš dozvoliti makar mogućnost susreta, a nikako je unaprijed rezolutno otpiliti. Možeš obećati što hoćeš, potpuno je besplatno. Ući od Sanadera i Račana. Možeš reći da su ovo, preko Interneta, pripremni krugovi kroz koje će se izlučiti tko je dostojan da prljaš svoj bič na njegovoj guzici, bilo što. Potpiri im maštu time da – tko zna? - sve bi se moglo ostvariti. Ako kažeš "zamisli da…", onda je to daleko slabije od toga da kažeš "kada ti jednom banem na vrata, onda ću te… ovako i onako… " Ako im nešto naređuješ, pa se to iscrpljuje samo u sebi, to je to i ništa više, onda je to daleko slabije nego da im objasniš da je to zapravo vježba, trening, za onaj blaženi čas kada ćeš se pojaviti glavom i bradom.

Ovako možeš sakupiti samo beznadne drkadžije. Kad si već lovac, budi lovac na tigrove, a ne na barske nutrije! Lovac na tigrove u svakom slučaju uživa u većem šikljanju adrenalina nego onaj koji postavlja zamke za štakore. Jasno?

Razgovarao sam jučer sa grupom dobrih prijatelja i dohvatili smo se ideje o profesionalnoj domini koja odvikava ljude od pušenja. Opće je mišljenje da bi to bilo moguće! Dapače, domina koja pretile frajere stavlja na dijetu! Liječenje od alkoholizma i odvikavanje od droga! Organizirati stvar kao profesionalni pogon, sekretarica koja dogovara termine, zaštitari koji osiguravaju red, čistačice koje se brinu za higijenu, dvije-tri iskusne domine pod maskama… I para ko blata! Sve zajedno se zove "Institut za odvikavanje od ovisništava". Ha!

Preimenuješ svoje poslanje u internetski trening, onaj koji prođe sve testove i nauči sve što treba biti će promoviran iz virtualnog harema u stvarni, ti se nećeš zajebavati s neposlušnima, itd. Kažeš im da nađu neku flašu od tako pola litre i neka svršavaju u nju. Pa kad napune flašu, razmotriti ćeš da li su zaslužili 25 udaraca po (nikako "guzi") stražnjici i sate obožavanja tvojih nogu… Ako nešto zgriješe, kazna će biti da moraju popiti sve iz flaše, (eventualno milostivo dozvoliš da to mogu začiniti limunom i paprom ili tabaskom,) pa moraju sve početi puniti ispočetka… I tako dalje.

Jesi li zadovoljna mojom prljavom maštom i korisnim savjetima?



- 11:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Prosinac 2008 (12)
Prosinac 2007 (7)
Studeni 2007 (12)
Listopad 2007 (16)
Rujan 2007 (8)
Kolovoz 2007 (8)
Srpanj 2007 (14)
Lipanj 2007 (16)
Svibanj 2007 (6)
Travanj 2007 (6)
Ožujak 2007 (15)
Veljača 2007 (6)
Siječanj 2007 (9)
Prosinac 2006 (10)
Studeni 2006 (11)
Listopad 2006 (12)
Rujan 2006 (2)

Komentari On/Off

Ovaj se blog čita drugačije nego ostali blogovi. Svaki mjesec je jedno poglavlje, s tim da se mjeseci „listaju“ unatrag. Dakle, PROSINAC 2008 je prvo poglavlje, a TRAVANJ 2007 deseto. Možete se kretati kroz njega i pomoću uputnica „prethodni mjesec“ i „sljedeći mjesec“ na dnu poglavlja.